onsdag

Hvad kan man få for en 20`er???

Photobucket
... Man kan få henholdsvis en lille sort taske, et par aldrig brugte brune (!) nylonstrømper, et træarmbånd og en lille brandbil til sønnike (som vildt nok allerede er forsvundet i mængden af utallige andre biler... Suk...) Der ligger to genbrugsbutikker i nærheden af hvor jeg bor og der er virkelig langt imellem de gode ting hos dem, selvom det altid er sjovt at tage et kig. På den anden side er det så ekstremt billigt, når man endelige finder noget. I dag var jeg så heldig at finde de her 3 dele, og selvom der stod 25 kr på tasken endte jeg med kun at betale 20 kr for det hele - ikke dårligt! Især ikke, når den sorte taske rent faktisk er ægte læder! Hvad ham den lidt ældre udseende herre nok ikke vidste... Stod nærmest og fik helt dårlig samvittighed og tænkte, at jeg næsten burde sige at det var aaaalt for billigt, men omvendt... Mon ikke de får en pose aflagt "et eller andet" af mig en anden gang og så går det regnestykke nok lige op, når alt kommer til alt:)

- Og NU skal jeg nok stoppe med at spamme jer i dag, nyder bare at have haft lidt tid til at blogge, det skal hurtigt nok blive opgave-hverdags-tid igen... Hav en skøn aften:)

4 kommentarer:

 1. Off topic: ville blot lige gøre dig opmærksom på, at youheshe har fået deres lille pibe hjem igen. :)

  http://www.youheshe.com/she/alle-varer/products-smykker-%282400smykke%29/pibe+halskaede-%280110vh-pibe_sort_os%29.aspx

  - Kasper SN

  SvarSlet
 2. Tak:) Jeg skal faktisk ind til byen i dag, så vil lige kigge der først og ellers så kan jeg jo bestille den hos Youheshe:)

  SvarSlet
 3. Hvilke genbrugsbutikker er det?

  Hilsen Maria

  SvarSlet
 4. Hej Maria, det kan jeg ikke rigtigt sige uden at afsløre præcist hvor jeg bor, men det er bare nogen af de helt almindelige gennere - du ved, dem der giver til velgørenhed og styres af søde gamle damer (og også mænd altså:))

  SvarSlet