tirsdag

Godmorgen sol:)

Uanset, hvor lækre Daisy og Marianne ser ud her, er jeg personligt ret klar til at lægge hende der rock chick`en i graven... For nu...
Photobucket
...Og så alligevel ikke, for måske skal det bare "blødes" lidt mere op med farver, blomster og rød læbestift for et lidt mere farverigt look - kig bare på den overdrevent skønne Georgia May Jagger herunder. Tror måske jeg har vist de her billeder før, men hun er bare så fin at se på, så det skader nok ikke med en ekstra gang.
Photobucket
I år vil jeg have:

- en ny armyjakke/skindjakke
- en blondekjole
- et par Monies øreringe
- et par gode lidt højtaljede jeans
- vintagekjoler - eller bare nogen der ligner noget, man kunne have gravet frem fra mors gemmer/Ebay/den lokale genner
- brune fødder og sandaler
- lange kæder med sjove vedhæng

Synes da egentlig ikke, at det lyder så grådigt endda, så det skulle da være til at få fingrene i, ikke? Hvor er det bare dejligt med lidt sol, tænk engang at man kan være så hungrende efter noget så enkelt som LYS - MERE LYS! (Nåede endda lige glad og fro at udbryde et "Guuud, hvor er det bare læææækkert... Inden jeg gled på røven på fortovet, som stadigvæk er pisseglat udenfor vores hoveddør...)

6 kommentarer:

 1. Ja, jeg sluger også dagens solstråler, hurra for lys. Jeg stemmer også en skindjake, flere højtaljede jeans og ala vintagekjoler.

  SvarSlet
 2. Det er SÅ lækkert - og sikke en effekt det har på humøret, hurra hurra! Jeg skal så meget på jagt i genbrugsbutikker rundt omkring, uh, glæder mig:)

  SvarSlet
 3. Dejligt at vågne op til solskin idag :)

  Jeg vil også hoppe i fine boho-vintagekjoler til sommer, gerne maxikjoler. Og så skal jeg have mig et par brune jesus-læder-sandaler. Sådan lidt rock goes Nicole Richie haha :)

  SvarSlet
 4. Jeg er vild med de der maxi-kjoler, men jeg har jo fandme dværgstr. så forsvinder totalt i dem, men KJOLER, JO helt sikkert! Og sandaler i brunt læder - skal jeg vist lige have tilføjet listen:)

  SvarSlet
 5. Hun er lidt læks hende Georgia!

  SvarSlet
 6. Hun er HOT! Men hvordan kan man også blive andet med de forældre hun render rundt med...?

  SvarSlet