søndag

SøndagstonerJeg obsesser i øjeblikket for vildt over Lou Reed og hans "Walk on the wild side" og så er det jo lidt sjovt, at de gamle hip hop helte A tribe called quest har samplet ham til deres nummer "Can I kick it?". Synes det er et godt eksempel på, hvordan et beat bliver brugt med respekt, uden at det ender som et rent rip off, og hvor det faktisk medvirker til at skabe et helt andet nummer - på tværs af tid og genrer. På den måde lever det gamle nummer også videre og nogle, der ellers ikke ville få kendsskab til det falder måske over det i forbindelse med det nye nummer. Har bagt gulerodskage og boller, så nu står den på rigtig eftermiddagskaffe med den lille familie. Hav en fortsat god søndag!

3 kommentarer:

 1. Du har helt ret. Begge numre er vildt fede (self. er Lou Reed jo kongen og ingen overgår ham) og det er nemlig to selvstændige numre, der intet har med hinanden at gøre. I like!
  Kanye kunne lære så meget af det :p

  SvarSlet
 2. Vi har vist haft den Kanye diskussion før, he he:)Jeg kan nu meget godt lide ham - selv med hans preppyness og diva-manerer! Han har måttet tage mange tæv alene for det, men ift. at være uoriginal, så var Puff Daddy eller P.Diddy eller hvad faen han nu hed/hedder langt være.... Og hvem kan overhovedet siges at være original i dag?? Men du har ret - man bliver ikke mere New yorker cool end Lou Reed. Den mand får mig til at ønske at jeg var født i et andet årti...:)

  SvarSlet
 3. ...langt værre, skulle der stå...

  SvarSlet