onsdag

Still craving that dress...

PhotobucketPhotobucket

Sygt, som jeg stadig kan crave et stykke tøj, som jeg aldrig fik fat i, og som jeg OVERHOVEDET og TIHVERTIFALD heller ikke skal/bør/kan købe, men som jeg bare stadig synes er SÅ FIN! Fås hos Topshop til ca. 400 kr - find den her.

Ny mascara? Jow tak!

Photobucket
Jeg har i flere år trofast brugt Cliniques high definition mascara, idet den er blid mod øjnene, passer godt til mine nærmest ikke-eksisterende vipper, og fordi jeg generelt er ret glad for Cliniques produkter, som jeg ihvertfald bilder mig ind, er en anelse bedre og renere i det end andre mærker... Allergitestet er det ihvertfald, men må indrømme, at jeg ikke har sat mig nærmere ind i om der er parabener osv. i. Det er der sikkert. Synes tit, at det er de store, dyre mærker der er skurken, når man læser de her tests, hvor der ses konkret på indholdet af midler i produktet...

Anyways, jeg kiggede lige ind i matas for et par dage siden, egentlig for at købe en ny Clinique mascara, som desværre efterhånden er oppe og koste 170 kr. Det er alligevel en sjat penge, når man som jeg ikke bruger mascara hver dag, og fordi den jo max. holder et par måneder. Jeg endte derfor også med at kaste mig ud i noget nyt og vovet - en helt ny mascara! Wuhu, her tager man normalt ikke sådan nogen chancer, kald mig trofast, når det kommer til skønhedsprodukter... Jeg var lokket af de mange fine ord om "False lash" og desuden fristede matas med en rabat, så den kun kostede 109 kr, hvilket bestemt ikke var et onde der sidst på måneden.

Efter at have prøvet den nogle dage, er jeg faktisk ret godt tilfreds. Den gør vipperne fyldige, og de føles IKKE stive bagefter, hvilket jeg personligt står helt af overfor. Ok, indrømmet - de føles ikke helt så bløde som med Cliniques, men det er overhovedet ikke i nærheden af nogen af de der dårlige volumenmascaraer, hvor mascaraen tynger og klistrer vippen så meget til, at man næsten frygter at vippen knækker af... Jeg synes faktisk, at den er et rigtigt fint og budgetvenligt bud på en god mascara, og giver den hermed en lille anbefaling med på vejen. Selvfølgelig får du ikke vipper, der er lige så kraftige som en rigtig gang falske vipper, men langt hen ad vejen holder den altså hvad den lover, for volumen får du bestemt!

tirsdag

Goodbye sweet summer!


Photobucket
Og... Sådan her ser han så ud, ham der Craig, der render rundt og fotograferer "models off duty". Nok ikke verdens værste job, han ser da også svært tilfreds ud. Jeg glæder mig næsten allerede til næste sommer, selvom et efterår med varm kakao, kæmpestrik, playstation, film og risengrød nu heller ikke lyder helt dårligt. Hvis bare ikke det var så koldt - jeg må simpelthen have fundet den gamle vinterjakke frem. Har brugt den samme i nogle år nu, simpelthen fordi jeg ikke rigtigt interesserer mig for at finde en ny en hver vinter. Det primære er, at den er varm, for det er alligevel aldrig lykkedes mig at finde en vinterjakke, som både er lige i øjet OG varm nok. Kan ikke gøre for det, men bliver aldrig en tilhænger af dynejakker, og mange andre jakker ser nok fancy ud, men virker også som om de absolut ikke er gearet til det danske vintervejr. Så min gamle blå sag fra D`ahrling må klare bare lige en omgang mere....
Øv, så blev klokken alligevel mange, vil smutte i seng nu, i morgen venter en alenlang dag!

Freddie, you sexy thing!Freddie i nogen JBS-lignende underbukser, så bliver det vist ikke mere hot! Og sig mig lige engang; kommer der egentlig aldrig en film om ham?? Det ville sgu da være oplagt, skulle man tro. Hørte for lang tid siden rygter om at Sascha Baron Cohen skulle spille hovedrollen som Freddie Mercury, men har siden hen ikke hørt mere, så måske det var en and?!

Leggins on parade

Photobucket

Legginsparade fra venstre mod højre:
  • Religion metallic leopard print 373 kr
  • ASOS mesh insert leggins 167 kr
  • Costume dept. optical leggins 653 kr
  • Gestuz leather panelled leggins 653 kr
  • Natalie Encarnita mesh suspender leggins 606 kr
Nederst venstre mod højre:
  • April wedge lace up
  • Øreringe ASOS
  • Hoodie med frynser Costume dept.
  • Beanie fra Topshop
  • Oversized t-shirt Costume dept.
I really wouldn´t mind! Det er altsammen i detaljerne/mønstret på disse her leggins, og jeg har især set mig lun på de mange forskellige udgaver med paneler. Det ser bare så utroligt fint ud og ville virkelig ønske, at jeg selv kunne sy noget lignende. Kan ikke helt komme mig over at noget, som i bund og grund bare er et par strømpebukser med lidt stof/læder syet på, skal koste så vanvittigt meget! Alle disse leggins ville passe fint ind i min basisgarderobe, som i hovedtræk mest består af forskellige leggins, oversize bluser og grove sko. Har vist også tidligere nævnt at det er min "uniform" - altså det sæt tøj, som jeg ALTID befinder mig godt i. Overvejer ikke engang at hoppe i et par jeans eller almindelige bukser længere, once you go leggins, you don´t go back (jeg gjorde ihvertfald ikke!)... Alle de viste leggins fås hos ASOS.com.

Det er koldt... Brrr...(Stylorectic og Veromoda.com)
Jeg fryser helt ind i knoglerne, og kunne virkelig godt tænke mig sådan en rigtig stor vamset strik. Efterårssæsonen tro bugner det i øjeblikket med fine strikvarer og eks. Zara har pt. virkeligt fine strikvarer til priser ml. 3-500 kr, så det er bare afsted, hvis man står at mangler sådan en stor bamsedreng at gemme sig i hele vinteren! Ellers kan man også lige nu købe de her cardigans fra Vero Moda og ASOS, som Stylorectic åbenbart også er faldet for. Er ret vild med mønstret på begge og de sort/hvide farver - de vil faktisk passe mere end perfekt til det meste af mit tøj. Håber de stadig er at finde efter d. 1.

Find Vero moda cardiganen her til den nette pris af 359,-
Find ASOS cardiganen her til 326 kr.

Jersey sweats and BIG shoulders

Photobucket
Jeg har altid haft en stor forkærlighed for jersey, der efter min mening er noget af det mest behagelige stof, som altid er super anvendeligt og som nemt kan dresses op eller ned. En nem måde at gøre det lidt mindre "nu skal jeg ud og jogge-agtig" er at tilføre nogle store statementsmykker og en elegant clutch ligesom den russiske it-girl og moderedaktør Miroslava Duma, der her flasher en cool udgave af jersey-trøjen med store skuldre. Hendes er dog højst sandsynligt en anelse out of reach for den gennemsnitlige shopper, så hurra for ASOS der har lavet et fint og yderst prisvenligt alternativ. Jeg ville klart overveje den, hvis jeg ikke allerede i forvejen havde et par bluser i skabet i lige præcist den der gråmelerede nuance. Man kunne dog være fristet alligevel, eftersom den kun koster 187 kr.... Meeen, er godtnok helt vildt fascineret af hele det der skulder-trip, men synes nok mest det er en af de tendenser, som jeg nyder på afstand. Du kan finde blusen lige HER og husk rabatkoden "LOOKFB", som giver 20 % rabat til og med i dag d. 29.

Random pics
mandag

280909

Photobucket
Har lige et par minutter mens drengene leger selv, så her får I dagens outfit. Ret fantasiløst, det indrømmer jeg gerne, er bare så helt og aldeles glad for den sorte oversize sweater fra H&M. Tror egentlig bare jeg kunne bo i den hele efteråret, den måtte dog gerne have været varmere! Man må da ihvertfald sige, at det er blevet efterår bare sådan lige pludselig. Var nede i centrum i dag for at mødes med en veninde, og frøs mere eller mindre hele tiden, selvom jeg havde en lille skindjakke på også. Eller også er jeg bare ved at blive syg, har haft det underligt i et par dage efterhånden.

I dag har vi den 28. og jeg venter egentlig bare på at vi kommer forbi den 1. så der igen er en lille smule penge på kontoen. Er jeg den eneste, som er så godt som flad hver eneste måned efter d. 20-25.?? Dvs. helt flad er jeg aldrig helt, da der altid skal være til uforudsete ting, når man har børn, men jeg har ihvertfald ikke flere penge til mig selv....

Og så mangler jeg stadig at få solgt de der Campbell wedges, som gjorde et væsentligt indhug i min september-økonomi... I øvrigt kom der en regning fra UPS ca 1 1/2 uge efter at jeg havde modtaget skoene. De opkræver 386 kr, hvoraf de 120 kr er et udlæggelsesgebyr (????!). Tror det betyder at de har "lagt ud" ift. told/moms på skoene ved deres ankomst til DK, men at de så efterfølgende tager sig betalt for at have "lagt ud"... Hmmm... Jeg har godtnok aldrig været glad for de der transportfirmaer, hvilket vist også er blevet stærkt antydet tidligere, men indtil nu, troede jeg faktisk at UPS var ok. Det er de jo selvfølgelig også ift. deres levering, som jeg aldrig har haft problemer med, men helt ærligt, hader virkelig underlige gebyrer, som man knap nok forstår, hvorfor man skal betale og der er de ikke en dyt bedre end andre... Det var vist mit udlandseventyr for nu, jeg tror jeg holder mig til handler indenfor EU fremover!

Glad igen!


(Lastnightsparty.com)
WUHU! Nu virker mit internet igen, hvilket var den hovedsagelige grund til at jeg efter en hel weekend med familiebesøg osv. ikke kunne blogge som planlagt i går aftes! Lige nu har jeg så ikke lige tid, da jeg skal hente børn og være mor, men vender tilbage senere på aftenen.

fredag

Endelig!

Nu lykkedes det mig endelig 1) at huske tidspunktet på en ebay-auktion der slutter 2) at huske at byde 3) at undgå at blive budt over i sidste sekund, hvilket virkelig er SÅ meget nedtur, idet man allerede når at sidde og glæde sig til at man næsten har den hjemme. Nu fik jeg ihvertfald en moschino taske og det til en rigtig god pris 202 kr inkl. forsendelse! Og tak til J. fordi du puttede børn og var far-agtig, mens jeg sad og heppede på mig selv i min egen lille ego-verden.

Jeg føler mig...

Photobucket
Photobucket
... idéløs og uinspireret, måske det hjælper med lidt inspiration fra andre, som ligner nogen, der aldrig nogensinde har en "dårlig tøj-dag". De to moodboards er sammensatte af billeder fra Acne, Wang(ville ønske jeg havde laaangt hår, så jeg kunne lave sådan nogen fluffy, pjuskede fletninger) og lookbook. Der er lidt af hvert på billederne, som jeg pt. er ret glad for; grove støvler, SORT, store øreringe, striber, velour, læder, lange halskæder, LDB´s, skarpe skuldre og de der to-farvede Chanel lookalike strømpebukser, som jeg aldrig fik købt, men som jeg stadig er helt vild med. I dag skal jeg have læst 50 sider, er lidt bagud, det er sgu svært at være disciplineret, når der samtidigt er både ting at lave herhjemme og en million blogs, der jo også skal følges med i.

Hav en dejlig fredag!

torsdag

240909

Photobucket
I øvrigt; Er der nogen der ved, om det bare er Photobucket, der ikke vil skrive de danske æ`er, ø`er og å`er? Så må man vel kunne ændre på indstillingerne?
Photobucket (Denoto
(Denoto - billede af Henning Pedersen og Jonas Gjendemsjø)
Hvorfor var det egentlig, at jeg ikke købte den der halskæde fra Trend, da jeg stod med den nede i butikken? Tror nærigheden satte ind, og at jeg ikke ville give et par hundrede for den. Når jeg nu ser den igen, og så fotograferet på så fin vis, ville jeg vildt gerne have den! Typisk! Har fundet nogle øreringe, der ikke matcher (gud forbyde det), men som er lidt indenfor samme stil, og som ville gøre mine outfits med oversize bluser og leggins en anelse mere feminine. Om jeg så kan leve med clip-ons, er en anden sag. Det er jeg slet ikke vant til at bruge.


Mosaic stone earrings 75 kr Topshop
Mango rainbow crystal faraona earring 270 kr
Asos statement Mirror clip on earrings 139 kr

Divided går i sort

Photobucket

Så ramte resten af Divided Eksclusive kollektionen butikkerne i dag - inklusive den totalt overdrevent hypede velour kjole med skulderpuderne. Synes bestemt også den er fin, men er nu lidt skeptisk overfor hvordan den vil se ud, når man kun er 1.60 og dermed langt fra modella-højde. De to sorte kjoler i venstre side er jeg dog helt forgabt i. Den øverste vil kunne bruges til alt og apropos kropstype, vil den med sit tulipan-snit kunne give antydningen af lidt flere kurver forneden, hvilket jeg egentlig ikke ville have noget imod. Hellere volumen forneden end foroven, tak! Den sorte kjole under, er jo en ganske aldeles fantastisk festkjole, men måske for fin til mig og mit behov, selvom den selvfølgelig ville kunne dresses ned med f.eks et par Dr. martens. Alt i alt, synes jeg dog, at det er nogen vildt fine og meget anvendelige dele, som nemt lader sig kombinere på kryds og tværs. Det er derfor nok kun pengepungen der begrænser...Jeg er bestemt fristet, men tror jeg nøjes med at vise jer delene og glæde mig til at der meget snart derude i blogland, vil blive flashet mere sort i sort.

Du finder kollektionen i udvalgte butikker fra i dag og derudover fås den online lige her.

Dagens udvalgte

Photobucket
Øverst fra venstre mod højre:
Nederst fra venstre mod højre:

Jeg bliver aldrig nogensinde træt af behagelige t-shirt kjoler i oversize snit/lange tanktopkjoler teamet op med grove boots og store smykker. Hvem der bare vandt i lotto? Dagen står på læsning og forberedelse af hjemmelavede falafler og pitabrød. Poster et "dagens" senere, hvis jeg når det.

onsdag

230909

Photobucket
Lang tid siden at jeg har haft "rigtige" bukser på. Tilbage for en ca. 5 -7 år siden gik jeg KUN i baggy bukser, t-shirts og sneakers. Det gør jeg ikke længere, fordi jeg synes at jeg nemt kommer til at se for teenager-agtig ud, og de tider er jo ligesom forbi. J. kan stilmæssigt godt lide streetstilen til piger, men lever med, at jeg klæder mig efter min egen smag. Jeg ved f.eks fra et blik og en 1/2 kommentar at han virkelig ikke kan døje de her bukser (som godtnok er baggy, men ikke ligefrem street) men heldigvis er han høflig nok til at omgås mig og mine tøj-valg ud fra devisen om, at har man ikke noget pænt at sige, så siger man bare ikke noget. Jeg er omvendt heller ikke en af de piger, der hele tiden skal bekræftes af kæresten; "Ser min bag tyk ud i de her, skatter?" eller "Skal jeg vælge den blå eller den sorte kjole"? Der er jo alligevel ikke nogen rigtige svar for mændenes vedkommende, så hvorfor så spørge dem? Og i sådanne tilfælde kan man også bare se på dem hvordan de febrilsk bryder hjernen for at komme med det "rigtige" svar, hvis ellers ikke de får det der fuldstændigt blanke, fårede udtryk i øjnene som betyder, at det i virkeligheden ikke kunne rage dem mindre. Og de få gange, jeg har spurgt ham, om jeg skulle vælge det ene eller det andet, er jeg alligevel endt med at vælge præcist det modsatte af, hvad han pegede på... Gad vide, hvordan det ville være at have en kæreste, som var lige så modeinteresseret som en selv? Sjovt, tænker jeg, så kan man måske endda dele tøj og ihvertfald shoppe sammen, hvilket er noget jeg personligt ikke gider med min kæreste. Ikke fordi han står og tripper eller er træls, men bare fordi jeg jo VED, at han virkelig ikke går op i det, så synes næsten også det er spild af hans tid. Skal smutte nu, skal lige nå en svingom med støvsugeren før jeg skal hente børn.

Neurotisk? Ikke mig! Shopaholic? Det kan diskuteres...

Photobucket
Fine dele på vej til Topshop, der har samarbejdet med Neurotica om disse lækre oversize bluser til særdeles gode priser 2-300 kr.
Lige noget for mig! Jeg var nu egentlig mest vild med panda t-shirten, men den er ikke at finde derinde på siden. Øv, enten er den udsolgt eller også er den bare ikke kommet endnu.

Luksus/budget

Photobucket
(Topshop.com, Shopstyle.com)
Som så mange andre kvinder har jeg i årevis drømt om en Rick Owens skindjakke. Desværre koster de omkring 10.000 - 12.000 kr, så det er temmeligt meget out of reach. Så er det godt, at der findes nogen kopister (er det overhovedet et ord??) inde hos Topshop. De er ikke 100 % magen til, men synes de minder en del om Owens´især med den skrå lukning, den store krave og de laaange ærmer. Jeg skal ikke selv have den, men den er fin til prisen som er 125 britiske dask.

TIL SALG!


DESVÆRRE!
Kan jeg ikke passe de her ellers skønne bassedrenge og sælger dem derfor. Jeg er en str. 37, og de passer fint i længden, men er ligesom lidt for smalle for min fod, hvilket jeg først kunne mærke efter at de havde været på en hel eftermiddag. De er nærmest som nye. Hælhøjde 12 cm men pga. plateauet i skoen går man reelt kun på 9 cm. De er nemme at gå i. Skoene er så vidt jeg ved udsolgte på Shopbop og kan ikke købes i DK. Læg en kommentar, hvis du er interesseret. De er desuden til salg på trendsales og indlægget her slettes, når de er solgt! Det med småt... Nypris 1.000 kr, mindstepris 800 plus porto som køber betaler.

Uhm...velour...

Photobucket

Det ser ud som om, at jeg pt. lider under hele to manier; leopard og velour, og hvor er der bare efterhånden mange fine velour muligheder derude! Selv har jeg 2 velourkjoler og 2 par leggins og jeg kunne godt tænke mig en af disse her fra Topshop også. De koster omkring 35 £, så de er prismæssigt til at komme i nærheden af. Skulle det være (og det skal det jo ikke lige nu - SHOPPESTOP!), skulle det nok være...Hmmm... Den sorte med blonderne... Eller måske den lilla... Godt, jeg jo egentlig ikke behøver at vælge - jeg skal jo ikke have nogen af dem! Vil få læst lidt pensum, drukket noget kaffe og vender så nok tilbage igen. Er man mon blevet lidt små afhængig af sin blog?

tirsdag

220909

Photobucket
En gang dagens... Og næh nej, jeg har da slet heller ikke overhovedet været inspireret af mit Alison Mosshart moodboard, som jeg postede tidligere på dagen, eller hvad...? På en eller anden mystisk vis havnede jeg nemlig i en leo-cardigan. Det er en lidt ældre sag fra H&M, som jeg faktisk lige så i en grå udgave i sidste uge, så de producerer nok samme model igen. Grå leopard er også ret fint, og jeg er bestemt fristet, meeen jeg kan nok stadig bedst lide mønstret, når det er i den lidt mere "autentiske" brune farve. Findes der egentlig grå leoparder, bare en tanke...? Op af gemmerne røg desuden andre sager af ældre dato; en leo-ring fra ASOS og nogle gamle perlearmbånd fra ja, husker det faktisk ikke... Men de er mindst 10 år gamle, hvilket er halv-antikt i mit klædeskab, hvor der nok ikke forefindes meget som ligefrem har overlevet et helt årti...Det er dog noget, jeg drømmer om med tiden at kunne gøre - altså at købe kvalitetstøj f.eks. cardigans, som kan gemmes år efter år, men så skal jeg vist lige et par prisklasser op, hvilket ikke er virkeligheden lige nu ihvertfald. Måske var det lige at overgøre den der leo-mani med både ring og cardigan, men ok, her får I så "husmor-versionen" af en rock chick! Bemærk venligst de nydelige jeans, der ikke er ripped, flåede og ødelagte, det pænt opsatte hår og det da sådan nogenlunde soignerede look, he he!

Vil overlade computeren til J. den stakkel, der pga. nyt voksenliv med fuldtidsarbejde ikke længere kan være på nettet helt så meget som før... Og slet ikke, når jeg nu gerne vil bruge den computer, hvor der er photoshop på (hvilket der ikke er på vores anden computer...)

My little tornado

Photobucket

Øverst fra venstre mod højre:
Pylon print blouse (Topshop), Heavy patchwork check shirt (Topshop), sort t-shirt (H&M), animal print body (Topshop), knitted long python (Topshop), animal print glasses (Topshop)
Nederst fra venstre mod højre:
Tassel side shopper (Topshop), Carvela Shape stud ankle boot (ASOS), biker knitted jeggins (Topshop), leopard-cardigan ?, Osis dust it hårpudder (omend hun nok nærmere bruger shinespray, men JEG bruger denne her og den er god!), MAC læbestift, rams head ring (Topshop, tiger face body (Topshop), Anton Monk´s buckle ankle boot (Topshop)

Jeg har Alison Mosshart på hjernen og lytter nærmest kun til The Kills og Dead weather. Fantastisk stemme, musik og stil! Sexet, rå, skinger og kælen - synes hun mestrer det hele, uden at jeg egentlig ved en dyt om vokaler og sangteknik. Musikken og hendes stemme i centrum rammer mig lige i mellemgulvet, og det er vel egentlig også alt man behøver at vide og forstå!

Derudover synes jeg personligt, at hendes stil er ret inspirerende og en lækker modpol til andre sangerinders mere stylede og åbentlyst sexede outfits. Hun ligner en, der finder sit tøj i forskellige vintagestores og selvom hun stilmæssigt rammer ned i netop den pt. allestedsværende rock-chick stil, forekommer hun alligevel ægte, og som om at hun ikke umiddelbart lader sig påvirke af tidens tendenser. Intet under, at hun af mange udråbes som stilikon, men gad vide, hvad hun selv ville sige til det?? Det er jo altid lidt små-ironisk, når nogen som egentlig umiddelbart fremstår som anti-mode, netop ofte ender op med at blive fremstillet som det hotteste lige nu... Af modebranchen...Det skete delvist for Courtney Love og Linda Perry i 90`erne og ja, det er vist lidt det samme her, omend jeg nu aldrig har hørt de nævnte ytre sig om deres position som stilikon, og hvad det betyder for dem, hvis det overhovedet rager dem...

Jeg har til dagens moodboard ladet mig inspirere af hendes cool stil, og idet jeg jo forsøger at sætte en ære i hovedsageligt at vise tilgængelig og budgetvenlig mode, er alle fundene således fra henholdsvis H&M, ASOS og Topshop. I virkeligheden er det nok dele, som de fleste af os allerede har i garderoben i form af stramme jeans, skovmandsskjorter, vintage/band t-shirts, grove boots, solbriller og leopardprint. Tilsæt desuden sort skinnende "messy" hår, masser af eyeliner/mascara, en cool hat, mange halskæder og en god portion attitude, og du er ved at være der! Desværre er det ikke lykkedes mig at finde et par (mande) guldstøvler, som nærmest er blevet et af hendes vartegn (tror hendes er fra Dior Homme??), men de modige kan jo evt. kaste sig ud i at spraye/male deres støvler med guldfarve.

Ellers er der kun at sige; nyd musikken og synet af Alison og Jamie, der her synger en af mine pt. yndlingssange! (Hvad sker der i øvrigt for at hun i musikvideo`erne altid skal tæve/pløkke løs på enten Jack eller Jamie? Hun må være en tough dame, hende der Alison...)
OG så er det jo virkelig rock and roll med reklamer smukt og strategisk placeret forneden på denne video... Øv altså reklamer...

mandag

210909

Photobucket
Det er lykkedes mig at få læst en smule i dag, hvilket vel helt klart er bedre end ingenting, men skal godtnok have lavet en læseplan for efteråret her en af dagene, så jeg bedre kan holde styr på, om jeg egentlig kan nå at læse alt det, jeg har sat mig for. Troede faktisk at det ville blive et nogenlunde "nemt" efterår, men kan nu godt se alligevel, at det bliver travlt med to større opgaver og et kæmpe pensum. Brugte også lige en halv time i telefonen, med mine "venner" fra GLS, der kom med en pakke til mig. Den pakke, som jeg tidligere har nævnt ikke kunne være til mig, så vidt jeg ihvertfald huskede. Pakken var heller ikke til mig, men til en med enslydende navn i samme by. Utroligt at de kan fucke så meget op. Især når de sendte sms`er til mig - hvor har de mit nummer fra, når det ikke engang var min levering?? Og hvorfor kunne de ikke i første omgang sige, hvem pakken var fra? Så kunne jeg jo have fortalt dem i telefonen at den ikke kunne være til mig. Derudover var jeg lige ved at ryge helt op i det røde felt, da jeg for 3. gang blev stillet om og skulle forklare det hele igen, det var ikke lige det jeg gad at bruge hverken tlf. penge eller tid på... Nå men, jeg vandt ihvertfald væddemålet med J. Han skal betale en gang "Curb your enthusiasm", for jeg havde jo ikke bestilt noget. Han var overbevidst om, at jeg bare havde glemt det! Utrolig så meget tiltro han har til min hukommelse. J. har ellers været i mine tanker en hel del i dag, da han er startet på sit arbejde som nyuddannet lærer og det er jo en stor ting. Han må have været nervøs, ellers ville han aldrig være vågnet kl. 4 i morges! Jeg er nu sikker på at alting kommer til at gå fint, det er jo ikke for ingenting at jeg har en meget intelligent mand! (og jo, man må gerne prale, når det er ens egen blog, he he!).

I dag har jeg min nye cardigan på fra H&M, som var en af de to dele, der kom med posten i sidste uge. Den har pufærmer og selvom de skriver at den er "grå", synes jeg nu at den er mere sådan mørkebrun, men farver er vel relativ, eller? Synes egentlig at den er lidt lille i det, selvom jeg tog en str. 38, men kan ikke bytte den, da den er udsolgt. Desuden ville den nok også se pudsig ud i ærmerne/skulderpuderne i en str. 40, for det ville jeg nok ikke kunne fylde ud ved skuldrene. Jeg kan til gengæld godt fylde mine leggins ud! I disse skinny tider er der helt sikkert nogen derude, der tænker "Ej altså, hun kan da ikke gå i sådan noget stramt noget med de der stolpeben..!" Og jo, det kan I jo se, at jeg kan! Og jeg har det fint i dem! Men ok, hvis jeg stadig går i sådan noget som 45. årig, så må man gerne tale mig til fornuft...

Ostwald Helgason love!

Photobucket
Photobucket


ASOS samarbejder ligesom Topshop jævnligt med både etablerede designere og nye, friske up-and-coming ones. Jeg faldt over dette islandsk/tyske designerteam, som åbenbart har lavet mine nye leggins.... Ihvertfald nogen jeg godt kunne tænke mig. Mønstret minder mig om tidligere tiders Vibskov, og hvor ville de bare være fede til en oversize sort trøje.... Den sorte kjole med mønstret foran er nu heller ikke helt tosset. Troede ellers jeg udelukkende havde en "sort" periode, men min mønstermani her beviser heldigvist det modsatte! Priserne er desuden til at komme i nærheden af, idet delene fås for en 5-600 kr. Tjek desuden de andre designere, som også samarbejder med ASOS denne sæson. Danske Louise Amstrup er b.la. værd at nævne for hendes skulpturelle og luksuriøse designs, hvor hun især har leget med farvekombinationen af orange og grå. Smukt. Find kollektionerne her .

Shoe love

Photobucket

Jeg gad nok vide hvor min pludselige interesse for gummi - og træsåler kom fra. Da Topshop som nogen af de første highstreet kæder lancerede skoen, som pigen på billedet bærer, var jeg meget skeptisk og alligevel underligt fascineret. Skeptisk, fordi jeg ikke umiddelbart brød mig om gummi-hælen og fascineret, fordi jeg alligevel godt kunne se dem for mig med leggins og oversize trøjer, som jeg jo elsker. Nu fortryder jeg, at jeg ikke bestilte dem i sin tid. De ser bare så behagelige ud, og så ville den beige-farvede sål, være en kærkommen afveksling ift. farven på mine sko, der nærmest alle er sorte. Og jo, så føjede det selvfølgelig også til fascinationen, da jeg så at Pagik havde investeret i et par, som hun flasher så fint her. Nogen gange får man meget mere lyst til et par sko, når man ser dem irl... Især når det er en anden blogger, som man i forvejen synes har fin stil. Det er egentlig utroligt, hvor nemt man er til falds for alle de fine ting, som de andre bloggere viser. Det kunne hurtigt blive en dyr omgang, hvis man vel og mærke havde ubegrænsede midler til rådighed... Her er der nogle alternativer, hvis man ligesom jeg var for sent ude. Desværre ikke i samme prisklasse som Topshops og derudover har Matiko skoen træhæl og ikke gummisål, men ellers ligner den nu meget godt!

Find de brune Whyred sko her. De koster 2500,-
Find de lange sorte støvler fra Topshop her til ca. 900,-
& find de Topshop-lignende Matiko lace ups her til ca. 1500,-

lørdag

Om shopping og strejf af lykke

Photobucket
Fuldstændig fantastisk dag! Vi tabte godt nok fodboldkampen, men det gode vejr, den lange cykeltur, udsigten over Brabrand sø, de glade mennesker og vores drenge der legede i solen mere end opvejede det dårlige resultat. Det har bare været en perfekt og dejlig dag på alle måder. Jeg følte mig nærmest lykkelig! Engang troede jeg at "lykkelig" var en tilstand. Og nok egentlig noget, der var forbundet med det at være voksen og "fri". Endestationen. Sådan er det ikke. Ihvertfald ikke sådan, som jeg ser det nu, da jeg på næsten alle måder er fuld "voksen". Jeg tror faktisk, at det er børnene der er de mest lykkelige, eller at barndommen ihvertfald for de flestes vedkommende har alle muligheder for at være fyldt med ren og fed lykke. Sådan bør det ihvertfald helst være. Børn bør være lykkelige, fordi de lever foruden den alvor, som senere indtræffer i deres liv, når de ikke længere er verdens centrum, og hvor barndommen uundgåeligt slutter. En udvikling, som jeg opfatter som måske den første store sorg i ethvert menneskes liv. Legen og den barnlige impulsivitet erstattes af alvor, pligt og ansvarlighed, og man ophører med at eksistere i nuet, i legen og i ens egen barnlige glæde og i stedet for, begynder man at skue fremad og bagud, uden egentlig at fatte, at man har mistet forbindelsen til nuet. Med den manglende forbindelse til nuet, skabes lykken påny i en følelse som ikke længere er en egentlig tilstand, men snarere små fantastiske lykkestrejf, hvor man momentvist føler at alting går op i en højere enhed. En følelse, man gerne jagter hele livet, og hvor man nemt kan komme til at bruge lang tid på at lede helt forkerte steder...

I dag havde jeg følelsen af ægte lykke og af at livet så absolut ikke kunne blive bedre! Og det er bestemt værd at bide mærke i, at hverdagens små stunder lige så vel kan bringe lykke med sig, som de der stort opsatte ferier og ture. Men selvom lykken kan findes i den hverdag, der ellers tit udnævnes til grå og kedelig, tror jeg desværre tit at man glemmer det og jagter alle mulige mere "adventure"prægede ting, som man på en eller anden vis har fået den opfattelse af, vil kunne give en et øjebliks lykke!

Jeg vil gerne tage mine børn med på lækre ferier, Legoland, i sommerland, zoo, lange dyre ture osv. men har efterhånden erkendt og indrømmet overfor mig selv (især efter barn nr. 2), at de der store udflugter faktisk også tit går hen og bliver lidt små-stressende for de voksnes vedkommende (læs: mit vedkommende), hvilket børnene jo også kan fornemme. Selvfølgelig skal man tage sine børn med ud og se og lave forskellige ting, hvilket vi også gør. Nogen gange glemmer man måske bare, at børnene faktisk bare gerne vil være sammen med en, og så betyder det ikke altid så meget, om det er i Gilleleje eller Grækenland... De vil måske bare gerne have, at mor eller far er tilstede med dem og ikke konstant tænker på arbejde, studie, penge, rentelån og andre voksenting, som stjæler opmærksomheden og medfører at de udelukkende tænker fremad og bagud, og derfor ikke er tilstede i nuet med deres børn. En af de største gaver og udfordringer ift. børn er nemlig, at de tvinger en til at stoppe op og nyde synet af noget, som man ellers ville være spænet forbi, og som man ellers højst sandsynligt ville være gået helt glip af i jagten efter lykken!

Nå men, til noget meget mere overfladisk, som dog også giver mig euforiske strejf af lykke fra tid til anden. Tøj! Jeg fandt leo-cardiganen i Zara og det var lige den jeg havde ledt efter. Tog den i en str. medium, så den er lidt oversize. Den fås også i grå, men valgte den brune, da jeg ikke har så meget af den farve og den pepper mit sorte tøj bedre op, end den grå cardigan ville gøre. Fandt desuden også tørklædet derinde, som har den helt rigtige størrelse. Det er nemlig MEGET stort, hvilket måske ikke umiddelbart fremgår af billedet, men kan bedst lide store tørklæder, som man kan sno rundt om halsen mange gange. Perfekt til efteråret. De havde flere forskellige slags derinde, så det er bare med at komme afsted, det ser ud som om at de bliver revet bort. OG så er de altså lige en tand bedre kvalitet end de små og tynde, som H&M har lavet denne sæson... Fandt også en utrolig lækker vamset grå strik i Zara, som jeg lover at vise senere. I skal jo ikke have alt det gode på én gang. Især heller ikke fordi jeg nu har shoppe-stop i en periode!
Vil overtale J. til en film. Ses!

190909

Photobucket
En hurtig gang "dagens" før vi skal ud af døren. J. har lokket mig med til en 1. divisions fodboldkamp, spændende.. Men hvad gør man ikke for sin mand? Jeg er stadig glad for Provider-tasken og mine Carvela støvler. Vil faktisk gå så vidt som til at sige, at jeg vist efterhånden har efterårsgarderoben i hus, især da jeg fandt to helt træfsikre cardigans i Zara og supplerede dette med det fedeste tørklæde længe. Er næsten ved at sige, at jeg faktisk ikke "ønsker" mig mere lige nu. Fantastisk! Skal nok vise jer det, når jeg lige har et ledigt øjeblik igen... Vil smutte afsted ud i det gode vejr på den der fodbold-ekspedition, god weekend til jer!