torsdag

All them fairytale chicks...

Photobucket
Photobucket
(lookbook)
Jeg har haft de her billeder liggende i flere måneder uden egentlig at vide, hvad jeg lige skulle bruge dem til. Pludselig gik det op for mig (i et af mine sjældne lyse øjeblikke) at det, jeg faldt for var det poetiske og næsten eventyrlige over de her piger og det at jeg kommer til at tænke på henholdsvis Rødhætte (i skoven), Askepot med rodet hår, Snehvide på flugt igennem skoven (godtnok med et smil, men alligevel...) og så selvfølgelig den sovende skønhed, Tornerose. Personligt er jeg meget mere til Pippi og Lisbeth Salander fremfor førnævnte frøkener, som godt nok fik prinsen og det halve kongerige (altså bortset fra Rødhætte, men hun ordnede vel jægeren bagefter...Ej vel...), men som jeg altså synes er liiidt fesne i det... Jeg går nemlig overhovedet ikke ind for, at man skal sidde på sin flade - om det så er på et slot, i en dværg-hytte eller hos nogen onde sted-søstre - og vente på den der prins, der skal komme og redde en. Vi kan vist godt redde os selv efterhånden - meeen, det er nu dejligt at have en at putte sig ind til i de situationer og øjeblikke, hvor man alligevel ikke lige føler at man har styr på det hele...

2 kommentarer:

  1. Virkelig fine billeder.. Du har ret i at de er ret virkelighedsfjerne, men man bliver næsten helt henført af at kigge på dem :-) Virkelig fine..

    SvarSlet
  2. Ja, det er meget fine billeder, men synes generelt at billederne på Lookbook.nu er i god kvalitet og næsten semi-professionelle. Der er ihvertfald altid inspiration at finde!

    SvarSlet