tirsdag

Miel mon miel - jow tak!

Photobucket
Min blogliste er alenlang. Nogle følger jeg, fordi de er supershoppere, som altid lige viser det "sidste nye"på en mere personlig måde end i editorials. Andre følger jeg, fordi de skriver fantastisk, tager gode billeder, eller fordi man er garanteret et godt grin, når man besøger dem. Jeg følger også nogle af de mere "artsy" blogge, ganske enkelt fordi de har et æstetisk layout som er næsten lige så lækkert som at åbne et blad. Nogle gange mangler de dog lidt personlighed og det hele kan nemt gå op i æstetik uden egentligt indhold, men så kan man jo passende slå ned på en streetblog og få sig noget mere råt og upoleret inspiration med uretoucherede godtfolk i centrum. Godt, at der er så mange forskellige blogs til at tilfredsstille ethvert humør og enhver smag!

Den sidste gruppe jeg følger er forskellige modellers blogge. Uanset, hvor meget jeg så elsker hele fænomenet med, at vi "almindeligt" skabte kvinder viser vores tøj, er der nu noget særligt over de her myndeslanke, tårnhøje amazoner, som bare ser fantastiske ud, uanset hvad de så trækker i. I DK har vi Charlotte Anderberg, som er et af de bedste eksempler på den type blogs, som også smider godter ud til pøblen i kraft af små anekdoter fra hendes liv som model, og nu er der endnu en (lovende) model-blog på banen. Ingrid Munchs veninde, Christel W. har gæste blogget lidt på Anywho og har åbenbart fået så meget blod på tanden at hun nu har startet sin egen blog "miel mon miel". Jeg synes hun har vildt god stil og skal helt klart lure på hendes blog og se, hvad hun finder af fine vintagefund, hvilke optagelser hun har været på og hvilke outfits hun flasher.

7 kommentarer:

 1. Jeg har altid været lidt "jaloux" på de der ultra smukke model bloggere - de ser bare sååå godt ud i tøjet fx en masse oversize, som ikke altid ser helt så godt ud på alm. mennesker - især på billeder(tykke miniputter anyone?). Men jeg elsker samtidigt at se på billederne og nyde det æstetiske og få inspiration - derved sparer jeg også nogle penge på magasiner, hvor jeg ellers ville 'drømme væk'. Så jeg chekker da lige 'miel mon miel' ud!:)

  SvarSlet
 2. Det samme her - det skal så siges, at jeg selv er en af de der miniputter i oversize tøj og jeg har "valgt" at være ligeglad, når nu det er min egen blog....Hvis folk får "ondt i øjnene" (eller røven) over min knapt så model-agtige fremtoning, ja, så finder de jo nok noget andet at kigge på:)Men ja, det er fandme uretfærdigt et eller andet sted at nogen bare er født så fxxxxx gudesmukke, at de kan få alt til at se labert ud! Vi andre almindelige dødelige må så finde andre mulige tangenter at spille på, såsom at lære at spille skak, læse Kafka, danse rumba eller hvad der nu lige kan give en noget at slå sig selv op på, ha ha!

  SvarSlet
 3. Ha ha - du har fuldstændig ret! Og 'tyk miniput' det var henvendt til mig selv, og hvordan jeg ser ud i kombinationen af oversize og billeder:D - Du må endelig ikke tro at det var rettet til dig - jeg beskrev bare forskellen mellem mig selv og modeller!

  SvarSlet
 4. Hun er saa gudesmuk! Det goer jo ondt at se paa hende ;-)
  Jeg synes nu ALTID du ligner en milliard, lige meget hvilket outfit du hopper i.
  Knus
  /Cathrine
  http://afashionstatement.wordpress.com

  SvarSlet
 5. Hej Sidsel, bare rolig, jeg ved godt den ikke var møntet på mig, men jeg kunne lige så godt have skrevet det om mig selv, deraf min kommentar:)

  Hej Cathrine, he he skulle hilse og sige at jeg lige nu sidder i nattøj og absolut ikke ligner en milliard, men tak for endnu en sød kommentar:)

  SvarSlet
 6. Du tilhører klart kategorien: "Skriver fantastisk".... Super godt indlæg, Tellah :)

  SvarSlet