onsdag

Friis Co. støvler ude nu...


Jo, jeg har disset Friis co. for deres ukritiske og ret så skamløse kopiering af andres design. Jeg har dog også modereret dette til en form for mellemposition, idet jeg også synes, at de indimellem laver ganske udmærkede ting - hvor grænsen imellem inspiration og plagiat, er noget mere balanceret. De her støvler, synes jeg for eksempel demonstrerer den rette balancegang. De giver jo klart Burberry associationer, men ellers er støvlen nogenlunde sin "egen" og ift. plagiering, er de vidst ikke værre end dem, vi alle rendte rundt med fra Zara sidste år. Jeg har det nu sådan, at jeg gerne vil se dem IRL, før jeg vender tommeltotten helt opad, men umiddelbart ser de da meget fine ud, ikke? Støvlerne er ude i butikkerne nu, og kan således også allerede findes på Trendsales i en str. 39. Se, det er altså fast fashion, der vil noget - en støvle, der knapt nok har ramt butikkerne, førend den mødes med alle fejlkøbs efterliv i form af TS...! Sælgers mindstepris er 500 plus porto, hvilket lyder ganske rimeligt.
Find hendes annonce her. Og NU er jeg altså også ude herfra for i dag ;)

7 kommentarer:

 1. uh de ser ellers super fede ud! Er fristet og så er det min str ;p

  SvarSlet
 2. Ej Emilie, tag dem! Det er en ordre! Det er meant to be... Ja, undskyld jeg frister sådan, men du kan jo spare lidt, hvis du skynder dig:))

  SvarSlet
 3. Dem er jeg slet ikke fristet af....pyhaaa :-)

  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Ja, men sådan har vi jo heldigvist forskellig smag - hvilket kun er godt, for så skal vi ikke "slås" om de samme ting, he he:)

  SvarSlet
 5. .. Medmindre du selvf. mente det ironisk, Chau:) Men du har jo Zara støvlerne og mere Burberry-like bliver det vist ikke:)

  SvarSlet