søndag

Dårlig sko-karma og et bittert opstød

Photobucket
Photobucket
(Telefonopkald til sko-forretning)

Mig: Hej, har I de nye sko fra Vagabond i modellen "Dynamic"?
Ekspedient: Ja da, det har vi da, hvad størrelse skal du bruge?
Mig: jeg skal bruge str. 37, kan I lægge et par til side, så man kan komme ned og prøve dem og har I fået andre modeller hjem fra SS10 kollektionen?
Ekspedient: Ja da, det har vi - kom bare ned og kig og jo, jeg lægger et par til side!

(5 timer senere hvor jeg har bevæget mig igennem sne og slud ned til forretningen)

Mig: hej, jeg har fået lagt et par wedges til side...? Tror det er dem der oppe (peger op på hylden)
Ekspedient 1: Ja okay, jamen her er de!
Mig: jamen det er jo en str. 36!?!? Jeg bad om at få lagt en 37` til side??
Ekspedient 1: nå for søren, ja det ved jeg godtnok ikke, øøøhhh...
Mig: kan I tjekke om I har dem i en str. 37 så??
Ekspedient 1: (tjekker på computeren) Nej, det har vi desværre ikke!
Mig: Ej, er det rigtigt?

(anden ekspedient kommer til)
Ekspedient 2: jamen det kan da være at de står på hylden?
Ekspedient 1: jamen, hvorfor skulle de det?
Ekspedient 2: jamen, har du tjekket?
Ekspedient 1: jamen, jeg kan se her på lagerbeholdningen at vi ikke har dem i den str...!
Ekspedient 2: (går ned og tjekker på hylden og kommer tilbage) Næh, det har vi desværre ikke!
Mig: kan man blive skrevet op til hvis de kommer igen?
Ekspedient 2: nej, det kan man ikke og desuden er det ikke sikkert de kommer! Dem vi har fået er kun prøver for at se om der er salg i dem...
Mig: nå, men jeg er da tidligere (for ca. 4 mdr siden) blevet skrevet op til nogen andre og da var det ikke noget problem for jer at ringe!?!
Ekspedient 2: (slår beklagende ud med armene) nej, det kan vi desværre ikke! Du vil også bare blive væk, hvis jeg skrev dig op og vi er jo kun studerende og så skal det overbringes til en fuldtidsmedarbejder osv. osv.
Ekspedient 1: jamen, andre er da tidligere blevet skrevet op og så ringer vi når/hvis varen er kommet?? Altså først til mølle ikke??
Mig: Men kan det så ikke lade sig gøre??
Ekspedient 2: Nej, desværre! Det går ikke!
Mig: hrmffff... Nå, men det er der jo ikke noget at gøre ved så!

Jeg havde rigtig dårlig sko-karma den anden dag - det må være tegn på at det er et match der ikke er meant to be:)

Og så ville jeg da selv som studerende elske et job i en sko-forretning, men det ufede ved at rende ind i studerende i forskellige butikker er at 1) ofte er de ikke sikre på, hvad de har beføjelse til, idet det jo ikke er "dem der bestemmer" 2) de virker nogen gange lidt mere ligeglade, herregud, de får jo alligevel deres løn, selvom de egentlig ikke ved ret meget om de varer de står og sælger...Og det her er fordomsfuldt, men har desværre mødt det alt for tit - især den der med, at hvis man spørger om noget, så ved de intet og henviser heller ikke til nogen, som rent faktisk ved det! Klassikeren er, hvis man spørger f.eks til en creme, hvorefter der læses højt fra indlægssedlen, jo tak, det kunne jeg også selv have læst mig til...!

På den anden side ved jeg jo godt, at diverse butikker beror på b.la. arbejdskraften fra nogen som er lidt "billigere i drift" og at det er et oplagt studiejob, men det skulle bare helst ikke gå ud over betjeningen! Ved da f.eks ikke rigtigt, om jeg gider den her specifikke sko-butik mere efter den her omgang. Pigerne var jo søde, men ikke særligt service-orienterede (ihvertfald ikke den ene af ekspedienterne...) En butik bør vel have en ensartet kundebehandling, og det at "blive skrevet op til noget" bør vel ikke afhænge af, hvilken medarbejder man lige møder en pgl. dag !?!?!

Nå, efter dette halv-bitre mavesure opstød (og vel egentlig fulgt af en lettelse over, at man ikke lige har større problemer end ovenstående...!) ville jeg da lige indvie jer i, at begge farver lige nu kan købes på Brandos i de fleste størrelser til 499,- inkl. porto.
Go get them tigers!

5 kommentarer:

 1. Sikke en omgang var, øv..

  Men du kan da altid spørge mig, om jeg kan hjælpe, vi har masser af lækre Vagabond sko i Ørnen, hvor jeg arbejder.. Bl.a. den sorte på billedet ;)

  SvarSlet
 2. Hej Senette, har også tænkt den tanke, jeg overvejer det lige, for ville egentlig helst prøve dem først, men supersødt af dig at skrive her:)

  SvarSlet
 3. Det var da rigtig surt har du både prøvet riis sko og jette riis? :(

  SvarSlet
 4. Hold da op, sikke en dårlig service! Fair nok, at man er timelønnet, men jeg synes alligevel at man bør gøre sit bedste for at yde den bedste service. Det var jo ikke en urimelig forespørgsel du kom med. Og så ville den timelønnede nok ikke døøø af at skrive dit navn+nummer og skomodellen ned på en post-it til en kollega. Hmpf. Men godt at du fandt støvlerne trods alt! :)

  SvarSlet
 5. Hej Cecilie, jeg er heldigvis ikke superivrig efter at købe dem lige nu, så det går nok. De dukker nok op lige pludselig i nærheden af mig:)

  Hej Chaos, ja, jeg synes egentlig også at det var dårlig service. Det eneste der sker er jo så bare at man ikke rigtig orker den butik en anden gang, så det er jo deres tab med alle de sko jeg ellers kunne købe, ha ha!

  SvarSlet