mandag

Waking up feeling like Zarah Voigt

Photobucket
(youheshe), Pieces
I næste måned tror jeg, at jeg vil prøve noget helt nyt. I stedet for at fyre tøjbudgettet af på en masse highstreetcrap, som alligevel ligner det jeg allerede har i skabet, vil jeg i stedet for holde på pengene og købe en eller to rigtigt gode ting. Nu rækker det desværre ikke ligefrem til Alexander Wang tasker eller støvler, men jeg har været forelsket i Voigt øreringene i en evighed, så måske det skulle være dem? Hvilken farve? Synes begge er vildt fede, men de sorte vil nok gå for meget i ét med mit hår - på den anden side vil jeg nok alligevel bære dem med håret oppe, så de rigtigt kan komme til sin ret. Men de "hvide" er nu også bare superflotte! Og Vibe Harsløff piben... Håber bare der stadig er flere hos Youheshe når vi rammer den 1.

I dag skal jeg i biffen med den ældste unge og se "Sådan tæmmer du din drage". Tror jeg glæder mig lige så meget som han gør:)

3 kommentarer:

 1. Helt sikkert de sorte - de er SÅ fede!

  SvarSlet
 2. Så lige din kommentar inde på "Pagik" (Pernilles blog)
  Og så søgte jeg lige på google, og fandt guiden til dig. Håber det hjalp ;)

  http://pagik.blogspot.com/2010/01/layout-guide-hvordan-er-det-liige-man.html


  S
  www.stephaniehonore.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Hej Stephanie, hvor var det bare SØDT af dig, havde godt nok fundet den selv i går aftes, men det tog da lidt tid, he he... Havde ikke lige overvejet at google det...:)

  SvarSlet