tirsdag

Mineral love

Photobucket
Jeg har brugt Youngbloods loose mineral foundation det sidste halve årti og det er bare den bedste for mig. Har også prøvet Bare escentuals - for glimmeragtig, og Tromborgs - også for glimmeragtig og for transparent til mit behov. Og selvom der er kommet mange nye muligheder til i dag, hvor nærmest ethvert mærke med respekt for sig selv har deres egne mineralprodukter, holder jeg altså fast i YB. Der er grænser for, hvad man kan tage stilling til og orker næsten ikke hele produktjunglen mere, så nu holder jeg mig bare til, hvad der virker for mig! Det fantastiske ved produktet er, at det virker som både concealer, foundation og pudder i ét, og man kommer slet ikke til at se pudret ud, som nogle ellers frygter. Den blender flot ind i huden, og jeg har virkelig kun pæne ord at sige om den. En sand beauty klassiker!

Sidste år foretog YB et prismæssigt spring i DK fra 315,- til nu 375,- pr. bøtte, hvilket jo også er en slat penge for lidt knuste mineraler. Jeg plejer derfor at købe dem på nettet og denne gang har jeg lige købt 2 mineralske puddere samt et nyt YB produkt "Hydrating mineral product" (klik klik for at læse mere om den...) som umiddelbart lyder ret lovende. Især da jeg netop har tendens til lidt rødmen på kinderne. I varmt vejr. Og lige så snart jeg så meget som bare kigger på en øl eller et glas vin. Og så bruger kameradullerne på TV2 den, hvilket damen i Magasin gjorde meget ud af. Som om at lige præcist det faktum ville få mig til at springe på den, hvorfor jeg tørt bemærkede at "nu skal jeg jo ikke på fjernsyn, såååh..." Hvorefter jeg gik hjem og købte den på Ebay i stedet for til MEGET billigere penge, heh.... Jeg kom af med lige omkring 600 kr for de 3 puddere, hvilket er en stor besparelse, da de normalt koster hhv. 375,- og 395,- pr. stk.

Hydrating pudderen kan du købe her.

Og de almindelige mineralpuddere finder du her.

....og de er villige til at mærke pakken som "gift worth less than 20 dollars" - så må vi se om den danske told er kvikke nok til at opfange den. Selv med afgifter/moms vil jeg dog stadig have sparet en betydelig del - især fordi de kommer til mindst at holde året ud...

11 kommentarer:

 1. Jeg bruger også YB og jeg synes rigtig godt om dit indlæg. : D

  - Tanja Katrine

  SvarSlet
 2. Tak Tanja:) Følger også jeres blog, det er cool at I begge er på, det giver nogle flere forskellige indlæg end når man er alene om det:)

  SvarSlet
 3. Hvordan virker de nye helt hvide Hi-Definition puddere? (:

  SvarSlet
 4. Heh, godt spørgsmål! Pudderen skulle gerne kunne få ens hud til at se pænere ud ved at 1) holde på fugten 2) køle huden i fugtigt/varmt vejr og mattere huden 3) camouflere det røde i huden 4) tilføre lidt ekstra glow... Jeg håber især at den kan få lidt styr på min rødmen som især opstår under varme forhold eller når jeg har drukket, ha ha! Så synes den var værd at prøve og deres produkter plejer at holde hvad de lover....

  Den er hvid ja, men den er helt transparent når den kommer på huden. Tjek evt. det link jeg har lavet - tryk på "hydrating mineral product" så kommer du frem til YBs side.

  SvarSlet
 5. Ih, tak for de gode råd! Jeg har aldrig brugt hverken foundation, pudder eller noget som helst, da jeg simpelthen er bange for, at det kommer til at se for åbenlyst ud. Så jeg vil klart prøve mig frem med Youngblood, for hvis man endelig skal prøve det, så kan man jo ligeså godt go all the way. :)

  Julie.

  SvarSlet
 6. Jeg har det præcist som dig, jeg skal bare IKKE ligne en pudderdåse og det er netop derfor jeg er så glad for YB, for den giver et rigtigt naturligt resultat. Omvendt, hvis du har så fin hud, at du ikke behøver at bruge noget, er det næsten synd at bruge pudder olign. for man bliver altså lidt afhængig af det lige pludselig:)

  SvarSlet
 7. jeg elsker mineralpudder! jeg er dog gladest for Tromborg - men det kommer jo nok an på ens behov :)

  SvarSlet
 8. Det gør det nemlig, jeg har brug for lidt mere dækning end Tromborg kan give, men den er også rigtig lækker - især om sommeren med lidt shine...:)

  SvarSlet
 9. YB all the way!! Har også sværget til pudderen i lang tid, og så er dåserne jo mega drøje i brug (har haft min nyeste snart et år). Rigtig lækkert du fortalte om den der hydrating-sag også, jeg har nemlig præcis samme rødme-tendens som dig. Du må lige komme med en anmeldelse når du har afprøvet den ;)

  SvarSlet
 10. De er nemlig superdrøje og så er det jo slet ikke så dyrt i længden... Det føles dog som noget af en udskrivning lige nu at have smidt 600 kr efter dullegrej på en gang, he he! Jeg smider helt sikkert en anmeldelse af hydrating-pudderen, så snart jeg har modtaget og fået den afprøvet:)

  SvarSlet
 11. Hejhej... Fik du nogensinde anmeldt hydrating pudderen? Og hvilken farve passer sådan ca. til dig??? Er ret hooked på at kaste mig ud i mineralpudder, så det er jo et vildt godt fif med den ebayforhandler...

  SvarSlet