lørdag

Lørdag

Photobucket

Photobucket
Røg i det farlige Monki-udsalg i sidste uge. Så faktisk den der jakke i grøn, som jeg har cravet i et halvt års tid. Var underligt nok lidt skuffet over den. For det første sad den ikke godt på mig - kun når den var lukket ihvertfald, og ville jo gerne have en forårsjakke som er pæn både lukket og åbent. Derudover synes jeg den var lidt tynd i det. Altså tyndere end jeg vil have den. Den fik derfor lov at blive hængende. I stedet for fandt jeg den her "Lorin" jakke, som jeg har kigget på en million gange. Den var sat ned med 50 % til nu kun 200,- så nu måtte den altså gerne komme med hjem. Og tog den også lige i nude, nu jeg var i gang. Jeg er vild med, at den både kan bruges som kjole og som jakke og så er den sådan lidt kimono-agtig i det.

Vi er lige kommet hjem fra bazaren ude i Gellerup. Vi har tidligere boet derude i området i et halvt årti, så indimellem savner jeg bare bazaren, dens liv og alle dens små pudsige butikker og madboder. Der er altid et mylder af mennesker og så er det skægt, at jeg derude føler at jeg blender ind i "gade"billedet på en hel anden måde end andre steder. Ude i bazaren har vi jo alle mørke øjne og mørkt hår! I dag købte vi kød ved slagteren, spiste grillstegt kylling og købte et par af de lækre frugtdesserter med hjem. Skulle have været på café i aften, men da det blev aflyst pga sygdom, er det nu superdejligt i stedet for at kunne putte sig ind til sin kæreste. God lørdag aften!

7 kommentarer:

 1. Har også hapset den i sort. Ville også gerne have haft den i nude, men de havde den ikke i min størrelse, piv :(

  SvarSlet
 2. bazaren er fantastisk. :)

  SvarSlet
 3. Anna: er du ikke en str. XS? Synes de havde flere i den str. da jeg tog min, men er da overhovedet ikke sikker! Den er jo ret stor i det...

  Nora: Ja, elsker det sted!

  SvarSlet
 4. Hvor ser du fin ud :)
  /Louise

  SvarSlet
 5. Jeg elsker den jakke. Må ind til Monki så snart som muligt!

  SvarSlet
 6. Hej Celine, ja, den er også skøn, LØØØØB!

  SvarSlet