søndag

7 ting I ikke vidste...

For efterhånden meget længe siden fik jeg en blogaward af søde Karin fra Hverdagsfashionista. Fik vist sagt mange tak til Karin, men fik aldrig lavet "min del" af det, så nu er det vist på tide. Så vidt jeg ved, skal jeg skrive 7 ting om mig selv, som I ikke vidste... Den skulle jo være nem nok:)

1) Jeg har kun haft høje kærester...
2) Jeg har taget næsten 5 kg på siden jeg begyndte nedtrapning af smøgerne/stoppede helt! Yippiiie, det er jo totalt motiverende for et fortsat rygestop!
3) Det nok mest underlige ved mig er, at jeg virkelig ikke kan klare at røre ved vådt træ! Det giver mig direkte fysisk ubehag! Dvs. at når jeg spiser pind-is bliver jeg nødt til at vikle papiret rundt om pinden for at kunne holde om den. Og jeg kan ikke vaske træ-skeer... Hvem sagde weirdo?!?!?!
4) Jeg synes at Pippi og Ronja Røverdatter er geniale kvindelige forbilleder. Astrid Lindgren var i det hele taget en genial dame. Hende kunne jeg godt tænke mig at have fået en snak med. Er sikker på, at hun selv var mindst lige så interessant som sine figurer.
5) Jeg har engang i en brandert brudt ind hos mig selv. Og så siger jeg ikke mere om det!
6) Jeg har aldrig været på slankekur. Synes det er et terror-regime uden lige. Så hellere dyrke noget motion og tage lidt mindre portioner.
7) Da jeg var lille, kunne jeg ikke lide kvinder (altså med undtagelse af min mor selvfølgelig!) Måske det er derfor, jeg altid har haft flere drenge-venner end deciderede veninder? Og måske derfor jeg først "lærte" at bruge make  up som 18. årig? Uha, mulighederne er mange, og jeg er sikker på at en hjernevrider kunne have endnu flere interessante bud... Jeg kan nu godt lide kvinder den dag i dag - altså når vi vel at mærke ikke er præ-menstruelle, hysteriske eller bagtalende, ja undskyld, men det er jeg ihvertfald SELV indimellem... Bare spørg min kæreste...

Eftersom at awarden har været rundt i blog-land adskillige gange, giver jeg den ikke videre:)

2 kommentarer:

  1. Overhovedet ikke høj nok, ha ha! Ej, jeg er 1.60 cm....Og gad helt vildt godt være højere, men det løb er jo ligesom kørt...:)

    Fin blog du har Julie, tilføjede mig lige som fast læser. Dine brune støvler er sindssygt lækre - er det mon dem fra Topshop???

    SvarSlet