torsdag

Get Rumis pants!

Photobucket
De af jer der følger Rumi på Fashiontoast ved, at hun har en ret så fantastisk stil. Jeg er dog stadig ikke helt kommet mig over de blonde-trompetdrenge, som hun luftede her i sommers og nu kan jeg så se, at et af mine yndlingsmærker Silence + Noise har lavet en variant af buksen til en pris af 32 £. Jeg er stadig ikke overbevist og bliver det heller ikke i det her tilfælde. Og som den praktiske mor jeg er, tænker jeg også at det der - det er eddername for koldt for det danske efterårs/vintervejr - omend jeg er sikker på, at de nok skulle få opmærksomhed på både godt og ondt.

Er de noget for dig?

3 kommentarer:

  1. Uhha da da, de er ikke særlig kønne de bukser. Altså jeg kan godt lide hun har sin egen stil og den er også inspirerende, men nogle gange falder nogle af de ting hun går i, slet slet ikke i min smag :)

    SvarSlet
  2. Uha jeg kan godt huske dem fra i sommers - de er jo gyselige. Rumi ejer bestemt mange fine sager, men jeg synes hun er trashet på den ufede måde, og forstår ikke helt begejstringen for hende?

    SvarSlet
  3. Spørgsmålet er egentlig om alle de her bloggere, som er overdrevent hypede, om de egentlig HAR deres egen stil?? Men ok, jeg synes at hun rammer plet for det meste og så ser hendes billeder jo altid halv prof. ud, men nej, jeg er bestemt heller ikke altid super fornøjet for hendes stil, men modig er hun i hvertfald. Men de her bukser skulle aldrig have set jordens overflade - de er altså tudegrimme...

    SvarSlet