Ingredienser
2 Kyllingefileter og hønsebouillon
Nudler ca. 200 gram
2 spsk. knust ingefær på glas
3-4 knuste fed hvidløg
En stor håndfuld friske bønnespirer
1 - 1 1/2 dl. hønsebouillon (fra de kogte kyllingefileter)
olie
soya 1/2 dl.
sød chilisauce
Frisk hakket koriander
Frisk hakkede forårsløg
Fremgangsmåde
Kog 2 kyllingefileter og "pluk" kødet fra hinanden.
Kog vand til nudler, kog nudlerne max. 3 min. og køl af med rindende koldt vand (ellers klistrer de)
Skær 2 løg ud i tynde både og steg i olie sammen med 2 spsk. ingefær (helst knust på glas), 3-4 hk./knuste hvidløgsfed efter smag.
Kom det plukkede kyllingekød i, vend rundt, steg få minutter.
Tilsæt 1/2 dl. soya og 1 - 1 1/2 dl. hønsebouillon.
Tilsæt de kolde nudler og de friske bønnespirer.
Steg få minutter og server med frisk koriander, forårsløg og lidt sød chilisauce.
Nemt, lækkert og relativt sundt. (husk dog at chilisaucen er en ren sukkerbombe...)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar