tirsdag

Dagens...gaaab...

Photobucket
Eftersom jeg som sædvanligt har tilrettelagt min tid til opgaveskrivning liiidt for optimistisk (og desuden har stenet for vildt i vinterferien uden at lave noget reelt, idet vi havde "børnefri") har jeg pludselig fået travlt her den sidste uge inden aflevering. Glæder mig til at jeg er færdig. Begynder at kunne se lys for enden af (uddannelses)tunnellen. Når jeg har overstået denne her, mangler jeg kun én større opgave, hvorefter det hedder speciale! Når jeg er fokuseret på studiet (hvilket underligt nok er nært knyttet til eksamensperioderne...), er jeg så omvendt minus fokuseret på andre ting, hvilket desværre inkluderer nærmest alt andet omkring mig. På den vis er jeg ufattelig dårlig til at multi-taske, for nu lige at gennembore en myte om os kvinder... Når jeg skriver opgave bliver jeg utroligt muggen, navlepillende og ekstra narcissistisk anlagt, hvilket jeg jo passende kan lufte lidt her bloggen, som jo overhovedet ikke har narcissistiske undertoner, vel? Det eneste jeg rigtigt kan tænke på er eksamen og alt andet bliver enten tilsidesat, glemt, overset eller slet og ret ignoreret. Og det er egentlig ikke med vilje. Glider bare ind i en total ego-tilstand, hvor det udelukkende er mig, mig og mig, der er det vigtigste i hele verden, hvilket andre da må kunne forstå! Det medfører tit, at jeg havner i sådan en form for kæreste-krise, hvor jeg fyldes med katastrofetanker om alt det, der muligvist kan gå galt - og hvor J får læst og påskrevet ved selv det mindste. Ret enerverende. Ikke mindst for ham - og især, når det gang på gang har vist sig, at det jo gik alligevel og at halvdelen af mine bekymringer dermed var spildte. Så han ser nok også frem til, at jeg engang bliver færdig med det her såkaldte studie!

På grund af hele ræset, har jeg derfor også på det seneste udøvet streng selvjustits ift. blogging og alt, hvad der har med tøj at gøre. Kaster bare leggins og tee på, når jeg vågner om morgenen og så tænker jeg ikke mere over det. Prøvede dog i dag at kaste lidt dulle-pynt på i form af først øreringe og derefter halstørklæde, for til sidst at ende med et look á la frk. kedelig, helt plain og u-dullet. Sådan går det faktisk tit. Jeg elsker accessories og har tons af det, men ender op med sjældent at bruge det. Føler mig på den anden side også ret uinspireret og derudover begrænset af vejret. Jeg vil gå i kjole og nederdele, hvilket jo som bekendt ikke er så forenelig med kong vinters luner. Er jeg den eneste, der desuden er ved at være træt af både rock chick looket og det oversize look med leggins, oversize tee og høj knold ?? Men hvordan kommer man så egentlig videre herfra? Havde desuden den noget angst-provokerende oplevelse i sidste uge at kigge flere butikker igennem - UDEN at finde noget spændende. Det er altså ikke tit det sker for mig! Godt, det nye Cover og Eurowoman lige er dumpet ind af brevsprækken. Forhåbentligt er der lidt inspiration at finde der. Skal afsted snart og have den ældste til skolebio, så vil lukke og slukke for i dag:)

6 kommentarer:

 1. Lookbook.nu! Er så træt af at lade mig inspirere af danske blogs, for det skaber en enorm grobund for uniformitet... Som en lemming følger man med, hver gang en ting bliver hypet. Forsøger virkelig at bryde ud af det. Men på lookbook er der flere eksempler på tidsløs stil (selvfølgelig også farvet af tidens tendenser), og det giver mere inspiration til at finde et bestemt look, som tiltaler én - en helhed -, end den evige jagt på enkeltgenstande, som måske - måske ikke passer ind i ens garderobe. Synes selv, at det pirrer ens kreative side at skulle gå på jagt i genbrugsbutikker, på ebay, etsy, familiens klædeskabe og finde genstande med mere ånd, end at købe spritnyt hele tiden.
  Det er selvfølgelig en smagssag! Mange tak for en virkelig fin og fængende blog.

  SvarSlet
 2. Hej, tak for kommentaren:) Jeg synes du har ret og jeg er også selv mest glad for streetblogs (inkl. lookbook), fordi de viser, hvordan stil kan fortolkes på en meget mere varieret måde end det, vi oftest ser på modeblogs som de er flest. Men ofte elsker jeg nu også de danske blogs for så meget andet end lige deres stil. Jeg forsøger også ligesom dig at bryde fri af al den hype omkring eks. nogle bestemte sko eller lignende, men hold da op, hvor er det svært! Man synes jo virkelig, at det er så meget federe, når man har set det rundt omkring, men som du skriver, kommer vi desværre alle sammen til at se ens ud. Husker det tidspunkt, hvor Vibskov var rigtig stor her i Århus og vi lignede ALLEsammen hinanden, selvom vi sikkert hver især ville påstå at vi havde ret så unik en stil! Kunne jeg selv vælge helt frit, ville jeg hellere have at min garderobe var genbrugsfund end high street, men det kræver ufatteligt meget fantasi og tid, hvilket jeg ikke rigtigt har så meget af. Det er desværre nemmere at gå ind i H&M og købe noget som en million andre har og som hverken skal lægges op, ned eller ind....Men det er desværre ligesom fast food. Man er sulten igen en halv time senere... Måske det også bare er årstiden. Man føler stadig at man hænger fast i vintertøjet, selvom forårstøjet så småt er begyndt at indfinde sig. Og tak for dine søde ord om bloggen, det er altid rart at høre :)

  SvarSlet
 3. Tellah jeg synes du ser skøn ud selv i hverdagstøj ! Og jeg har det på helt samme måde som dig når jeg rammer en eksamensuge. Bliver bare kæmpe egoist. suk.

  # Anonym - er fuldstændig enig. Der er så meget her i det danske bloggerland der bare er det samme igen og igen og igen. Røvkedeligt ærlig talt. Heldigvis er der enkelte blogge hist og her som altid synes at være uafhængig af andre blogge :)

  SvarSlet
 4. Tak:) Ja, hverdag har jeg mere end rigeligt af, så det må jo også afspejles i garderoben:) Glæder mig bare til at komme ud af eksamens-kuplen og få lov at tænke på noget andet! Ift. det med os bloggere, der allesammen viser det samme, så ER vi jo også et meget lille land, så måske er det logisk nok. Men ja, så må man jo kigge sig omkring efter andet. Selv har jeg det bedst med en god blanding af alle mulige forskellige typer blogge:)

  SvarSlet
 5. Poster lige endnu en kommentar...

  Jeg synes, at din sammenligning mellem fast food og mode er meget rammende... Fed formulering.

  Og hvad angår de danske blogs så følger jeg selv med hos en del af dem på trods af, at deres stiltyper ikke falder i min smag. Men de kan bare noget, som rammer mig... Kan ikke helt sætte en finger på det...

  Så mit forrige indlæg er overhovedet ikke for at nedgøre danske blogs, men hvis du savner stilinspiration, så tænker jeg bare, at det er nemmere at finde udenfor dk's blogosphære, fordi disse er så præget af hinanden.

  Og vi kender vist alle til manglende inspiration i eksamensperioder... Gab, det kan være ret så indskrænkende at studere, når man skal være navlepillende inden for sit eget lille felt og slet ikke har tid til at få fede sanseindtryk andre steder fra.

  Men fortsæt det gode arbejde med din blog, synes det er rart med både dine modeindslag samt de mere "kødfulde" af slagsen.

  SvarSlet
 6. Hej igen:)
  Opfattede det bestemt heller ikke som om at du ville nedgøre danske blogge - og det ville jeg heller aldrig gøre, så mine egne kommentarer var også lige så meget rettet mod mine egne formuleringer om at være træt af rock chick og oversize-looket - hvoraf sidstnævnte først og fremmest er en stikpille rettet mod min egen modemæssige ståen-i-stampe. Jeg mener nu stadig, at man kan sammenligne den danske blogsfære med én stor skoleklasse. Vi er alle interesseret i hovedsageligt de samme retninger indenfor mode, vi læser de samme blade og blogs og vi rammes alle af de samme periodevise tendenser. På én gang, hvilket i perioder kan føles som om at vi alle kopierer hinandens looks og billeder. En ensretning, som vel i lige så høj grad gør sig gældende indenfor populærkultur generelt? Så som du skriver, er det netop fedt at finde andre og ofte udenlandske blogge, som viser noget der ikke lige kan fås lige rundt om hjørnet. Når jeg er færdig med den (PIS)eksamen skal jeg på jagt efter inspiration på blogge og i byen som jeg også altid finder inspirerende. Hvis man vel at mærke har tid til at åbne øjnene og kigge sig lidt omkring :)

  SvarSlet