torsdag

Panikudsalg!

Oprindeligt startede sommerudsalget 1. august. Så blev det d. 1. juli, men en tur ned ad Strøget siger alt. Der er allerede tilbudsskilte i stort set alle butiksruder, og man kan hurtigt spare 30-50%. Den pressede likviditet i mange butikker og kæder har medført næsten konstante udsalg, og det kan risikere at vænne forbrugerne til kun at handle tøj og forbrugsvarer i de lange perioder, hvor der er udsalg. Det skriver Dagbladet Børsen.

"Jo flere udsalg og større rabatter der kommer, des større bliver forbrugernes forventning om lavere priser hele året. Det vil sige at de få måneder af året, hvor der ikke er rabat, har de detailhandlene sørget for at der ikke kommer nogen og køber, fordi de venter på udsalget" siger direktør Martin S. Borch fra konsulentvirksomheden Contribution. Københavns Citycenter og stormagasinerne Illum og Magasin, er blandt dem der anbefalede, at butikkerne ventede til i dag torsdag med at holde sommerudsalg. (kilde: Ritzau)
____________________________________________
Pt. holder jeg mig bare helt indendørs og undlader at gå ned i byen, hvilket er den nemmeste måde for mig at spare penge! Ellers ville jeg hurtigt havne i den der med at "en krone sparet er en krone tjent.." - som jo så kan bruges på noget andet i stedet for... Tør heller ikke at logge ind på Topshop eller Urban Outfitters, det er ALT for fristende. Godt man kan lure med på alle de danske modebloggeres gode udsalgskup!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar