fredag

Pernille - din foxy lady!

Photobucket
Nogen der skal se X-Factor i aften? Jeg skal - tror jeg nok - selvom jeg ikke endnu har fået færdigskrevet det afsnit, der SKAL være færdig i dag (tror da fanden sådan som jeg overspringshandler i ét væk i fast rute mellem den bærbare blogger-computer og kaffemaskinen...). Ud over at se, hvem der nu ryger ud i aften - jeg tror det bliver Daniel, skal jeg selvfølgelig også se, hvad deltagerne er blevet proppet i af designer-goodies og hvordan Pernille (og Remee den lækkerbuks) ser ud i aften. Selvom jeg synes, at hun er en af dem, der mestrer det mørke rock chick look til fulde - især fordi hendes yndighed i sig selv giver modspil til de rå klæder - foretrækker jeg hende faktisk i et afslappet og sødmefyldt french chic outfit som på billederne ovenfor.

I øvrigt hepper jeg nok på Anna, Thomas og 8210 - sidstnævnte ikke fordi de kan synge, for det kan de fandme ikke, men mere fordi jeg synes at DK mangler et pigeband, som små 10. årige tøzzer kan se op til og danse rundt til. Hellere det end Beyoncé, Britney og Bratz, eller hvad de der 10. årige ellers interesserer sig for... :)

6 kommentarer:

 1. Pernille Rosendahl har virkelig en fantastisk og enkel stil - og så er hun ovenikøbet super smuk! :)

  SvarSlet
 2. Helt enig, og uanset, hvad man så måtte mene om hendes musik og projekter, så gør hun det sgu med stil og er super ambitiøs - det kan jeg kun have respekt for:)

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte faktisk i dag, da du postede indlæg, om det var overspringshandlinger :-)
  Pernille er så lækker! Er dog ikke enig med dig i at 8210 skal gå videre. De er så "doske"! De 10 årige tøser, må finde nogle andre forbilleder :-)

  SvarSlet
 4. Ha, ha ja og det gør jeg så også lige nu, men skidt, jeg skal nok nå det. Mangler godtnok en del, men jeg arbejder altid hurtigt under pres de sidste par dage inden en aflevering... Forhåbentligt, heh:) 8210? Doske? Hi, det havde jeg nu ikke tænkt, men altså de er jo ret meget i mangel af bedre, men nej, tror nu også at de snart ryger ud. Jeg vil nu hellere af med Daniel. Ham synes JEG nemlig er dosk:)

  SvarSlet
 5. Så fik de smæk!! Men Daniel havde godt nok også fortjent det efter i dag, det var jo en forfærdelig optræden....
  Kender godt det med overspringshandlinger under opgave-skrivning forresten.

  SvarSlet
 6. Ja, kunne altså ikke lade være med at have ondt af dem - de vil det jo så enormt meget, men dommerne havde jo ret - de ville måske have svært ved at skulle kapere big band f.eks...
  Ved faktisk ikke hvem jeg holder med, tror ikke engang jeg rigtigt holder med nogen...?

  SvarSlet