mandag

Monie(s) love

Photobucket
Photobucket
Har glemt at vise øreringene fra Monies - mine ører er heldigvist store nok til at bære dem ;)  De er ret monster-agtige, så det er ikke lige et par hverdags-øreringe, men de er vildt fede. Eneste minus er at de larmer lidt, når man bevæger hovedet, men det vænner man sig nok hurtigt til. Skal ikke noget særligt i dag bortset fra de sædvanlige praktiske gøremål, og så er jeg så småt på vej ind i en ny eksamens-absorberende periode - yipii! Og nu vi lige er ved Monies, så får I lige et musiknummer med på vejen fra dengang jeg var (næsten) teenager og hvor man gik til såkaldt "hip-hop - dans" i den lokale gymnastiksal og lærte "running man" og andre (på daværende tidspunkt!) cool moves. Og så var vi bare død-smarte i vores MC Hammer bukser! Synes vi ihvertfald selv. (Der er ikke noget at sige til at jeg den dag i dag har et lettere ambivalent forhold til haremsbukser...) Monie Love var dengang en af de, desværre så sjældent sete, kvindelig mc`er - lige noget tid før min yndlingskvinde nr. 1 Lauryn Hill sådan rigtigt kom på banen. Hav en god mandag!

5 kommentarer:

 1. De er fab, de øreringe. :) Og hvis du nogensinde skulle overveje at sælge det tørklæde, så er jeg meget interesseret. Har ledt efter det overalt.

  SvarSlet
 2. Fede øreringe. Og fin blog :)

  Du er velkommen til at kigge forbi
  http://passionsforfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Hold da helt kæft hvor er de fantastiske! Jeg har længe gået og drømt om nogle Monies smykker.. nu må jeg hellere kom i gang med at spare!

  lineandree.blogspot.com

  SvarSlet
 4. De ser superfedt ud til dig.

  SvarSlet
 5. Kristine: Jeg sælger desværre ikke tørklædet, da jeg knuselsker det, men kig hos Rika eller Zara som har lavet billigere udgaver. Mit er fra Zara og tror altså desuden nok at de stadig har nogle lignende... Held og lykke:)

  Christina: Du kan tro jeg kigger forbi - det gør jeg faktisk ret ofte, da jeg synes virkeligt godt om din blog og dine "dagens" på The blue spot og alle dine e-bay fund! Love it!

  Line: Hold øje med Trendsales! Ellers er der også indimellem nogle af de gamle vintage monies smykker på ebay... Held og lykke med jagten, for ja, de er virkeligt lækre og lidt ud over det ordinære uden at være FOR udknaldede...

  SvarSlet