mandag

Nudler med kylling, ingefær og soya


En af mine livretter er denne her supernemme wok - nudelret.
Ingredienser
2 Kyllingefileter og hønsebouillon
Nudler ca. 200 gram
2 spsk. knust ingefær på glas
3-4 knuste fed hvidløg
En stor håndfuld friske bønnespirer
1 - 1 1/2 dl. hønsebouillon (fra de kogte kyllingefileter)
olie
soya 1/2 dl.
sød chilisauce
Frisk hakket koriander
Frisk hakkede forårsløg
Fremgangsmåde
Kog 2 kyllingefileter og "pluk" kødet fra hinanden.
Kog vand til nudler, kog nudlerne max. 3 min. og køl af med rindende koldt vand (ellers klistrer de)
Skær 2 løg ud i tynde både og steg i olie sammen med 2 spsk. ingefær (helst knust på glas), 3-4 hk./knuste hvidløgsfed efter smag.
Kom det plukkede kyllingekød i, vend rundt, steg få minutter.
Tilsæt 1/2 dl. soya og 1 - 1 1/2 dl. hønsebouillon.
Tilsæt de kolde nudler og de friske bønnespirer.
Steg få minutter og server med frisk koriander, forårsløg og lidt sød chilisauce.
Nemt, lækkert og relativt sundt. (husk dog at chilisaucen er en ren sukkerbombe...)
Velbekomme!

Topshop køb

På vej hjem fra arbejde skulle jeg ordne nogle småting hist og pist, og så kunne man da lige smutte forbi Topshop... Fandt denne her fine jersey, one-shoulder kjole/top og formåede iøvrigt at holde mig langt væk fra alt der hedder UDSALG. Synes iøvrigt tit, at tøj mister lidt af charmen, når det under udsalgsrusen bliver kylet rundt omkring i butikkerne og hængt på store bøjler med gule mærker på... Det bliver ligesom for discountagtigt...

Kjolen her er SÅ blød og lækker, men overvejer, om jeg nu fik den i en stor nok størrelse? Hvad sker der i øvrigt med Topshop butikkerne i DK? Hvorfor er tøjet SÅ meget dyrere end på hjemmesiden? Der er seriøst nogen der scorer noget avance der. Okay ja, ved godt pundet er lavt i England, men alligevel....

Arbejd, arbejd....

Lang og varm dag på arbejdet... Havde lidt for meget tøj på og har svedt som et sv.. i dag, men hvad gør man lige, når man bliver nødt til at se forholdsvist anstændig ud på arbejdet. Ligger heldigvist ikke under for en decideret dresscode, men kan omvendt heller ikke komme i tanktop og minishorts... Undskylder for det lidt fedtede billede...

søndag

Søndag

Søndag: sove længe, søndagsavis, blødkogte æg, træning, sol, cocio, nye kartofler og skal nu til at se "Frygtelig lykkelig" på DVD. Er ret begejstret for Erling Jepsen og synes at "Kunsten at græde i kor", der er bygget på en af hans bøger, er ren dansk filmkunst, når det er bedst. Det er dog for dårligt, at jeg endnu ikke har fået læst nogle af hans bøger... Læste til gengæld et interview med ham, hvor han fromt proklamerede, at han tror på spøgelser og desuden førte samtaler med sit toilet (!). Han er vist ikke helt almindelig, ham Erling, men hvem er egentlig det?

Man vil altid have, hvad man ikke kan få....


Har en eller anden ting for platinblonde piger. De adskiller sig fra det meget honninggyldne, sunde, blonde look, som langt de fleste blondiner går efter. Den her nuance virker på en eller anden måde mere sofistikeret, mindre L.A/Hollywood-agtigt og er nærmest en accessory i sig selv. Har heldigvist så meget selverkendelse, at jeg godt ved at platinblondt hår absolut ikke ville fungere for mig, men det gør det for de damer her. Frk. Foo har gjort det til en form for signatur hårfarve, som hun dyrker sammen med et 50´er pinup-look og røde læber. Gennemført. De andre piger her (billeder lånt fra lookbook) gør det nu også ganske godt!

Festival...

Der er sikkert mange der i dag er på vej til Roskilde Festivalen og pigen her kunne godt ligne en af den kommende uges festivalgæster. Synes at hun med sit miks af blomster, nitter og læder eksponerer et rigtigt fint outfit. Tilgængeligt, afslappet og cool på en gang -sådan ville jeg gerne se ud.

lørdag

Vil ha´!

H&M har gjort det igen! En kærkommen afløser for den anden H&M "statement" -halskæde, som vi alle render rundt med for tiden i sølv... Må kigge efter den i butikkerne hurtigst muligt og hvad kan den koste? Vil gætte på en 70 kr...??

Hvad skattekisten gemte...
Jeg har tidligere været lidt af en ravn, i den forstand at jeg har samlet på alverdens smykker og tingeltangel. Det er en "hobby" der er stilnet lidt af, nok mest fordi jeg er blevet lidt mere minimalistisk med årene. Mine smykker er dog ikke dyre og kostbare, men en skønsom blanding af vintage og highstreet-tingeltangel.
Tog lige nogen af smykkerne frem, da jeg faktisk bedst får brugt dem, hvis de ligesom hænger/ligger fremme, ellers glemmer jeg alt om dem. Så her kan I se et sommerudvalg. Af en eller anden grund bruger jeg mest smykker i naturmaterialer om sommeren, lidt ligesom jeg også synes, at broderie anglaise og kernelæder fungerer bedst i de varme perioder.


På vej ud i solenKl. er kun 11 og det er allerede meget varmt udenfor! Dejligt. Jeg vil bevæge mig nedad mod byen og spise noget frokost med min lille familie. Buksedragten er fra min tøjpusher nr. 1 H&M.

Så blev det dem!

Efter flere måneders overvejelser og research efter andre lave ankelstøvler, gerne med lidt lir, blev det alligevel de her støvler fra Topshop, der tog prisen. Så dem "live" på en pige i byen og har desuden holdt tæt øje med dem på hjemmesiden, idet de i første omgang var udsolgte. Samtidigt faldt jeg over en rabatkode, så jeg kunne spare forsendelsesomkostningerne og har desuden fået solgt endnu mere ud af skabet for 1.000 kr i løbet af den sidste uge, så det var vist meant to be! Nu glæder jeg mig bare til at de lander hos mig!

H&M købJeg er lidt forelsket i denne her kjole og vesten forneden. Synes især at skulderdetaljerne på kjolen er rigtig fine og kan man ikke altid bruge en LDB? Ift. vesten vil det være en paillet-debutant, der entrerer skabet, da jeg ikke ejer skyggen af en paillet. Forestiller mig, at den vil være rigtig fin med en enkel, hvid t-shirt indenunder til jeans eller en nederdel. Eneste anke er, at man kan undre sig over, at de ikke laver pailletter hele vejen rundt på vesten - synes desværre, at det går igen på mange ting, måske de synes det er for dyrt at lave, men så kunne prisen jo sættes lidt op....Glæder mig til at modtage det her i slutningen af juli måned.
Kjolen koster 349,- og vesten 199,- og kan begge købes online lige nu!

torsdag

Blomsterkjole


Lang og varm dag på arbejdet i dag. Der er lidt stille på bloggen, har flere ideer til indlæg, men det kniber lidt med tiden, da jeg arbejder fuldtids i de her uger for at tjene lidt ekstra til sommerferien. Dagens er en ældre kjole fra H&M købt til sølle 80 kr. Husker prisen tydeligt, da det bare var så vanvittigt billigt og bortset fra kommentarer om at "den ligner et tapet fra 70`erne" synes de fleste, inklusive jeg selv, at den er ret fin!
Håber I nyder sommervejret!

lørdag

Ny statementhalskæde

Billede fra Monies.dk.
Jeg tømte nærmest skabet her i sidste uge og solgte det på Trendsales, hvilket indbragte ca. 2.000 kr. Størstedelen af pengene går til fornuftige ting som uforudsete regninger, og en meget lille del er så gået til lidt shopping. Har i dag købt denne her halskæde fra Just Female på Trendsales og glæder mig meget til at modtage den. Jeg kom af med 175 kr inkl. porto, og nyprisen var vist 250 -300 kr. For en halskæde som aldrig har været i brug, synes jeg egentlig at det er et okay køb og er sikker på, at den bliver et hit sammen med mine mange plain t-shirts.
Er og har altid været vild med store smykker. Jo større, jo bedre. Måske en slags kompensation for min ringe størrelse? Husker i 5. klasse hvor jeg havde de vildeste neon-hoops. Jeg synes selv at jeg var for cool. Det synes jeg måske ikke den dag i dag, men det er da et klart bevis for at fascinationen for "larmende" smykker altid har været der. Drømmesmykkerne er helt klart Gerda Lynggaards arbejde for MONIES som er vist på det øverste billede. Elsker kombinationen af naturmaterialer som sten, ben og træ og størrelsen. Får mig til at tænke på forskellige stammer og deres prydning af kroppen med sådanne materialer. Eneste problem (as usual) er at hendes smykker er p....dyre, men det bliver nok en mulighed på et senere tidspunkt, når man engang ikke længere er under uddannelse.

Udsalg Whyred
ELSKER svenske Whyred som jeg ville grovkøbe for vildt, hvis ellers ikke SU´en satte sine naturlige begrænsninger. Her er 4 dele som jeg fandt på deres svenske onlineshop og som jeg ikke ville have noget imod flyttede ind hos mig. Det forbliver dog ved tanken, idet alle items koster over 1.000 sek og det er for meget lige nu - men se lige farverne, er de ikke fine?

fredag

2 x Goya

I får lige 2 x dagens - det ene taget i min gang i en noget trist belysning og det andet taget udenfor i et af de korte øjeblikke, hvor solen makkede ret.

Hav en god weekend og tak til jer, der har klikket forbi i ugens løb og i bloggens første levetid....

Creme, hoops og Dr. Martens


Har solgt en del tøj på trendsales, så "flottede" mig i dag med køb af hhv. et par store "sølv" hoops fra H&M samt den råhvide strik, som vist ovenfor, ligeledes fra H&M (divided). Købene slog dog ikke hul i pungen, idet de stod i hhv. 50 kr for hoops og 179 kr for strikken. Vist mere end rimeligt. Er generelt ret glad for strik og gerne stormasket, hvis ellers jeg kunne lade være med at hive løse tråde ud. Har generelt en tendens til at hænge fast i alt, hvad jeg lige går forbi...
Undgik helt de virkelige fristelser i form af 50 % rabatter i Magasin og 30% i Bianco, som ellers havde meget fint på hylderne. Skal vist have fat i et lille pocketkamera, så jeg kan vise nogen af de ting, jeg indimellem støder på, men som ikke købes med hjem.


Behind the seams


Den amerikanske blogger, Trang er ikke ny på bloggerhimlen, tror måske hun er en af de mest fulgte i USA overhovedet! Fuldt fortjent, da hun ikke bare er smuk og altid tager gode billeder men også idet hun har den mest vilde stil, hvor hun på eksemplarisk vis mikser luksus-vintage fund, DIY og designeritems. Meget misundelsesværdig!

Nude & gray


Ikke noget nyt under solen, men synes at farvekombinationen af det "pudderfarvede" og det grå er rigtig flot og meget sommerlig og en afveksling fra det meget sorte, der er fremme denne sommer. Billede fra Lookbook.

Badedragt/bodystocking


Eftersom jeg ikke er vanvittigt begejstret for synet af mig selv i bikini, er jeg glad for at der er kommet så mange lækre badedragter ind i modebilledet. Den sorte badedragt her er fra H&M til en fin pris 179,- og er købt for få uger siden. Det smarte ved den er, at den jo også kan bruges som bodystocking eks. stylet som ovenfor med et par denimshorts. Det usmarte er jo så selvfølgelig, at den jo ikke kan knappes op forneden, hvilket vanskeliggør kombinationen festival - øl - hurtige og mange toiletbesøg...

Vintage lædertasker!Jeg mangler egentlig en sort eller mørkegrå taske. Kiggede lige på Ebay.co.uk siden som er den engelske side jeg plejer at handle fra (undgår told, moms og andre ubehageligheder, da det er et EU-land). Utroligt hvor mange der egentlig er at finde - det sværeste er næsten at vælge!

Klik evt. på billedet for at se det i større format.

torsdag

Stylebattle: Steve Madden vs. ASH

Ved ikke lige, hvem der har kopieret hvem, bortset fra at sandalen fra ASH (til højre) ihvertfald kom på markedet først - har den selv. Men hvad siger I til Maddens udgave? Personligt er jeg nok ikke så meget til kork - ja, ja har hørt at det er på vej tilbage, men altså kork for mig, er noget man bruger som prop. Basta.

Sandal til venstre; Steve Madden ca. 750 kr på ASOS.com
Sandal til venstre; ASH ca. 1.600 kr eks. hos Carla F.

ASH!

Indtil for få måneder siden havde jeg aldrig hørt om det italienske skomærke ASH, men I´m in love! Har selv et par sandaler fra dem og dem her er da også bare lige til at hapse!

Find dem på ASOS.com

Panikudsalg!

Oprindeligt startede sommerudsalget 1. august. Så blev det d. 1. juli, men en tur ned ad Strøget siger alt. Der er allerede tilbudsskilte i stort set alle butiksruder, og man kan hurtigt spare 30-50%. Den pressede likviditet i mange butikker og kæder har medført næsten konstante udsalg, og det kan risikere at vænne forbrugerne til kun at handle tøj og forbrugsvarer i de lange perioder, hvor der er udsalg. Det skriver Dagbladet Børsen.

"Jo flere udsalg og større rabatter der kommer, des større bliver forbrugernes forventning om lavere priser hele året. Det vil sige at de få måneder af året, hvor der ikke er rabat, har de detailhandlene sørget for at der ikke kommer nogen og køber, fordi de venter på udsalget" siger direktør Martin S. Borch fra konsulentvirksomheden Contribution. Københavns Citycenter og stormagasinerne Illum og Magasin, er blandt dem der anbefalede, at butikkerne ventede til i dag torsdag med at holde sommerudsalg. (kilde: Ritzau)
____________________________________________
Pt. holder jeg mig bare helt indendørs og undlader at gå ned i byen, hvilket er den nemmeste måde for mig at spare penge! Ellers ville jeg hurtigt havne i den der med at "en krone sparet er en krone tjent.." - som jo så kan bruges på noget andet i stedet for... Tør heller ikke at logge ind på Topshop eller Urban Outfitters, det er ALT for fristende. Godt man kan lure med på alle de danske modebloggeres gode udsalgskup!

5Preview

Havde jeg ikke seriøst shoppeforbud, var jeg sprunget på den her fine trøje fra 5Preview!

Koster 85 euro og det er måske liiige i overkanten pt. De har iøvrigt hævet deres priser en del, hvilket er træls, men selvfølgelig sådan markedsmekanismerne vel virker, når nu deres varer er blevet mere eftertragtede... Selv er jeg måske hoppet af den her vogn, men blusen er nu stadig fin....

Find den her og skynd dig, der er kun str. small tilbage!

http://www.5preview.bigcartel.com/products

Langtidsholdbart...


Lige om lidt har min kæreste og jeg været sammen i 8 1/2 år. Synes faktisk det er lidt af en præstation i der her zapper-tider.. Så med fare for at begå hybris, vil jeg lige blære mig lidt med det... Til J - jeg elsker dig og du er min bedste ven!

Søde sommerpiger!

Pigen til venstre er jo bare supersmuk og fin i sit vintage-agtige look med skjorte og hotpants og pigen til højre ligner en, der snart er på vej til Roskilde festival. Er vild med kombinationen af denim og blomster, det ser bare altid fint ud og så hjælper det jo også med lækkert hår og et sødt smil. Minder hun iøvrigt ikke lidt om en vis Sarah Jessica Parker?

...men hvor bliver sommeren af?

Billeder fra Lookbook.nu.

Dagens


T-shirt & bukser fra H&M, sandaler fra ASH, blandede kæder og vintage sort taske.

Konsekvenser!

Rebeca her har en spansk blog ved navnet "Consecuencias". Forstår ikke så meget af hvad hun skriver, men hun har en rigtig cool og feminin stil, så tjek hende ud! Om ikke andet kan du jo altid øve dig lidt på det rustne gymnasie-spansk!

Find hende her: http://starzzintheireyes.blogspot.com/

Musens sang

Politiken bragte den 14. juni en omtale af en aktuel udstilling i N.Y. "The model as a muse" sponsoreret af guld-drengen Marc Jacobs. Udstillingen viser 50 års samarbejde mellem designer og musen og tager sit udgangspunkt i efterkrigstiden, hvor fotomodellerne afløste filmstjernernes rolle som muser og hvor de fik en markant rolle i formidlingen af de nyeste strømninger fra Paris. Musebegrebet stammer egentlig fra den græske mytologi, hvor de ni muser er gudinder, der beskytter udøvere af dans, musik, poesi og anden kunst.

"Jeg hader egentlig ordet muse, men jeg er jo ikke kvinde, så jeg har behov for at se på øjeblikkets kvinde, som jeg opfatter hende. Disse kvinder hjælper mig med at udtrykke det, jeg føler og jeg designer tøj med dem i tankerne" (Karl Lagerfeld)


Modeller er selvfølgelig de mest oplagte muser for tøjdesignere og udstillingen på Metropolitan museum of art argumenterer for at muser ikke bare er giner, der kan trække vejret, men rent faktisk har indflydelse på, hvordan en designer forløser sine ideer. Et eksempel er Carine Roitfeld som i 1990`erne var muse for den amerikanske designer, Tom Ford og som i dag bestrider en af modeverdenens mest magtfulde poster som chefredaktør for Vogue. (Iøvrigt et kuriosum at datteren, Julia nu er en af Tom´s muser).

"Gucci var et billede af mig. Tom brugte mig som sin kvindelige halvdel. Han designede tøjet og spurgte, hvordan jeg ville gå med det. Jeg tænkte kun på mig selv. Hvilken skjorte ville jeg vælge, hvilken taske?" (Carine Roitfeld)

En anden af modeverdenens berømte muser er Lady Amanda Harlech, der i 12 år har været en af Lagerfelds muser og tidligere var det for John Galliano.

Jeg ser mig selv som en klassisk muse i græsk forstand. Der er brug for den slags inspirationskilder i de sofistikerede modehuse. En figur, der er romantisk og flygtig. Det er et link til den gamle måde at arbejde på i modeverdenen" (Lady Harlech)

(Kilde: Uddrag fra Politiken d. 14. juni 2009 af Niels Pedersen og billeder af fotografen Peter Lindbergh - SE HAM I MIDTEN AF MIN COLLAGE!)

__________________________________________

Så modellerne afløste i 40`erne og 50`erne filmstjernernes status som muser for store designere som eks. Christian Dior, men hvordan ser billedet så ud nu? Det kunne synes som om at (film)stjernerne måske er ved at afløse modellerne som muser? Se bare på stjerner som Olsen-tvillingerne, Scarlet Johanson, Sofia Coppola og Victoria Beckham.

Hvem er egentlig dette årtis ultimative muse?

Marc Jacobs omtaler Kate Moss som værende i hans øjne en muse for en hel generation, idet hun " definerer en tidsalder, en følelse og er blevet en del af vores historie?"

Andre bud?

Buksedragt...

Fin, fin buksedragt som man da nærmest kun kan komme i godt humør af.
Billede fra streetstyle.elle.com

onsdag

Tern, blomster og læder


Skovmandsskjorte fra Zara, boots Dr. Martens, "læder"nederdel fra H&M og blomstret top fra Topshop.

Klik evt. på billedet for at gøre det større.

tirsdag

Uniformen

Leggins og oversize t-shirts er min uniform. Dvs. det er det outfit, der altid fungerer for mig, også på de dage hvor man ellers bare ligner noget, der lige er rullet ud af sengen. Gad vide, om man egentlig kan være for gammel til at gå i leggins? Og hvornår er man lige for gammel? Er jeg ved at have opbrugt min leggins-kvote? Får nogen gange lidt panikangst ved tanken om, hvornår det egentligt forventes af mig, at jeg begynder at gå i noget mere "pænt" og "voksent" tøj. Er nu ellers ret voksen på mange måder. Ordet "nice" findes f.eks ikke i mit vokabularium, jeg aner ikke hvad "Twitter" er, og jeg kunne aldrig følge med at skulle sende 300 sms´er om dagen. Det lyder sgu stressende. Derudover får jeg også søde breve fra banken, der gør ops på, at jeg nu skal vælge, om jeg vil betale til efterløn...Og folk i min omgangskreds tager af en eller anden grund hyppigt emner op som realkreditlån, kapitalopsparinger, webergrill og marginalskat - som jeg vitterligt ikke aner en dyt om!


Findes der ikke et opslagsværk for folk der er defineret som voksne, men ikke rigtigt ved, hvordan man skal forholde sig til alle de her ovenstående ting??? En slags håndbog for voksne dummies?

mandag

Karl who???

Nogen der ved om t-shirten er fra Chanel?
Fin er den ihvertfald og har jo set Karl himself med tasken, men er ikke lige klar over om det er hans eget design? Uanset hvad vidner det heldigvist om et modehus med selvironi, hvilket jo ikke er helt værst!

Hvis jeg var rig...


eller bare lige en anelse mere velbeslået, ville jeg klart slå til lige nu på ASOS, hvor de i øjeblikket har mange fine læderjakker/veste og så kunne man blive lige så cool som frk. Geldorf her!

søndag

Princess cut studs - taske

Jeg er ikke ubetinget begejstret for Diesel, som jeg nok langt hen af vejen har ment skulle holde sig til at lave jeans... Da de lancerede Diesel black gold kollektionen, blev jeg dog noget venligere stemt og da jeg faldt over denne her taske for ca. 1/2 år siden var jeg solgt på stedet. "Princess cut studs" tasken koster dog 435 -485 Euro og er derfor langt udenfor rækkevidde, men de er nu stadig flotte...

Klik på collagen for at gøre billedet større!

Blomster!


Når sommeren er over os, får jeg altid lyst til at iføre mig blomstrede gevandter, 70`er farver, lange halskæder, jesus-sandaler, maxi-kjoler og frynser. Eftersom at jeg kender mig selv godt nok til at vide, at det efterhånden bare er en tilbagevendende sommer-dille, har jeg dog ikke tænkt mig at droppe alle mine leggins og oversize t-shirts for dette look. Derfor har der dog alligevel sneget sig nogle blomstrede items ind på min ønskeliste (som forbliver en ønskeliste, idet jeg netop har modtaget en uventet regning på 3.000 kr - tak for det, det var så lige den sommer...).

 1. Renewal bold floral skirt 35 £
 2. Kimchi and blue full floral skirt 42 £
 3. Renewal floral culottes 35£
 4. Renewal ditsy culottes 35£

Jeg er mest stemt for nr. 4, som ville være fin stylet lidt ligesom pigen i midten med lange halskæder og en enkel tanktop. Shorts+nederdele er fra Urban Outfitters og deres Renewal linje er altid lidt sjovere, idet det er vintage-items, som er blevet costumized til et mere nutidigt snit. Hvem der bare havde en symaskine og tommelfingrene skruet rigtigt på!

De smukke unge mennesker...

De var unge, smukke og åh-så-forelskede der tilbage i 90`erne. Faldt lige over det her søde billede, hvor de ligner ethvert andet par på besøg hos mor og far, og hvor mor lige har set sit snit til at forevige dem i køkkenet, efter at opvasken er overstået ved fælles hjælp....Michael, vi er nogen der savner dig og din musik, hvorfor var det lige at du skulle lege med reb og stoffer på det der hotelværelse?????

Naturlig skønhed? Ja, right!

Jeg kan ret godt lide tanken om "naturlig skønhed" og ja, ja de siger jo den kommer indefra, men de fleste hjælper nu lidt til med forskellige produkter. Ovenfor ses mine basisprodukter som er mine daglige nødvendigheder.

 • Øverste billede: Youngblood loose mineral foundation og solpudder Mineral Radiance- de bedste! Slår efter min mening Tromborg og Iredale.
 • Til venste: Osis hårpudder fra Schwarzkopf, giver fylde til håret.
 • Midten: Clinique city blocker 25 spf (solblokker til at lægge ovenpå dagcremen), Super Defense 25 spf moisturizer fra Clinique, Super rescue Antioxidant night moisturizer og endelig yndlingsmascaren High Definition.
 • Til højre for midten: Derma bodylotion og deo - bærer det nordiske miljømærke samt astma - og allergimærket - we like! Og priserne er rørende, mener at lotionen koster ca. 40 kr (!)
 • Nederst til venstre: Mac mineralize skinfinish So Ceylon (fantastisk blusher, bronzer, øjenskygge) og blush fra Revlon "Nude" (desværre udgået)
 • Midten: Vichy Eau thermale thermal spa water -spray fra apoteket. Pris ca. 30 kr. Jeg bruger den som opfrisker og til at spraye ovenpå mineral pudderen, der ligesom får et blødere look bagefter.
 • Nederst til højre: Alle bør have en pink blush og denne her er ekstra fin med sine to nuancer. Glamrose Blush duo fra L`oreal med lille indbygget spejl samt børste. Ca. 120 kr.

Og..

Glemte at vise mit renseprodukt som faktisk er det allermest fantastiske og som jeg nu har brugt i vel en 4 år! Vichy Oligo 25 fjerner alt makeup og snavs, dufter fantastisk og min hud elsker den. Den koster 139,- på apoteket og er for mig en ægte klassiker!

GYYYS....


Skulderpuderne ser efter min mening faktisk rigtig fine ud til de damer ovenfor - det er bare ikke en trend, jeg kommer til at følge. Er man en lille prut som jeg med fodboldben og lavstammet bygning, er det bare ikke flatterende med kæmpe skuldre. Det er noget med proportionerne der ikke stemmer helt.... Men igen, synes lige så meget at mode handler om at "plukke" de elementer ud, som faktisk klæder en og ikke bare de elementer som lige er trendy nu og her. Var ikke med på skulderpuder i 80/90`erne og kommer det heller ikke nu. Sorry, Balmain! Men spændende at se, hvad der ellers dukker op af anakronismer fra fortidens klædeskab. Nu hvor American Apparel har slået et slag for "Scrunchies"- altså de der ufatteligt grimme hårelastikker som vist ovenfor, er jeg lidt spændt på at se, hvad diverse fashionistas finder på næste gang....
Lad mig gætte? (og det her er kun for dem der er født i slut 70`erne/start 80`erne)
 1. Adidas handball specials bliver den nye musthave-sneaker?
 2. Det bliver igen ok at proppe buksen ned i strømpen, når man skal ud at cykle og lade dem blive der -også når man er færdig med at cykle? Faktisk er man temmelig fashion forward så...
 3. "Ball" relancerer sig selv og fusionerer med H20 og Lacoste i ny og edgy kombination?
 4. Man kommer igen gel i pandehåret og svinger det bagud i en ægte ko-sliks frisure?
 5. Crepet hår?
 6. Sugemærker?
 7. Grace Jones/Brigitte Nielsen kvindetyper bliver det nye kvindeideal, så frem med vægtene?
Lad mig sige det på den måde, at der er nogen ting man skal lade blive i fortiden, men hvis Wang og alle de andre kan gøre ovenstående smart igen, ja så overgiver jeg mig også til neonfarver igen:-)Bedste mascara - Clinique High Definition

Min evige søgen efter den perfekte mascara endte for ca. 1-2 år siden, da Clinique lancerede deres "High definition" mascara med en patenteret særlig lille børste, hvorfor vidunderet fortjener sit eget lille indlæg. Børsten er almindelig på den ene side, og har en form for "redekam" på den anden side. Man lægger først på med børsten og reder derefter vipperne, som bliver både længere og tykkere. Slutteligt er mascaraen god til sarte øjne eks. kontaktlinsebrugere og er selvfølgelig, ligesom Cliniques øvrige produkter, allergitestede, hvilket klart er et plus for mig. Et andet plus er at den "kun" koster 170,- mod eksempelvist Chanels mascaraer som vist efterhånden har ramt de 220,-

Bonusinfo: Marie Claire har kåret mascaraen som den 2. bedste mascara blandt konkurrenter som Lancômes definicils, Diorshow, L`oreals telescopic mv. Nr. 1. blev en alltime favorit nemlig Maybellines "Great Lashes" .

fredag

Office wedges

Okay, det er ikke mere end et par dage siden at Acie fra Agurkeliv flashede de her wedges fra Office, men synes at pigen fra rich-hippie@blogspot.com lige føjer en ekstra cool detalje til de i forvejen for vilde sandaler, ved at bruge noget der ligner et nitte-armbånd som ankelvedhæng...
En nem måde at ændre udtrykket på sine sandaler eller støvler. Find evt. masser af nitter på ebay.co.uk.

Redhead

Rødt hår kan se fantastisk ud - og nu mener jeg ikke på den der jeg-har-lige-været-i hænderne-på-en-frisørelev- måde (har det ret svært med to-farvede frisurer...) Se bare hende her!
Og hvad med jakken? Den ligner den som Acne har lavet? Er iøvrigt ret muggen over at det ser ud til at alle de fede lagersalg som eks. Acnes, holder til i KBH... Selvom Århus er kommet ret godt med rent modemæssigt, føles det altså stadig ofte som om at man bor helt ude på landet....