fredag

Fra i går...

Photobucket
Nåede ikke lige at poste dagens i går, så den smider jeg lige nu:) Har fundet min gamle grønne jakke frem, nu jeg åbenbart ikke har heldet med mig i jagten på armyJAKKEN. Den er perfekt nu her til foråret og stadig rigtig fin med sine 3/4 ærmer - og så føler jeg mig sådan lidt Robin Hood-agtig i den pga. den skovgrønne farve. Endte med at tage den stribede bluse på, da det ellers ser virkeligt mørkt og kedeligt ud... Tilbragte dagen igår sammen med min yngste som jeg holdt hjemme en ekstra dag fra børnehave efter flere dage med feber. Vi hyggede os nede i byen og fik kigget på tog, biler og TAXAER som er hans helt store aktuelle obsession:) Og mor fik selvfølgelig også shoppet lidt. Selvfølgelig.

4 kommentarer:

 1. Uh, elsker halskæden!! Den er sej... :) ...Min er desværre blevet væk!!

  SvarSlet
 2. Ej ØV! Ja, taget i betragtning af at det bare er en billig sag fra herreafd. H&M, så er jeg faktisk også glad for den!

  SvarSlet
 3. Ha ha. Taxaer er et hit for små drenge. Kan godt husker det. Og traktorer!!!! Ikke at glemme. Godt der blev til tid til mor også :-)

  SvarSlet
 4. Ja, og han tror jo at taxaerne også er sådan nogle der hjælper andre - for det gør både politi-biler, brandbiler og ambulancer jo... :)

  SvarSlet