torsdag

Took it!


I dag starter Århus Took it på Voxhall og i aften tager jeg ned og hører Jean Grae, som jeg ser meget frem til, da kvindelige mc´s er noget af et særsyn i hip hop. Kan umiddelbart kun komme i tanke om Lauryn Hill, Lucy Love, Queen Latifah, Salt ´n`pepa, Ladybug fra Digable planets, Mapei og så de mere vulgære af slagsen som Lil Kim og Foxy Brown...

Noget stereotypt betegnet, er der tre typer kvinder til danske hip hop koncerter. De skanky af slagsen (der gerne vil score en hiphopper) dem, der ligner drenge i store baggy bukser og caps (og gerne vil accepteres på lige fod med drengene) og så den store gruppe midt imellem, som jeg nok tilhører. Eftersom jeg allerede har taget min tørn med baggy bukser og uformelige t-shirts...

Har præcist 3 kvarter til at gøre mig klar og så må vi se, om det bliver det drengede, det skanky eller det der midt imellem noget, som jeg havner i, he he! God aften!

Genbrugskup

Photobucket
Ledte egentlig efter sådan en grøn parkacoat her til mig selv, men fandt i stedet for denne her i herreafdelingen til J. Til en beskeden pris af 70 kr var den simpelthen for god til at lade hænge!

onsdag

Photobucket
For de der ikke kan få vilde smykker nok. Fra Ebay til en startpris på 17 £. Og så ikke et ord om våbenloven....

tirsdag

Skønne stilfulde piger

Photobucket
copenhagenstreetstyle

Tror det her var et af de første inspirationsbilleder som jeg postede på bloggen i 2009, men jeg bliver virkelig aldrig træt af at kigge på de her to piger. Det er jo ikke ligefrem sådan jeg render rundt og ser ud til hverdag, men elsker alligevel begges look! Der er sådan lidt  Veronica Lake og Amélie over det, som jeg er helt vild med!

PS. Og man må nu konstatere, at jeg er så inspirationsløs at jeg er begyndt at lægge billeder ud som jeg tidligere også har postet.... Men hvis inspirationsløs betyder manglende seneste køb og cravings, så er det egentlig fint nok med mig. Erfaringen siger, at jeg nok skal komme efter det på et senere tidspunkt:)

søndag

Nye bøger

Photobucket
I september måned er jeg hele tre gange blevet begavet af min kæreste. Først fik jeg 2. del af Ejersbo-trilogien - tak for det, så mangler jeg bare "Liberty", så jeg kan læse, hvad der sker med Christian, Samantha, Jarno og de andre i Moshi.... Og i sidste uge stod der pludselig en rar postmand i min dør og ville aflevere nogle pakker til mig. Som jeg var lige ved at nægte at tage i mod, da jeg jo ikke havde bestilt noget fra Amazon. I pakkerne var to bøger købt og betalt af min kæreste, som da lige mente at jeg trængte til noget læsning med koreanske referencer. Og gad vide, hvad det mon er, som jeg venter svar på? Det er ikke "Sporløs", men det er sgu tæt på!

Og så har jeg selvfølgelig igen problemer med at svare på kommentarer, idet jeg ikke kan logge rigtigt ind og svare som normalt, selvom jeg godt kan redigere indlæg osv. Underligt. Men det er altså ikke for at ignorere de af jer der har kommenteret, det virker bare ikke lige nu....

Mest om mad

Jeg er pt. inde i sådan en fase, hvor jeg ikke interesserer mig særligt meget for mit eget tøj, hvilket også er en del af forklaringen på, at der lige nu ikke kommer særligt mange "dagens". Tror næppe I ville synes at det var interessant, dag efter dag at se på mig iført leggins og store t-shirts....! Synes ihvertfald ikke selv at det er noget der på nogen måder er værd at tage billeder af. Ikke at man ikke skal vise sit hverdagstøj - det er jeg STOR tilhænger af og det er også det jeg normalt gør, men der er bare en grænse et eller andet sted, når det bliver lidt for meget leverpostej. Så gider jeg altså ikke tage billeder af det!
Photobucket
Billedet her er fra den anden dag, hvor jeg rent faktisk var krøbet ud af min nattøjs-lignende uniform og endda gik så vidt som at tage en halskæde på, hvilket er ret stort i disse tider! Om noget tid er jeg sikkert præcist lige så dullet som jeg plejer at være, så tror bare det lidt er en fase, hvor jeg er mindre optaget af, hvordan jeg ser ud, hvilket nok også hænger sammen med at jeg pt. er ret optaget af nogle helt andre ting, men det skriver jeg mere om senere...Til gengæld stopper jeg aldrig med at interessere mig for mad! Og mad skal man jo have hver dag.

Sidste søndag plukkede vi brombær et hemmeligt sted tæt på hvor vi bor. Hvilket vist efterhånden er blevet lidt en årlig tradition for vores lille familie. Jeg var ellers rimelig negativ, havde stadig tømmermænd og ondt af mig selv og havde derfor overhovedet ikke lyst til at kravle rundt i nogle fjendtlige bær-buske. Og så mukkede jeg desuden over, at min kærestes interesse for bærplukning nok udelukkende var motiveret af det forhold, at han selv gerne ville have noget lækkert om eftermiddagen. Hvilket jeg vidste, ville betyde mere arbejde til mig. Han fik mig dog ud af døren og det er jo utroligt, hvad lidt solskin og søde bær kan gøre ved en ellers knotten Charlotte. Før jeg så mig om, kravlede jeg alligevel lystigt rundt i buskene, rev med glæde begge arme til blods, ødelagde en hættetrøje og gennemgik i det hele taget et mindre torne-helvede for at hive et par kilo velsmagende bær med hjem.

Hjemme blev nogle af dem straks spist med vafler og flødeskum (ligner lidt på billedet at jeg har taget en bid af den før jeg tog billedet. Det er vist heller ikke helt usandsynligt :) En anden del blev proppet i nogle kager (hvilket en lille hård kerne i Jylland, herunder undertegnede, stadig benævner som muffins og ikke cupcakes...) og efterfølgende delt med nogle naboer. Og en tredje del røg i fryseren, skulle jeg pludselig få lyst til at kaste mig over syltningens kunst (nok næppe...!) Og jeg siger jer at det smagte godt. Faktisk smager sådan nogle solmodnede bær niveauer bedre end hvad supermarkedet kan byde på af vold-modnede bær, så det kan kun anbefales at finde sin indre bær-samler frem og bevæge sig ud i moder natur.
Photobucket
Nå ja, også får I også lige et billede med af min hj.lavede burger fra i går. Burgere er klart en af livretterne herhjemme og vi spiser det nok en-to gange om måneden. En hjemmelavet bolle, en god bøf (bland lidt dijonsennep i farsen!), salat, cheddar, mayo, løg, tomat og jalapeños er alt jeg behøver for at opleve ren burger-lykke!
Photobucket
Nogle timer senere - klogere hvad angår cupcakes og muffins...
Ok, der er forskel, det anede jeg bare ikke! Så jeg var nok en anelse for kæphøj, da jeg stærkt antydede at begrebet/fænomenet "cupcakes", blot er en smartere betegnelse for den almindelige muffin, hvilket modedullen på allerhøfligste vis korrigerede med dette link:

http://www.englishforums.com/English/CupcakesAndMuffins/ghvm/post.htm

Jeg synes ellers at det ville være totalt oplagt at overtrække muffins (med fyld) med frosting. Og er det så en cupcake eller en muffin? Men jo, kan godt se at der er en forskel, så undskyld til alle cupcake-fans ;)

fredag

Redhead battleKaren Elson er en heldig kvinde der ud over et gudsbenådet udseende og en lækker mand (Jack White) også kan synge. Ok, ved egentlig ikke, hvorfor jeg lyder så overrasket, men det er jo bare ikke altid at formlen "model turns singer/actress" fungerer optimalt. Forhåbentligt kan hun hen ad vejen blive anerkendt for sin musik og ikke "kun" det forhold, at hun er tidligere topmodel og aktuelt kæreste til en mere end almindeligt kendt rockmusiker. Synes ihvertfald at hendes udgangspunkt er ret godt og at den lidt dystre og melankolske lyd klæder hende. Hun battler dog en musikalsk sværvægter, hvor jeg nok vil mene at Florence tager sejren hjem, men hvad siger I?

torsdag

Slingback og spidse snuder

Jeg går jo egentlig slet ikke i sådan nogle sko her, men skulle det være, skulle det være dem her! Også selvom de er spidse OG med 80`er slingback.... Hvilket jeg egentlig slet ikke er sikker på, at jeg er klar til igen. Ok, spidse snuder bliver jeg ALDRIG klar til igen, men det samme sagde jeg vist engang om skulderpuder... Men med brunt læder og en diskret plateu som formildende omstændigheder, kan jeg måske godt leve med en spids snude og en elastik på anklen. I princippet kunne man jo egentlig være rimeligt ligeglad med modetendenser, hvis ikke det lige var for den mindre detalje at tendenserne jo desværre ofte dikterer, hvad der er i butikkerne = hvad jeg har af muligheder for fashionabelt fodtøj...

Sevita slingback court shoes fra Topshop 68 £.

onsdag

Onsdag

Rimeligt underligt at svoger og svigerinde sådan kan komme hjem fra Sicilien og fortælle, at der adskillige steder på øen er malet denne stencil, som de syntes lignede mig en hel del! Kan da bestemt godt se ligheden, omend jeg nu stadig ville mene, at den kan ligne enhver asiatisk kvinde, men lidt sjovt er det nu alligevel:)

Nu vi snakker familie, er jeg så den eneste, som er dybt underlig omkring det her med familie/venner og blogging? Jeg har indtryk af, at de fleste er helt åbne omkring deres "hobby" til alle omkring dem og at familie/venner måske endda følger med på bloggen... Selv har jeg kun fortalt hele tre personer at jeg blogger; min kæreste & store søn, som jo ikke kan undgå at bemærke, at jeg fra tid til anden sidder og hamrer i tastaturet, og en veninde som selv har blogget og derfor "forstår hvad det handler om". Ved ikke helt hvorfor jeg leger at det skal være noget hemmeligt noget?!  

Måske fordi jeg i virkeligheden gerne ville fremstå som en der har "dybere" værdier i livet end dullegrej og tøj? Måske fordi at jeg leger at det her er mit private rum - hvilket jo er rimeligt langt ude, eftersom alle og enhver i princippet kan følge med...! Eller måske er det fordi, at såfremt min private omgangskreds kendte til den her side, så ville jeg ikke føle at jeg kunne skrive nær så frit mere? Igen dybt underligt, for jeg skriver jo netop ikke noget privat om dem og dem der kender mig, kender mig jo netop og ved derfor, at jeg besidder andre sider end dem jeg fremviser her. Hvilket jo betyder, at de nok næppe ville dømme mig som en tomhjernet gås.... Man må da sige, at det måske er en anelse paradoksalt, at man gerne vil være "privat," mens man samtidigt gladeligt blotter sit fjæs for resten af blogworld! Det er nu, I gerne må kalde mig for skizo, heh!

Måske er det bare en af de der selvindbildte neuroser. Hvor jeg prøver at gøre mig selv bedre end jeg egentlig er! Ligesom når jeg bilder mig selv ind, at jeg egentlig slet ikke kan lide reality-shows, mens jeg sætter min mobil til at minde mig om programmer som Luksusfælden, Far, mor og berømt & Bonderøven. Og i aften skal jeg altså se både dansk Topmodel og Amalies Verden. Bare for sjov altså. Det er altså bare overhovedet ikke fordi jeg kan lide det, ahem... Ok, indrømmet. Jeg elsker det. Så kom det ud. Jeg er totalt reality-skabs-junkie. Og det føles egentlig ok at sige højt! "Hej, jeg hedder Charlotte og jeg er reality-tv/box-set junkie"!

Hav en rigtig god aften - om det så er i selskab med Caroline eller Amalie, din kat, kæreste/veninde eller dit eget ypperlige selskab!

tirsdag

Billi Bi

Rimeligt tydeligt hvor Billi Bi har hentet inspiration, men ønsker man et billigere alternativ til Acnes Shank og Surface to Air støvlen er det her da ihvertfald en mulighed. Kan b.la. fås hos Brandos.dk.

Godmorgen!


Fantastisk gåsehudsfremkaldende optræden af en af mine yndlingssangerinder pt., Fallulah. Og så synes jeg hun ser ret fantastisk ud her - omend jeg nok ikke selv ville gøre hende øjenmakeuppen efter...

What`s with the cattitude?

thedailynailreview

Købte denne her O.P.I neglelak i sidste uge som gave til en veninde, der længe havde ønsket sig en lyseblå neglelak. Ville egentlig have købt den fra Uslu Airlines, men fandt så i sidste øjeblik ud af, at Støy Munkholm desværre ikke længere forhandler U.A. Det betød så, at jeg faktisk ikke rigtigt anede, hvor jeg så ville kunne finde en lyseblå lak, da jeg mest har set turkise nuancer rundt omkring. Heldigvis reddede magadullen mig 5 min. i lukketid, for O.P.I havde nemlig den helt rigtige nuance med det catchy navn "Whats with the cattitude?" Da jeg kom hjem med den, havde jeg mest af alt bare lyst til at beholde den selv, så jeg skal vist også have fat i sådan en på et tidspunkt meget snart!

Prøv selv deres mange fine lakker her!

mandag

Bikerstøvle

Det kan godt være, at jeg har proklameret, at jeg har indstillet jagten på "den perfekte ankelstøvle" men jeg klikker nu stadig forbi forskellige danske webshops i håbet om pludselig at blive ramt af Amors pil. Man kan jo altid kigge sådan lidt løst og fast... Synes at de forskellige butikker som regel sælger varen til samme pris - ikke den store konkurrence der, men i tilfældet med den fine Shoebiz støvle her, er der dog lidt at spare, hvis man køber den det rigtige sted. Hos Debell.dk koster den 999 kr inkl. levering, hvor den hos  Shoesandfriends "kun" koster 938 kr inkl. levering.

Man sparer selvfølgelig ikke så meget, som hvis man helt undlader at klikke "godkend køb", men lidt er da bestemt også værd at tage med i trange (SU)tider. Jeg har dog kun prøvet at handle med Debell før, hvilket var en absolut succesoplevelse og kan derfor ikke sige noget om service mv. hos Shoesandfriends, som jeg faktisk aldrig havde hørt om, før jeg tilfældigt googlede forbi det. Eller tilfældigt... Der er intet tilfældigt, når det kommer til sko, he he... :)


Bling!

To par øreringe som ville kunne opgradere de fleste af mine outfits fra fesent til festligt.

fredag

Fredagsbattle!God weekend!

torsdag

Hilda

Photobucket
Opstemt af min seneste succes med den sorte sweatshirt fra Gina T. røg denne her sweater med hjem den anden dag. Og navnet er Hilda. Hvilket jeg egentlig synes er meget kært - selve butiksnavnet lærer jeg nu nok aldrig helt at forstå...! Hvad værre er, at Hilda fælder helt sindssygt! Og det ved jeg virkelig ikke, om jeg kan leve med, heller ikke selvom jeg synes hun er vældig fin. Måske hun vil fælde mindre efter en vask, men gør hun ikke, kan man jo desværre ikke returnere hende til butikken bagefter, så overvejer lige om det er værd at forsøge sig med...

Hvis nogen har nogle gode husmor-tips til, hvad man evt. kan gøre for at stoppe "fælderiet", så sig endelig til! Jeg kan jo altid afprøve det på mit ligeledes ufatteligt fældende Zara tørklæde! Hilda består af 60 % rayon, 20 % nylon, 15 % bomuld og 5 % angora, hvis det gør nogen forskel. Måske det er de 5 % angora der fælder og så er der jo nok ikke noget at gøre ved det..?

Skulle nogen, på trods af min lidet flatterende "anmeldelse", have fået lyst til at få fingrene i en sådan sag,  kan den fås her. Photobucket

Fjällräven rygsæk

Har efterhånden snakket med en del som virkelig ikke bryder sig om Fjällräven tasker. Faktisk er reaktionen på lige præcis de her tasker ofte et hånligt fnys og et par himmelvendte øjne, som ikke just signalerer et ømt forhold til den praktiske og efterhånden klassiske kanvastaske. Måske det frembringer knapt så kære minder fra ens modemæssige fortid, som i nutidens lys nok ofte forekommer lidt kikset på flere forskellige måder? Måske er der lidt for meget leverpostej, trangia og praktisk friluftsmenneske over dem, eller måske ER de bare ærkegrimme?

Personligt synes jeg nu stadig at de holder - de traditionelle Kånken modeller måske nok mest til børn og teenagere - men kan fx rigtigt godt lide den her nye "vintage" model, som de kalder den. Måske den lige skulle være knapt så "fyldt ud" som de har gjort her på billederne (vel nok for at man kan se at den vitterlig kan rumme de der 20 liter?!?) men ellers kunne jeg bestemt godt se mig selv med en af dem, en stor lun strik og et par grove støvler. Nature, here I come!

Hvis man er Politiken abonnent kan man lige nu købe den til 679 kr, hvor den normalt sælges for 799 kr. Klik her for at se nærmere

EDIT: Har lige i dag set en fyr med den beige udgave og det så fedt ud! Den ER nemlig slet ikke så "pølseagtig" i virkeligheden men snarere slasket på den rigtige måde, hvis det giver mening. Måske man skulle ønske sig den i julegave. Jo, det må man godt begynde at tænke på allerede nu, he he!

mandag

Mandag

Photobucket
Photobucket
Fidusen ved at føle, at man har "sparet" rigtig mange penge ift. at kaste penge efter Malene Birgers 8-900 kroners karrygule tørklæde, går altså lidt fløjten, når man efter hvert brug af billigt Zara-tørklæde må konstatere, at halvdelen af garnet sidder tilbage på ens jakke/bluse! Det er lidt ærgerligt at det fnulrer så meget, men ellers er jeg nu  meget glad for det stadigvæk. For nogle uger siden købte jeg en sort sweatshirt med korte ærmer i Gina T. Finder faktisk meget sjældent noget derinde, men sweatshirts er de altså gode til at lave til prisen. Den her kostede 159 kr og fås også i andre farver. Ellers sker der altså virkelig ikke så meget for tiden på shoppefronten (og det er virkeligt helt med vilje qua operation nedsæt forbrug....) og eftersom jeg jo også har lukket galde ud i dag, har jeg heller ikke rigtigt mere at sige, andet end at I må have en rigtig god dag :)

Ugens ævl og kævl

FIND MINDST 1 FEJL

Jeg er skidegod til at skælde ud på fjernsynet, avisen eller hvor der nu lige bliver proklameret nogle uhyrligheder, jeg kan blive forarget over. Min kæreste plejer at sige, at jeg i stedet for skulle tage at kanalisere min vrede ned i nogle velformulerede læserbrev. Eller engagere mig politisk. Med det mener han måske ligefrem at mit ævl kunne være vedkommende for andre - eller også har han bare en skjult dagsorden, der går ud på at være den, der slipper for at høre for mit ævl og kævl?

Nuvel, i stedet for at skrive sure læserbreve om alt det der lige pisser mig af, vil jeg i stedet for indtage positionen som den ældre sure dame, der skælder ud på verden. Verden består nemlig ikke kun af gamle sure mænd. Næh, der er heldigvist også masser af indestængte bitre kvindemennesker rundt omkring. Og tro mig, man har det rent faktisk bedre, når man har afleveret sådan en gang mundlort til andre omkring en. Det er faktisk lidt af en mental udrensning. Når det så er sagt, skal det her virkelig heller ikke tages alt for seriøst, men nu er det jo heldigvis min blog og mine meninger. MAGT! Muahahahaha!

UGENS ÆVL OG KÆVL
- At Filipinske au-pair piger forventes at skulle arbejde mellem 18-30 timer om dagen. Tal lige om udnyttelse der! Ok, ok, der er selvfølgelig (eller heldigvis skulle man nok sige!) tale om en trykfejl i Politiken, som jo ellers burde vide bedre, som de jo plejer at gøre, men hvad hjertet er fuldt af, løber pennen over med... Men tænk, at vores udviklingsminister kan mene, at au-pair ordningen er udtryk for "bistandshjælp til U-landene"!?! Gad vide, om det så også kan karakteriseres som ulandshjælp at købe en kvinde der er importeret fra Nigeria? At købe en kopi-taske produceret under skumle forhold i Vietnam? At støtte byggematadorer i at det er ok at anvende polsk arbejdskraft til 30 kr i timen? Sammenlignet med det, må det jo så nærmest være en ren barmhjertighedsgerning at have en lille filipiner boende i kælderen til en månedlig "løn" på 3.000 kr for mellem 18-30 timers arbejde om ugen...Gad også godt selv have mig sådan en, men har desværre ingen kælder og depotet skal vi bruge til andre ting...

-Når Københavnske diskoteker mener, at det er ok at afvise minoritetsunge i døren, fordi for "mange" Ali`er og Muhammed`er generelt betyder nedsat besøgstal. Synes måske at det lidt minder om modebranchen og dens mange undskyldninger for at fastholde et bestemt hvidt kvindebillede. Det er ligeledes en branche der ofte mener, at det er ok at afvise "etniske" modeller ud fra et markedsrationale om at der jo er flere der køber bladene, hvis modellerne er "hvide"! Det er måske ikke ligefrem rendyrket racisme, men konsekvenserne lugter altså lidt af det.

-På samme måde er det altså lidt underligt, at måske selvsamme diskoteker kan slippe afsted med at kræve mere i entré hos mændene end hos kvinderne. Jeg foreslår, at de går linen ud og kun opkræver entré hos de udseende -og intelligensmæssigt udfordrede gæster...Resten skal gratis ind! Egentlig godt at min diskotekstid er vel overstået, det er jo ren junglelov derude!

-At gå til frisør for at få klippet spidser og lidt af siderne af, for så at blive sat i stolen og få at vide at det i øvrigt koster 50 kr mere end den angivne pris. Fordi jeg har langt hår. Hvad nu hvis jeg havde haft kort hår? Havde det så været 50 kr billigere?

-At kniv-loven nu atter engang viser sig fra sin mest fjollede side. En RUC-studerende er nu på vej i retten for at bære nittearmbånd og H&M er politianmeldt for at sælge "våben" til børn. Jeg kan mærke panikken brede sig, da jeg selv har adskillige våben liggende. Tænk bare på de sidste sæsoners mange statement-halskæder. Altså come on! Synes virkelig der er tale om idioti ud over alle grænser. Alt kan jo anvendes som potentielle våben og tænk engang, hvilken glidebane det ville være, hvis nitter og kno-jern vitterligt blev forbudte. Hvilke konsekvenser har det fx. for bloggere og hvad bliver det næste der ryger ind under våbenloven? Stilethæle? SLR-kameraer? Hårlak? For gammel sushi? Acne atacomas?

-Jeg er lettere nedtrykt over, at vi nu har set alle sæsoner af Mad Men. Synes faktisk at skuespillere, instruktører og alle bag den serie bare skulle holdes som slaver, der skal producere det ene afsnit efter det næste til os. Man kunne jo tilbyde dem en stilling, hvor de kun arbejder mellem 18-30 timer om ugen til en løn af fede 3.000 kr.
Det var jo nok kun et spørgsmål om tid, før highstreetbutikkerne kom med deres bud på en mere budgetvenlig udgave af Burberrys shearling støvle.

Fra Topshop til 95 £.

fredag

Eksperimentet

I går havde filmen "Eksperimentet" premiere og den vil jeg rigtig gerne se. Filmen, der bygger på Tine Brylds bog "I bedste mening", omhandler det noget mørke kapitel i dansk kolonihistorie, hvor man i 1951
fjernede 22 Grønlandske børn fra deres familier og anbragte dem i Danmark ud fra en hensigt om at de skulle "fordanskes". Formålet var, at de efterfølgende skulle sendes tilbage til Grønland som en slags elitetropper i udviklingen af det moderne samfund i Grønland. Med brudte familiebånd, tabt sprog og identitetsforvirring til følge. Der var om noget tale om et statsligt legitimeret overgreb, som på sin vis ikke kun omhandlede de 22 børn i selve eksperimentet.

Igennem perioden 1964-1979 blev 164 Grønlandske børn desuden bortadopteret til Danmark og 93 børn bortadopteret til danske familier bosiddende på Grønland. I modsætning til den traditionelle måde at bortadoptere et barn på Grønland, hvor barnet som oftest forblev indenfor familien og dermed i kontakt med forældrene, foregik disse adoptioner ofte på en måde så barnet mistede al kontakt med sin biologiske familie. Og her taler vi altså ikke spædbørn, men børn helt op til 7-8 år, som ofte forsøgte at modsætte sig bortadoptionen -så meget som et barn i den alder nu kan modsætte sig de voksnes beslutninger. Og forældre, hvoraf nogle i dag beretter, at de aldrig har været oplyst om, endsige underskrevet juridiske dokumenter. Grønland bliver lidt vores dårlige samvittighed. Et eksempel på, hvordan vi lagde vore egne normer og værdier ned over et helt folk i dyb krise.  Man kan så diskutere, hvorvidt vi fortsat på forskellig vis forsøger at påføre vores minoritetsgrupper de "rette" værdier og normer ud fra nogle forestillinger om den såkaldte "danskhed". I bedste mening.

torsdag

Grannyboots

Photobucket
Synes de er ret fine de her granny-støvler i str. 37,5. Og så findes de kun i ét eksemplar til en pris af 45 £ på "buy now" auktion. Find dem her på Ebay før din nabo gør!

onsdag

Boots!        

                          Næh, Dr. Martens uden gul syning! Men hov, hvad sker der med de der søm??


Og hvad er det egentligt for et underligt grimt grønt mærke bagpå?


Det begyndte så godt og endte sådan lidt...  små underligt... Okay, mærket kan selvfølgelig klippes af, men sømmene... Hmmm...Bedøm selv for 1.149 kr. Find dem her.

tirsdag

Nogen kan bare det der shit med at se fuldstændigt cool ud iført afkridtet hår, store sunnies og tørklæder, hvor de fleste af os andre bare ville ende op med ligne nogen der prøver lige en anelse for hårdt!

Hyggestrik

Photobucket
Denne her lune sag skal holde mig varm mangt en efterårsaften. Og nu er det slut med mere tøj i gullige nuancer. Promise! Jeg har købt den i butik, men den kan også fås over nettet lige her - KLIK!

mandag

In your face Daloon....!

Photobucket
Mit billede kan måske ikke hamle op med alverdens delikate billeder af sushi, men jeg siger jer, at det smager godt det her! Hvis sushi er den elegante og sofistikerede kvinde er forårsrullen hendes umiddelbart grimme lillesøster, som alligevel har så meget mere at byde på end hvad øjet først skuer....

Hjemmelavede forårsruller kan til enhver tid slå Daloons af banen og man behøver heller ikke have særlige asiatiske evner for at kunne fremtrylle sådan nogle basser. Selv havde jeg et par ærkejydske forældre, hvor den mest stod på kød og kartofler, så glem alt om den romantiske forestilling om familieopskriften, der er gået i arv fra mor til datter igennem generationer. Jeg har selv måttet eksperimentere mig frem til en variant som jeg/vi kan lide her i huset og synes lidt, at det er sådan man gør. Det er så måske heller ikke særligt autentisk, men hul i det, hvis det smager godt! Man finder det fyld, der passer en bedst, får fat i den der færdiglavede forårsrulledej og så er det faktisk mere end nemt ;)

Fyldet i de her består af hakket oksekød og hvidkål som jeg har stegt let i karry, chili og hvidløg. Tilsæt sukker og fishsauce. Kødet/kålen køles af og blandes derefter med friske champignons, bønnespirer og gulerødder, hvorefter det er klar til at blive fyldt i rullerne. Til rullerne skal man helst have en ordentlig røvfuld salat, så man ikke får friture-overdosis og så er vi også ret glade for to forskellige dips, hvoraf den ene består af sød chilisauce med frisk koriander, tomat og løg og den anden af soya og ingefær.

Old in

Photobucket Photobucket
Jeg har købt denne her silkeskjorte over ebay for nogle dage siden. Frygtede lidt, at det var en natskjorte der dukkede op og kan da heller ikke just afvise, at den har været benyttet som en sådan...! Den er jo egentlig temmelig grim og over the top, sådan lidt Cruella de Ville-agtig...Men måske er den lige præcist så grim, at jeg rent faktisk kan lide den!? Ville nok ikke en anden gang bruge den med den farve bælte, men det var lige den der lå og flød og billedet skulle tages i en fart.

Jeg ved, at jeg ikke blogger nær så meget i øjeblikket som sædvanligt, men det er der jo så til gengæld sindssygt mange andre der gør! Hvis I kender en blog, som I tror jeg ville kunne lide, må I gerne nævne den, savner lidt nogle nye blogs....

I øvrigt TUSIND tak for de mange forslag til serier! Der var en del af dem I nævnte, som jeg har set - og elsket - deriblandt Fangerne fra Oz og Twin Peaks. Jeg skal helt sikkert se nærmere på True blood, The Wire og House. Og så skal jeg også se Six feet under og Sopranos. Det har jeg ligesom skullet i flere år, så mon ikke det også er tid?

fredag

would you shoot a bear?


- Come on, har jeg virkelig ikke nogen platte læsere?

Update ugens gang

Photobucket

I denne her uge har jeg b.la. :

- Set sådan her ud! Thank god for gamacher og tees når man ikke gider andet!

- Set Toy story 3 og den er god! Og når man har børn har man heldigvis verdens største undskyldning for at være barnligt anlagt.

- Konstateret at det er temmeligt svært at spare op af en SU... (ja, ja ved godt det heller ikke hjælper, når man hver måned fyrer det halve af SU`en af på tøj, ahem...)

- På baggrund af ovenstående overvejet at finde et studiejob, så jeg kan spare op til noget helt særligt som IKKE har noget med tøj eller sko at gøre. Men som stadigvæk nok må defineres som en slags luksus.

- Konstateret at det er temmeligt svært at finde et studiejob, der er studierelevant. Dernæst konstateret at det såmænd også er svært bare at finde et helt almindeligt deltidsjob, når man ikke vil arbejde på hverdage i dagtimerne og max. 10 timer/ugen. Sådan nogle jobs hænger åbenbart ikke på træerne.

- Ledt efter nye tv-serier der kan tilfredsstille min hunger efter letfordøjeligt tv-underholdning, som ikke har med reality-shows at gøre....Tak for alle jeres fine forslag! Tror House og True blood bliver min næste investering.

- Meget apropos reality-shows har jeg så rent faktisk søgt og fået afslag på et rigtigt Mac job med ordene "Beklager, du er ikke gået videre i denne her omgang". Man må nu konstatere at reality-tv/X-factor retorikken har bredt sig ud i den såkaldte virkelighed! Jeg prøver igen næste år...

- Undret mig over dette afslag på et job, hvis lige jeg med vanlig omhu varetog med succes i mine gymnasieår. Har dem mistænkt for at mene at jeg var for gammel...Eller måske bare overkvalificeret og det synes jeg måske lyder som en mere acceptabel forklaring i mine ører....!

- Tænkt og tænkt og tænkt over det her speciale-halløj. Men er endnu ikke kommet videre i teksten....

- Overvejet at flytte til Grønland. Der kan man nemlig også skrive speciale.

- Overvejet at leve sundere. Det skulle være så godt. Bare tænk på KRAM.

- Trænet 3 gange! Men spist præcist ligeså meget slik som jeg plejer. Fordømt!

- Gået i en stor bue udenom festugen. Ihvertfald indtil i morgen.

- Købt og returneret to par støvler. Konklusion: støvlejagt er nu sat på standby. Nu regner jeg bare med at jeg sådan helt tilfældigt falder over nogle helt perfekte støvler, jeg gider ihvertfald ikke at lede efter dem mere....

- Spurgt kæresten om han egentlig ikke også synes, at jeg bliver mere og mere konservativ at se på, hvilket han bekræftede. Tak for det. Så kan man lære ikke at stille mænd ledende spørgsmål.

KAN I HAVE EN RIGTIG GOD WEEKEND! FÅR TRAVLT MED LOPPE, FESTUGE OG FORVENTLIGE TØMMERMÆND, SÅ SES I NÆSTE UGE!