torsdag

Torsdag

Photobucket
Jow jow, jeg kan skam stadig klippe-klistre-halløjet. Ok, det blev så ikke lige så kønt, men det skulle gå rigtigt hurtigt. Lige nu føler mig egentlig sådan lidt brugt efter at have holdt styr på 3 børn siden i eftermiddags. Nu er den ene taget hjem og mine egne to er puttet, så nu skal jeg bare ind og se rigtigt skod-tv! Først Hollywood fruerne og så Paradise finalen. Selvom det egentligt er nogle rigtige skodprogrammer, så kan jeg mærke, at det lige præcist er den slags tv som jeg har brug for i de har dage.

Når det så er sagt, så er der faktisk ikke noget, jeg sådan rigtigt gider at følge med i, i dansk tv. Jeg mangler sådan en rigtig god tv-serie, som man kan gå at glæde sig til en hel uge. Det synes jeg ikke rigtigt at der er der lige nu. Og jo, PIS OGSÅ, det går lige op for mig, at jeg glemte "Californication" i går! Den serie er ret fantastisk efter min mening. Og tænk, at David Duchovny stadig kan være lækker, den gamle mand! Hav en god aften, nu smutter jeg til Hollywood og Paradise hotel ;)

5 kommentarer:

 1. super flot sat sammen..elsker din stil!
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Tak Katja, hvor er du sød og i lige måde i øvrigt :)

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot outfit! Super styling :)

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 4. de der bukser er altså bare ubeskriveligt lækre! hvor er de fra ? :)

  SvarSlet
 5. Hej Anna, tusind tak:)

  Camilla; de er fra Vero Modas nye mærke "Very by vero moda". De var i butikkerne for nogle måneder siden, ved ikke om de stadig fås:)

  SvarSlet