lørdag

En varm fornøjelse...


Hvad angår nye trends er jeg ikke umiddelbart helt vildt stemt for det meget ladylike-look som fashion-eliten dikterer, men hvad angår rulam er jeg virkelig på! Det har jeg nemlig altid elsket!Og det både hvad angår frakker og som fór i støvler!  Damn you, vandskade i ´98 som ødelagde min elskede rulamsfrakke, som var opmagasineret hos mor og far, mens jeg var på high school.... Den har jeg godt nok tit savnet, faktisk hver eneste vinter, hvor jeg bander over frakker, som bare ikke er varme nok til det danske vintervejr....Dengang var jeg heldig at finde den i en genbrugsbutik, hvilket aldrig er sket for mig siden. Det er nok ret sandsynligt at mange nu igen vil overrende de danske genbrugsbutikker for at støvsuge dem for alt, der engang har sagt mæh...! Selv vil jeg hellere gå på jagt på nettet, tror klart der er større chance for gevinst der! Se fx. denne her fine sag som er på auktion på Ebay. Find den her! Auktionen slutter d. 4. august. Jeg springer klart over, for selvom jeg synes godt om Burberry Prorsums aviator-jakker, så er snittet ikke superflatterende for en af min størrelse, men lækker ser den altså ud! Og nej, den er ikke fra Burberry, men den lugter da lidt af øh, får...?

No Acneholic
Kritiske røster beskylder nogen gange bloggere for at falde på halen hver eneste gang der sendes nye Acne-styles på gaden. Det synes jeg måske er en kritik der falder lidt ved siden af, ihvertfald for de flestes vedkommende. Fx. har der vel været både bifaldende, men også ret skeptiske meninger om Admire-skoene, som jeg personligt ikke synes er specielt fede... Jeg tror faktisk bedst, at jeg kan lide mærket, når det holder sig til det lidt klassiske, som dog sjældent bliver kedeligt, da det altid lige har nogle fine detaljer. Og så kan man altså godt mærke forskel på en Acne-tee og så en fra H&M....  Alt andet er vist lyv....

Så selvom jeg ikke har råd og selvom jeg ikke er ubetinget begejstret for alt hvad de laver, så kan jeg alligevel ikke lade være med jævnligt at klikke forbi deres webshop. Lige nu er jeg virkelig vild med denne her skjorte og så synes jeg at buksedragten er en af de smukkeste som jeg har set i lang tid. Jamen altså, se lige, hvordan den falder!?!? Hvis jeg så bare var den klassiske, stilede type - helst med kilometerlange ben... og med en knapt så tom konto...!

Det var så den sommer....

Så er jeg tilbage på "pinden" efter to dejlige (familievenlige) uger med først kanotur ned ad Gudenåen og derefter en tur til Blåvand, hvor man virkelig blev blæst igennem! Det blev til nogle ture ved stranden, en masse dasen og god mad. Udover klitterne og stranden var det mest besøgte sted nok Blåvand Bolsjer som laver de bedste gammeldaws bolsjer. Jeg skulle hilse og sige at min favorit er rabarber-bolsjerne... Drengene har også nydt det og har rigtigt fået lov til at være længe op hver dag og spise en masse is og slik. Hver dag har i det hele taget været lidt af en fest for dem, så nu står den på en kold (sukker)tyrker for os alle, for lige snart bliver det jo hverdag igen..... Jeg har virkelig nydt at være væk fra vores lille lejlighed og egentlig også computeren, men det er nu alligevel meget rart at være tilbage!

Jeg vil ikke til at vise jer diverse (familie)billeder eller billeder af mine outfits, som for det meste har bestået af meget enkelt sommertøj (gamacher, tanktoppe og denimshorts...) og som derfor ikke rigtigt har været "værd" at forevige... I får dog lige nogle enkelte af de billeder som jeg nåede at tømme kameraet for, før jeg tog i sommerhus. Og nej, jeg er ikke gravid, men det kan også godt blæse i Århus!


Photobucket
Vi var SÅ heldige med vejret, skønt! Og tror virkelig at blodtrykket falder efter sådan nogle dage i de rolige grønne omgivelser, he he!
Photobucket
Zen-tilstand på Gudenåen... Danmark kan virkelig være dejlig - når vejret er med en...
Photobucket
Vi så to svanepar med deres unger. Det ene par var vi så heldige at se helt på nært hold, da de "sejlede" lige forbi os, mens vi sad fuldstændigt stille. Han-svanen hvæste af os, for lige at markere at vi ikke skulle prøve på noget og vi sad alle fire fuldstændigt stille for ikke at risikere noget! Svaner er smukke, men skidefarlige!
Vidste I i øvrigt at man længe har troet at svaner var monogame og at de holdt sig til den samme partner livet ud? For noget tid siden fandt man dog ud af at svaner - hunsvanerne vel at mærke - er nogle værre nogle. Om natten giver de den nemlig gas med andre hanner, mens de om dagen leger far-mor- og børn.. Angiveligt for at sikre sig de bedste gener... Ikke helt ulig menneskelig opførsel fra tid til anden...!
Photobucket
Drengene hyggede sig rigtigt og fandt deres indre indianer frem.... Tror de har nydt det rigtigt meget at have deres mor og far omkring sig hele tiden. Man er bare sammen på en helt anden måde, når der ikke lige er alt muligt andet man lige skal... Photobucket
Efter nogle dage med Trangia-mad og andet mindre lødig mad, var det rart at komme "tilbage til civilisationen" og få sig en lækker muffin!
Photobucket
Jeg har flere billeder, men jeg sidder og er sindssygt sulten og da vi intet har i køleskabet er det vist tid at bevæge sig ned til den lokale Føtex for at proviantere! Håber I har haft en lige så dejlig sommerferie som jeg har:)

Helloooo!

Photobucket

Hej, ville bare lige stikke hovedet ind og vise at jeg stadig er her! Jeg er på vej i sommerhus ved vesterhavet, så får først tid til at blogge igen efter d. 1. august. Håber I stadig hænger ved!

God sommerferie til alle de heldige asener som stadig har ferie:)

onsdag

Wanted; flade brune sko!

Når jeg engang igen - højst sandsynligt om et par måneder - "må" købe nye sko, har jeg to krav til dem; de skal være i brunt læder og så skal de være helt afslappede og flade ligesom de her fra Urban Outfitters.

Tirsdag

Photobucket
Billedet er fra i går, hvor jeg rendte rundt nede i byen sammen med den mindste for at ordne forskellige ting ifbm. med vores kanotur fra på søndag. Mine køb er derfor også pt. meget lidt tøj-relaterede og seneste køb har fx. været et meget fancy Trangia-sæt, som jeg fandt på en svensk webside til meget billigere penge end i DK. Ser ikke ligefrem frem til at skulle leve af dåsetomater, makrel og pasta i 4 dage, men det hører ligesom til, når man er på telttur - at man lever lidt usselt og i harmoni med moder natur, ha ha:) Næste luksuriøse køb bliver nogle liggeunderlag og så mangler vi vist bare at få pakket 2 voksnes og 2 børns grej ned, så det fylder og vejer så lidt som overhovedet muligt!

Det er i øvrigt bare rigtigt dejligt at have drengene hjemme hele tiden, hvilket også inkluderer den største, da lærere jo også har sommerferie! De har nu været hjemme siden den sidste uge i juni og man er bare sammen på en helt anden og afslappet måde, når der ikke er alt muligt som man skal nå hele tiden! Og så får de lov at være længe oppe og hygge, hvilket de elsker, fordi vi normalt dikterer faste sengetider....Det kan måske virke strengt, men til gengæld har vi meget sjældent trætte og vrantne børn der ikke vil op om morgenen...

He, he i dag troede jeg faktisk at jeg skulle have været til Grøn koncert...! Ved ikke, hvordan jeg havde opfattet det som at det var i dag i Århus, men måske det i virkeligheden er et godt tegn på at dagene flyder og at man ikke rigtigt bemærker, hvilken dag eller dato det er! Sådan som det også helst skal være i en ferie!Koncerten er så på lørdag, hvor jeg desværre ikke kan pga. fødselsdag, øv, nu havde jeg ellers lige set frem til en hel dag med druk og sol! I stedet for må jeg se frem til et forhåbentligt mindre vådt rendezvous med Gudenåen.... Krydser alt, hvad krydses kan, for at det bliver godt vejr i starten af næste uge! Det kan gå hen og blive helt vildt fantastisk, hvis det bliver godt vejr - eller det kan blive noget af en udfordring (ikke mindst for humøret!) hvis det styrter ned hele tiden... xxxxx ;)

Sunscreen would be it!

Photobucket
Jeg nægter simpelthen at give en bondegård for en solcreme, bare for at kunne flashe en lækker flaske med et lækkert mærke på. Der er i stedet for gået ren "mor" i den og jeg bruger kun Derma til mig selv og min familie. Det er særdeles prisvenligt (tjek lige literprisen for solcreme - manner, det nærmer sig tit en tudse!), uden parabener, parfume og farvestoffer - thumbs up! Det er ikke økologisk, men altså det kan jeg nu godt leve med, indtil deres Eco-linje forhåbentligt kommer med et bud på det. Derma solspray spf 20 vandt desuden en test i Politikens lørdagstest, hvor den eliminerede nogle andre dyrere mærker.

Og nej, vi har ingen babyer her i huset, men prøver at bruge minimum spf 30 og skal jeg være ude i længere tid kan man lige køre sol-sticken med spf 50 rundt et par gange i ansigtet og så er man good to go. Sticken er - ja, lidt sticky i det, men den er god fx. at bruge under øjnene. Kan derfor kun anbefale mærket, hvis ikke man vil bruge hele sommerferiebudgettet på creme. Så bliver der lige til lidt flere is end ellers!

Og... så får I lige et, i mine øjne, helt fantastisk nummer fra 1999, hvor instruktøren Baz Luhrmann holder en slags afgangstale for årgang ´99. Baz kommer ind på nogle ting, som jeg egentlig gerne ville have fortalt mig selv dengang jeg rendte rundt i start tyverne og var dybt forvirret i forhold til, hvad jeg lige skulle skulle gøre med mit liv... Fx. at man måske ikke hele tiden behøver at være så pisseafklaret med, hvad man egentlig vil med det hele! Og at man skal sætte pris på sin familie og huske at danse! Derudover giver han andre "kloge" råd, såsom at man skal værdsætte sin egen ungdommelige skønhed (mens man endnu har den!), at man i øvrigt aldrig er så fed, som man selv synes og at man ikke skal "read beautymagazines - they will only make you feel ugly!" Dem læser jeg nu stadig, men forskellen fra nu og dengang er, at jeg ikke længere føler mig (helt så) "forkert" sammenlignet med bladenes ideal-billeder. Det er så absolut en af de fede ting ved at blive ældre, at man "kommer til at hvile lidt mere i sig selv" som det så smukt og klichéfyldt hedder sig...Hans vigtigste råd er dog; husk at brug solcreme, ha ha!

tirsdag

Flæse-trip

Jeg kunne simpelthen tømme U.O for fine sommerkjoler! Godt der ikke ligger sådan en butik i Århus - det ville gå galt! Heldigvist er portoen så sindssygt dyr at det som regel afholder mig fra at gå amok i deres webshop. Er især vild med mærket Johan Earl som laver fine buksedragter og kjoler med en snert af noget lidt gammeldags og romantisk - tøj, som både kan kombineres med armystøvler og læder for et "råt" look og med fine feminine sandaler for et mere "familievenligt" udtryk. Kort sagt er det tøj som både kan bruges på festivaller og til tante Ernas fødselsdag. Gid jeg kunne købe det hele!

mandag

alvordsord pt. 2

Photobucket
Photobucket
(whatisrealityanyway, eget billede fra Benneweis, 2010)

Jeg ved ikke, hvad der gjorde mest ondt i dag. At lægge 1200 kr hos den lokale apoteker eller efterfølgende at få selvsamme 1200 kr pumpet ind i venstre overarm i form af vaccinen mod livmoderhalskræft!?!? En blanding vist nok. Vigtigheden af den, er jeg dog ikke så meget i tvivl om. Jeg har tidligere skrevet om screeningprogrammet, og hvor meget jeg vil opfordre alle kvinder over 23 til at tage imod de jævnlige screeninger.

Da jeg skrev om det i forbindelse med "Vidunderlivets" fokus på sygdommen, forventede jeg ikke at jeg ville nævne noget om det igen her på bloggen. Jeg regnede jo egentlig med, at de dersens omtalte celleforandringer ville gå i sig selv igen. Og jeg har også været lidt i tvivl om, hvorvidt jeg overhovedet havde lyst til at skrive noget om det igen -også fordi der var rigtig mange andre, der også delte deres erfaringer, hvilket lidt overflødiggjorde, at jeg gjorde mere ud af det. Synes dog omvendt, at det er lidt underligt at skrive noget så personligt og så aldrig følge op på det - især når "efterspillet" netop har understreget vigtigheden af at tage det alvorligt.

Jeg nævnte i mit indlæg, at jeg ventede svar på en prøve og at jeg selv gerne ville have vaccinen. I slutningen af april måned fik jeg så svar på prøven, der konstaterede svære celleforandringer af en sådan grad, at der blev tilrådet et såkaldt keglesnit. Øv! Det var bestemt ikke det sjoveste jeg har prøvet, men samtidigt var det en form for lettelse at vide, at det så ville blive behandlet. Og i mit tilfælde heldigvist velbehandlet. Jeg har efterfølgende valgt at blive vaccineret - nok ekstra tilskyndet af ovenstående - og fik mit andet stik i dag.

Lægerne tilrådede mig stærkt vaccinen, idet man i dag antager, at den også kan virke for "ældre" kvinder. Hvis man vel at mærke har 3500 kr!  Hvilket betyder, at en hel del kvinder derude måske på forhånd vil fravælge den. Jeg skal nok lade være med at skrive en mindre stil (siger jeg altid, for så alligevel at gøre det...!) om det socialt uretfærdige i, at kun dem med pengene givetvis vil benytte sig af muligheden for at opnå (delvis) beskyttelse mod en sygdom, der ikke skelner mellem rig og fattig. Jeg vil nøjes med at konstatere, at det sgu ikke holder! Hvis lægerne seriøst mener, at det ville være optimalt at tilbyde vaccinen til alle kvinder, uanset alder, så burde vaccinen også være prismæssigt tilgængelig for alle og ikke kun de priviligerede...Som i mit tilfælde betød et familiemedlem der prompte pungede ud... Et styks betalingsvilligt familiemedlem, som vel heller ikke er alle forundt at have i nærheden... Håber den bliver gratis på et tidspunkt, så alle kvinder kan få den tilbudt og indtil da, ja så passer jeg fortsat mit screeningsprogram. For det er nemlig gratis!

Og nej, jeg ved godt, at billederne til det her indlæg signalerer noget helt andet end dystre alvorsord, men det er nu bare for ikke komplet at kvæle sommerhumøret ;)

H&M tee

Photobucket
Har helt glemt at vise denne fine lille tee fra H&M som jeg fandt i Ålborg den dag jeg var oppe at forsvare min projektopgave i slutningen af juni md. I min rus over veloverstået eksamen flåede jeg også andet ned fra bøjlerne fra Trend-linjen, som dog senere røg retur i Århus, da tømmermændene indfandt sig (læs: man kigger på sit kontoudtog og tænker hmmm...). Synes, at de gør det ret godt i H&M butikken deroppe på strøget, for har flere gange været heldig og fundet noget som var udsolgt i Århus...

T-shirten kostede kun 80 kr, eller faktisk kostede den kun 40 kr, da mit (hvad tøj angår...!) særdeles skarpe øje straks spottede et lillebitte hul på den, hvilket fik ekspedienten til at slå 50 % af den i forvejen ret diminutive pris... Ikke dårligt, og hullet, tjah, nu får den en vask og så må vi se, om det bliver større og i så fald må mutter jo så i gang med nål og tråd og hvis ikke, ja, så holder den bare det, den nu holder...

søndag

In the army now...???

Photobucket
Photobucket
Modtog buksedragten fra Princes Vintage i sidste uge. Den jeg købte for 320 kr. Den sidder jo egentligt udmærket og jeg er stadig begejstret for den, men altså vil jeg få den brugt? Det er nok det store spørgsmål.... ! Der er 14 dages returret, så jeg giver lige mig selv et par dage til at overveje det lidt mere.

Så forresten at vintagebutikken har en anden lignende til salg, hvis det var noget for nogen.
Find den her! Og husk at "make an offer" i stedet for bare at tryk godkend til "buy now"... Det betaler sig...

Og nu.. må jeg hellere se, hvad der egentlig sker i den der VM-finale.... Fortsat god aften!
Okay, jeg ved godt jeg spammer jer, men nu jeg ikke selv må købe noget kan jeg jo lige så godt dele det med jer! Øverste dragt findes her og nederste dragt finder du her!

..Og endnu en...


Og den her er også bare superfin med de diskret rynkede ærmer. Den står til 35 £ som "buy it now", men jeg ved, ifbm. den buksedragt jeg købte fra selvsamme sælger, at man sagtens kan afgive et lavere bud under "make an offer". Går den, så går den jo! Servicen hos sælgeren Princesvintage er i det hele taget i top og der er 14 dages returret på varen. Find den her!

Buksedragt

Næh, hvor er der bare mange fine fund at gøre på Ebay. Ville ønske jeg bare kunne købe det hele. Ved ikke helt om det kun er buksedragten jeg er vild med her - måske er det også pigens hår, hendes briller, sandaler og tusser.... Hun minder mig om en ung Janeane Garofolo... Buksedragten er på auktion på Ebay og den lukker her i nat kl. 05.00, hvilket er en ret god grund til at jeg ihvertfald ikke lægger et bud. Dér har jeg nemlig ikke fået øjne endnu! Find den her!

Wool hair

Jeg har aldrig rigtigt været den store fan af hårprodukter - også fordi jeg lidt har tænkt, at det var rigeligt at jeg i dag knapt nok kan gå udenfor en dør uden at pudre fjæset til... Jeg har ikke ligefrem brug for en ny "skønheds-addiction"...

Eftersom mit hår er fuldstændigt glat, har jeg dog tit ønsket mig lidt mere tekstur eller struktur eller hvad man nu kalder det, og til det formål har jeg tidligere brugt forskellige saltvandssprays, som giver det der lidt rodede, lidt slidte udtryk, som jeg godt kan lide. Jeg har også været og er stadig glad for "dust it" dåsen fra Schwarzkopf, men har lidt et had/kærlighedsforhold til den, da jeg nogle gange kommer til at komme for meget i = fedtet hår...

For nyligt læste jeg om Redkens "Wool shake" som umiddelbart lød meget godt. Den giver fylde, tekstur og et "mat udtryk", så den hapsede jeg lige på ebay.co.uk, hvor man kan finde dem til noget billigere penge end hos de danske forhandlere. Den kommer snart med posten og glæder mig til at prøve den!

onsdag

Det her ligner meget vel den neglelak, jeg har stalket i flere måneder. Det der med at blande hvid neglelak i en blå neglelak funkede bare ikke lige for mit vedkommende. Den var stadig ikke den "rigtige" blå farve. Men det tror jeg at den her er!
Selvfølgelig er det en lak fra Essie, som Ingrid fra Anywho sporter på neglene. De rammer tilsyneladende altid plet med deres konstante tilstrømning af nye farver.
Her har de ramt den helt rette blå nuance som hverken er for lys og nuttet eller for mørk. Den må jeg vist hellere få opstøvet!

Onsdag

Photobucket
Hvor ville det være fint, hvis man benyttede det fine sommerlys til at tage nogle billeder i nogle andre omgivelser end ens kedelige grå gang.... For det meste er jeg bare lidt for blufærdig til at skulle "stille mig op" i offentlighed og få taget billeder, selvom det vel egentligt er lidt fjollet. De fleste andre gange har jeg bare ikke kameraet med mig, da det er lidt af en moppedreng at slæbe rundt på, så ergo får jeg ikke taget nok udendørsbilleder... Og min telefon er så gammel og umoderne at den ikke har en kamerafunktion. Meget oldschool og meget ufikst efterhånden, he he...

Nyder I sommeren? Jeg har det, som om at jeg er kommet ud af et vinterhi! Og hvor er Århus egentlig bare charmerende og skøn, når solen skinner og folk viser sig fra deres bedste sider - ikke mindst påklædningsmæssigt! Folk ser bare bedre ud om sommeren, hvor de ikke er gemt væk under store vinterfrakker og kæmpe halstørklæder. Det synes som om at hele byen er vågnet op og der flashes blomstrede sommerkjoler og buksedragter, små nederdele og (denim)shorts , striber (både på tøjet og på folks skuldre), tanktoppe, solbriller, brune ben og smil på stribe og ikke mindst sandaler i alverdens afskygninger.

Hvis du ser mig gå og kigge ned i jorden, er det såmænd bare fordi jeg spotter sandaler! Enhver respektabel kvinde ejer mindst en sandal eller to. De rigtigt vilde har skabet fyldt med sandaler til hver en lejlighed. Dvs. den praktiske (vandre)sandal (ofte med velcrolukning, mest af alt praktisk, sjældent særligt køn), den flade i læder (komfortabel og casual, fås dog også med en masse hippie-lir), den sporty og den med plateau (jeg takker min gud for plateau!) plus alle de der sådan-ind-imellem-type-sandaler....
Min sandalsamling er, skal jeg selv sige det og det skal jeg jo, ganske beskeden, set i forhold til hvad jeg ellers har fået samlet mig sammen af div. tøj og tilbehør gennem årene.....Jeg ejer ikke mindre og ikke mere end:

1 par høje i mørkebrunt læder fra Mango
1 par flade i kanvas/fake ruskind fra mtwtfss- absolutte yndlings pt.!
1 par i sort læder med kittenheel (et eksempel på et engelsk ord, vi ikke behøver at indføre i det danske fodtøjs-lingo; "killingehæl"...?)
1 par Acne-wannabees fra den gode Jeffrey C. som vel efterhånden har fået slået sit navn fast som trofast kopierende andres design...Hrmrff... jeg mener selvfølgelig ladet sig inspirere af...!
1 par fejlkøbte nogle, som egentlig er pæne nok, prisvenlige nok, men bare alligevel lidt kedelige. Måske de kommer i brug, når de sorte flade mtwtfss-nogle er faldet fra hinanden. Det er de allerede så småt begyndt at udvise tegn på... Ikke just langtidsholdbare, eftersom jeg har haft dem på 4-5 gange!?!

Se, 5 par sandaler, det var da ikke så overdrevet! Jeg burde måske undlade at fortælle om den dag for nylig, hvor jeg i et lettere vanvittigt øjeblik ville tælle, hvor mange toppe og kjoler jeg egentligt havde.... Jeg konstaterede indledningsvist, at jeg havde 19 kjoler. Altså jeg mener, hvem i alverden har egentlig brug for 19 kjoler??? Og 10 tanktoppe, og der var jeg ikke engang nået til de toppe der befandt sig i den anden del af skabet.... hvor der måske, måske ikke befinder sig noget nær 20 toppe mere...PLUS alt det andet i form af nederdele, gamacher, t-shirts, bukser....

Enough  said, jeg har pinligt meget tøj og i dag i forbindelse med en venindefrokost i byen kiggede jeg på endnu mere tøj...H&M bød på The Doors t-shirt i herreafdelingen. Et godt råd, lyt til musikken og se evt. den nye dokumentarfilm "When you´re strange" før du køber t-shirten, det højner oplevelsen! "When you´re strange" er, på trods af at jeg vist fik fejlinformeret om det modsatte, stadig at se i fx. Biocity og den er bestemt seværdig!

H&M havde også nogle små sorbetfarvede korte t-shirts, der til en pris af 70,- stykket er i front prismæssigt. Jeg lod dem dog hænge. Og klappede mig selv på skulderen for det. Photobucket
Prøvede også en polka-prikket kjole fra Divided 179,- Klart en klassiker som faktisk burde være i mit skab, men det blev bare ikke lige i dag! Buksedragten til højre har jeg kigget på flere gange. Bare ærgerligt at den sidder dårligt på mig og strammer de forkerte steder... Jeg gik nu ikke helt tomhændet hjem, men fandt i stedet for et par shorts og en kjole... Shorts har jeg ikke mange af, men altså - 20 kjoler? Er det ikke sådan liiige at overgøre det? Så kjolen overvejes lige. Mens det overvejes om der er nogle af de andre 19 kjoler der kan sælges....Photobucket
Tror i øvrigt jeg b.la. kommer til at huske sommeren 2010 for svaler og et vist sort-hvidt mønster... "Minimum" (her fra butikken Sofistikant i Bruuns) er de seneste jeg har set abe efter....God aften, jeg kigger ind igen, når vejret er dårligt - og det er vist (desværre!) allerede i morgen... :)
Photobucket

lørdag

Lørdagsbattle...Der er mere end et årti imellem de her to numre, hvoraf Dee Lite (feat.Q-tip) selvfølgelig er en ny-klassiker. I forgårs spillede min kæreste det her andet nummer hvor Q-tip fører an på et nyt Mark Ronson nummer. Kendte det ikke i forvejen, men synes at både nummeret og videoen er noget af en humørbasker og så er Q-tip jo nærmest altid god! Synes det er en vellykket blanding af elektro-pop (er der noget der hedder sådan!?!) og hip hop tilsat lidt B52`s stemning....! Og er Mark Ronson egentlig ikke sådan lidt små-lækker, altså på den der engelske geeky måde!?! Det syntes Daisy Lowe ihvertfald...

Random inspiration

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
See-through silke, brunt læder, denim, smykker, batik og lidt hud- alt hvad jeg stilmæssigt forbinder med sommer lige nu. Fra Because I´m addicted og Christeric. Hav en god dag - i dag tager jeg til stranden for første gang i år ;)

fredag

Fredag

Photobucket
Photobucket
Damn, det er varmt i dag! Med fare for at lyde som et totalt utaknemmeligt skarn, så bliver jeg virkelig sløv og ugidelig i sådan en varme! I går smuttede jeg omkring Weekdays og Monkis udsalg for at lure på, om der mon var noget der var sat yderligere ned. Der fandt jeg en blå kjole fra Monki til 55 kr (!) og et par flade, hårdt tiltrængte sandaler fra Weekday til 140 kr. I min TS salgs-rus havde jeg været så smart at sælge alle mine flade sandaler og det gik pludselig op for mig, at jeg kun havde et par klip klappere og så nogle med hæl/plateau... Og nogle dage trænger man altså bare til lidt jordforbindelse, så er glad for at jeg fandt de her til en god pris!

I morgen står den på strandtur med drengene, hav en varm fredag aften!

torsdag

Onsdag/torsdag

Photobucket

Det er jo ikke fordi det bliver til så meget blogging for tiden, men synes måske også, at det må være sådan om sommeren, hvor vejret og ferietiden lokker med andre aktiviteter end at sidde foran computeren...

Jeg fik jo sommerferie i tirsdags og sidste eksamen gik rigtigt godt, så nu kan jeg også bedre slappe af og nyde bare at være til, i stedet for at stæse rundt. Det var godt nok tæt på at jeg ikke nåede frem til tiden, da DSB ved stoppet i Randers pludselig ikke kunne lukke togets døre. De havde så kaldt ud til et andet tog, hvilket jeg ikke havde hørt, da jeg sad med næsen i mine noter. Den søde DSB-konduktør forbarmede sig dog over mig, så det endte med en taxa fra Randers til Ålborg uni. til mere end 1000 kr. Godt, jeg ikke selv skulle betale det! Tak for god service DSB! Det føles dog også lidt som en sød hævn efter år med forsinkelser, forsinkelser og forsinkelser :) Jeg nåede lige akkurat frem et par minutter før jeg skulle ind, så det var noget af en hektisk start på en eksamen, men heldigvis gik det hele jo!

Vi er ved at planlægge sommerferie som kommer til at byde på nogle enkeltdagsture til forskellige aktiviteter/seværdigheder, en uge ved Vesterhavet og nogle dage i kano med drengene. J. og jeg snakker også om at tage til "Danmarks grimmeste festival", som foregår i Brabrand. Der har vi været før og der er som regel gode mindre navne og en fed stemning, idet det er en meget lille festival med have-fest stemning. Vi ved dog ikke helt endnu om vi tager afsted, da det egentlig også kolliderer med sommerhus ved Vesterhavet, men det er fristende, nu man ikke lige skal til Roskilde eller Skanderborg festival...

Photobucket
Husker I at spise jordbær? Det er simpelthen det bedste ved sommeren og her i huset er det bare ikke rigtig sommer før de danske jordbær har gjort deres indtog. I går spiste jeg så mange, at jeg endte med at få ondt i maven...Lidt ligesom dengang man var barn og åd til man var ved at sprække af glæde! Og der skal altså sukker, mælk og fløde på, skulle jeg hilse at sige! Ikke noget fedt-forskrækkelse der...

Nå ja, og så har jeg også rigtigt været ude og svinge dankortet her de sidste par dage. Har jo ventet længe på Dexter sæson 3 og så nuppede jeg også lige "Mad men" med i købet, den skulle jo også være ret så seværdig. Fik også lige købt noget Lykke Li og Fallulah og i dag faldt jeg så i udsalgsfælden ved Weekday og Monki, så der røg også lige lidt kroner i forbifarten der... Så nu skal jeg heller ikke shoppe mere i denne måned, der skal jo også være penge til alt det andet, man vil her om sommeren! Photobucket