onsdag

Trendoverload

Måske er jeg bare i et brokke-humør i dag, eller måske er jeg bare ved at være virkeligt, virkeligt træt af lige præcis det her look; sort blazer, hvid tanktop, H&M halskæden, nørdebriller, denimshorts, cykelshorts indenunder... og jeg gætter på, at hun har et par wedges på fødderne.. Ironisk nok, kategoriserede jeg det her indlæg under "inspiration". (senere rettet...) Det er ved at være en lidt kedelig sammensætning. Ikke at hun ikke ser fin ud, jo bevares, men trænger virkelig bare til nogle nye inputs nu. Hænger selv fast i det samme gamle kluns for tiden og føler mig bare ret så uinspireret. På sin vis er mode vel ret paradoksal. Vi klæder os i forsøg på at være individualister, men ender op med at ligne alle de andre, fordi vi kan lide det samme, læser de samme blogs og magasiner og måske i bund og grund bare ønsker at blende ind?
(billede lånt fra Lookbook - og undskyld til pigen, nothing personal...)

2 kommentarer:

  1. Du har SÅ ret!! Helt sikkert!! Jeg er selv fuldstændig ide-forladt, og SAVNER inspiration. Jeg prøver desperat at finde et eller andet spændende, ind til videre er det blevet til at småsavle over Topshop-ting, men det er ligesom ikke rigtig nok!! GIV MIG NOGET NYT!! OG NOGET UDFORDRENDE har jeg lyst til at skrige til hele verden... Tak fordi du brokker dig! Nogle gang er det bare dejligt at læse andres brok! :) Jeg er ENIG!!

    SvarSlet
  2. Vi må håbe det bliver bedre, når efterårskollektionerne rigtigt rammer butikkerne, men jo, i øjeblikket synes jeg at vi allesammen ligner hinanden, vi blogger om de samme items og butikkerne/modebladene kopierer hinanden... Men tak for din kommentar, rart at man kan lukke lidt damp ud og så også blive forstået:-))

    SvarSlet