mandag

Won hundred pair of shoes...

vanillascented

Kunne godt tænke mig at gå foråret i møde i de her basser fra Won Hundred, som jeg lige så i det nye Costume-blad. Når jeg aldrig går med ballerinas, er det mest fordi jeg at ikke bryder mig om fornemmelsen af at gå direkte på jorden - det ville man da ihvertfald kunne undgå med de her! Og så er jeg i øvrigt glad for at der er kommet flere hæl-varianter i butikkerne, så der nu både er de der blok-hæle (eller hvad de nu hedder i fashion-lingo...) og den her slags, hvor  hælen er lige bred hele vejen hen under foden. Synes at det er en tiltrængt fornyelse af de wedges med lav plateau foran og høj bagpå, som vi allesammen har rendt rundt i de seneste par år... Noget andet er så om den her type sko vil klæde et par ikke særligt lange skanker (læs: moi)...? Det må vist komme an på en prøve! Skoene fås også i lysbeige og gul. Hvis det skulle være, ville jeg dog nok foretrække den her "midt-imellem-farve" som kunne gå til det meste. 

Won hundreds webshop er pt. lukket ned, men åbner vist d. 1. februar med den nye kollektion! Og mon ikke skoene er at finde der?? 

3 kommentarer:

  1. Årh, hvor er de bare super lækre - selvom jeg er lidt skeptisk overfor "højden", ordet mangler lige ^^'

    SvarSlet
  2. Ej jeg tror helt sikkert godt at du kunne fyre den af i sådan et par sko - højden vil ikke være imod dig - tvært i mod. Synes tit når høje folk får sådan nogle (plateau?)sko på så bliver de lidt klodsede/kluntede at se på. Et helt sikkert go. Ville gerne selv eje dem :-)

    SvarSlet
  3. Jeg synes de er SÅ fede og kan virkelig se dem for mig, men sådan får jeg det relativt tit med et par sko. De skal altid prøves på irl for at se om de lever op til forventningerne...

    SvarSlet