fredag

Fredag med en bonusoplysning


Endelig fredag - eller dvs. det er jo slet ikke så hårdt som det hele lyder, når man stadig har sommerferie lidt endnu... Skal ikke noget specielt i aften, men skal tilbringe aftenen med den lille familie og vores traditionelle filmaften. Vi skal se "Labyrinten" en ældre eventyrsag med en ung Jennifer Connelly og David Bowie som Jareth, den onde "goblin-king". Den er god, en sand klassiker og jeg har glædet mig til at kunne vise min dreng den. Ja, jeg har en søn - faktisk har jeg to dejlige eksemplarer og en ekstra lille en på lån her i aften. Har egentlig ikke villet nævne det før her på bloggen, men synes måske, det efterhånden kræver en forklaring at jeg 1) nogen gange har meget lidt tid til at shoppe, hvorfor netshopping er et hit 2) at jeg efterhånden meget sjældent går i byen, hvilket forklarer, at jeg aldrig skriver om sådanne udskejelser 3) at jeg elsker mine drenge, og derfor ikke synes at jeg hele tiden kan skjule noget, der fylder så meget i mit liv 4) at selvom jeg er mor til 2, er jeg jo stadig lige så modeglad som alle jer andre!

4 kommentarer:

 1. Ja hvem skulle have gættet det? Jeg havde ihvertfald ikke selvom jeg også selv er en shoppeglad mor til en dejlig dreng :-)

  Jeg er vild med din blog som jeg desværre først opdagede for et par uger siden - men nu har jeg så til gengæld også læst den fra ende til anden :-)

  SvarSlet
 2. He, he ja det er vi jo nogen stykker der er - altså shoppeglade mødre! Har nu stadig ikke tænkt mig at vise billeder af dem osv. det hører ikke hjemme her, men altså de betyder jo naturligt meget i mit liv, så derfor vil der nok falde en bemærkning i ny og næ. Tusind tak for rosen, der gjorde du lige min dag lidt bedre! Jeg følger også din og det er en af de første jeg altid tjekker - også fordi du tit har opdateringer og måske vi har lidt samme smag??

  SvarSlet
 3. Hep på det med smagen, og jeg spottede også lige at vi har købt de samme støvler fra Topshop!

  Og jeg har luret at du også bor i Århus ;-)

  Helt enig på det med børnene, det ville være underligt hvis man aldrig nævnede dem, men jeg vil ikke vise min søn frem på bloggen, vil gerne selv "styre" hvem der skal se ham, hvis det gir' mening?

  SvarSlet
 4. Det giver fuldstændig mening... Ligesom på Facebook er det jo også kun mine venner, der kan se billederne af dem. Det her er bare én ting og familien en anden ting...

  SvarSlet