tirsdag

Two in one jersey workwear

Photobucket
Modtog min pakke fra ASOS i dag med denne her kjole, øreringe og nogle ringe som jeg viser på et andet tidspunkt. Den er virkelig fin på og noget af det bedste er næsten at den er så overdrevent behagelig at have på, at man skulle tro at det var løgn! Nu er det ikke hver dag at jeg frivilligt stiller mig ved siden af en ASOS modella, men i dette her tilfælde ville jeg egentlig bare vise, at kjolen faktisk ser ud som den gør på deres billeder. Selv farven er også tilsvarende, selvom det ikke helt fremgår af mine shitty billeder. At den så ikke sidder heeelt på samme måde på mig som den gør på modellen er vist ikke ASOS´skyld, he he...Kjolen kan stadig købes på ASOS, i denne farve dog kun fra str. 12 og opefter.

10 kommentarer:

 1. hmm.. jeg kunne da faktisk godt være interesseret!?! Synes den er så fin nemlig!!

  SvarSlet
 2. Nu er jeg endnu mere fristet til at købe den!

  SvarSlet
 3. Hej Sille, jeg er godt nok også lidt i tvivl - er ikke så vild med de øreringe jeg købte med, så måske jeg bare skulle sende både kjole og øreringe tilbage sammen? Er du sikker på at du vil kunne passe en str. 12? Den er altså stor! For ellers er det måske bedre at du køber den på hjemmesiden, der er jo stadig 20% rabat og så vil du kunne returnere, hvis den var for stor... Skriv evt. hvad du lige tænker og hvad du vil give, hvis det skulle være...:)

  SvarSlet
 4. Hej Guapizimo, altså til den pris og med Sirene rabatten pt. er den altså et KUP! Den er SÅ behagelig at have på!

  SvarSlet
 5. altså, jeg er lidt af et tårn.. så bruger normalt str 38/40 cirka?
  ...men hvad vil du have for den?? så er det måske nemmere for mig at overveje.. ;)

  SvarSlet
 6. Hej igen Sille, hmmm... Svært at sige om du kan passe den... Jeg kunne måske godt have været i en str. mindre end 10`eren, så er noget i tvivl om, hvorvidt en 12`er for stor til dig. Jeg har givet ca. 150 kr for den inkl. rabat men ekskl. porto, så hvis jeg skulle sælge vil jeg gerne have 150 plus porto som nok vil være 38 kr, da jeg tror at den vejer mere end 250 g, men jeg er dog ikke sikker...

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne købe den, har du en mail jeg kan skrive til?? :-)

  Hilsen Michala

  SvarSlet
 8. Nej, okay.. så kan jeg godt se?? Hvis du egentlig skulle have en størrelse mindre... Jeg kan bare bedst li den i den her farve-kombi! ;)

  Men ih, den er fin!! Og sidder dødgod på dig!! ;)

  SvarSlet
 9. Hej Sille og Michala, jeg har besluttet mig for bare at returnere den sammen med øreringene, det er langt det nemmeste for mig. Til orientering fås den stadig på hjemmesiden i str. 12 og der kommer sikkert også nogle 10`ere tilbage... Acie har en rabatkode til ASOS - tjek hendes side, mener den hedder SIRENEASOS, men er ikke sikker...

  SvarSlet