onsdag

Photobucket
Madonna i de glade "Blond ambition" dage. Tænk, at mørke øjenbryn kan se så godt ud til platinblondt hår? Manner, hvor var jeg egentlig vild med "Vogue"! Jeg kunne alle bevægelserne og bildte mig selv ind, at jeg skulle være danser hos Madonna, når jeg blev stor. Jeg mistede dog de gode moves med tiden, hvis jeg ellers vel at mærke nogensinde har haft dem...!?! Og jeg har desværre også efterhånden mere eller mindre mistet interessen for sangerinden Madonna, men da bestemt ikke for fænomenet Madonna, som en pålidelig kilde (Kig ind) oplyser, gerne vil være gravid igen i en alder af 51 år! Jow, jow og de tilføjer, at hun jo har et helbred som en topatlet, så den skulle da bare være lige i øjet... Jeg ved ikke... Synes måske det er en smule små-synd for ungen at få sådan en (halv)gammel mor, men ok, nu ER det jo Madonna og hvem ville ikke gerne have hende som mor? Og en 19. årig Jesus som far?

Note til dem under 30: Den ældre mand i baggrunden på billedet er datidens loverboy Warren Beatty som, tro det eller lad være, vist nok var en rigtig trussetyv engang i det sidste århundrede....

6 kommentarer:

 1. Haha, Tellah. Nok godt, at "dem under 30" lige får den der note med på vejen. Så føler man sig slet ikke gammel.... eller.... haha.
  Sejt, du kunne dine Vogue-moves. Det kunne jeg nu ikke, selvom jeg var stor fan af Madonna i mine yngre dage (læs: fra 12-13 år og opefter).

  SvarSlet
 2. He, he jamen altså, regner ikke med at alle de hippe unge kender de der gamle ræve fra Hollywood, så derfor... Jeg tror på det der med at man er lige præcist så gammel som ens helbred og sind tilsiger, så jeg er stoppet med at tælle år, ha ha! Ved nu heller ikke, hvor godt jeg kunne de der moves, men i eftertidens lys kan hvad som helst fremstå som bedre end det måske reelt var...:-D

  SvarSlet
 3. Haha hvor er det skægt, jeg har selv været mega-Madonnafan siden jeg var 8 år, skrev altid fristil om hende, og kunne alle sangene. Og Vogue var mit yndlingsnummer, og selvfølgelig beherskede jeg også dansen. Det var dog med "Express Yourself" jeg i 7.klasse vandt 1.pladsen i Miniplayback-show :D

  Men gudfader hvor er jeg blevet træt af hende de seneste par år, hun er ikke "min" Madonna længere, og ikke spor cool mere. Uden jeg kan sætte en finger på præcis hvad og hvorfor.

  Ang. KIG IND, så står der at hun pønser på at blive gravid med unge Jesus, ikke at hun er det.

  SvarSlet
 4. He, jamen så er vi to, men helt ærligt, hvem var ikke fan af hende dengang??? Og tillykke med den prestigefulde placering :)Jeg er præcist lige så træt af hende som dig og for mit vedkommende handler det om det der evindelige stil-skifte. Det, der engang var noget af det vildeste ved hende er gået hen og blevet hendes svaghed. Hvem fanden er hun egentlig andet end facade? Og kan hun egentlig andet end at køre et forretningsimperium og alliere sig med de "rigtige" producere??? Think not!Og al respekt for at hun holder sig skidegodt, men altså er sgu bange for at hun ender som en freak og jeg behøver ikke at se flere videoer med hende i spandex hvor hun laver samleje-bevægelser! Klasse tak!

  Og ang. Kig ind - så skrev jeg også "som en pålidelig kilde (Kig ind) oplyser, gerne vil være gravid igen"... Men tak for kildekritikken :-)

  SvarSlet
 5. Sorry, den kildekritik lød vist merer harsk, end det var meningen :)

  Og jeg jeg køber din pointe! Det er nemlig gået hen og blevet hendes svaghed, og al det sex-halløj, som hun kom først med, er sidenhen blevet udvandet så meget, at vi bestemt ikke behøver se en 50-årig udføre de samme stunts. Men nu er jeg jo også alders-fascist :-D

  SvarSlet
 6. Ha ha, helt i orden, det er jo vel også lidt din metier...!

  SvarSlet