fredag

Genbrugshit!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Når man er flad, er det altid lidt et hit at smutte ind i en genbrugsbutik, hvor man rigtigt kan få lov at føle sig rig. I dag fandt jeg et par brune læderbukser, to skjorter, et par øreringe og en sort lædertaske af mærket Claudio Ferrici. Synes sidstnævnte klinger lidt bekendt - er det ikke sådan et rigtigt mor-taske-mærke?? Jeg kom af med i alt 160 kr, så det var ihvertfald langt billigere end at rende omkring centrum og blive fristet af udsalg over det hele. Mit smørede smil skyldes nok, at jeg står og fryder mig over at have gjort et kup - man er vel jyde!

Læderbukserne har jeg klippet af til shorts, jeg har dog endnu ikke helt besluttet mig for længden på dem, så det overvejer jeg lige lidt, da de hverken skal være for korte eller for lange. Jeg vil nok mest bruge dem med strømpebukser, da man ellers godt kan føle sig lidt bar med dem og så kan jeg også bedre skjule de der ben, som jo ikke ligefrem er verdens længste eller tyndeste stænger...

Jeg kan rigtigt godt lide, at de er højtaljede og de passer egentligt ok, bortset fra at de liiige er en anelse for stramme i livet - jeg kan ihvertfald mærke, at det ikke lige er dem, man skal bælle øl i! Synes også det er meget fedt, at de ikke er sorte, for så forekommer de lidt mindre rå i det, hvilket jeg synes er fint til en forandring.

Skjorterne er virkelig fine og jeg er især vild med den støvede blå som jeg både vil bruge åben og lukket, til gamacher og stoppet ned i nederdele. Og tasken kan jeg jo altid bruge, når jeg vil lege seriøst mappedyr ;) He, I får også lige et billede af min frokost i dag som var imiteret Caesar salat (uden caesar dressing...) med speltpandekager fra i går. Mums!

God weekend!

17 kommentarer:

 1. hvilken genbrugsbutik var du i?

  SvarSlet
 2. sikke nogle skønne sager - det er da virkelig også hvad man kan kalde for kup ;) Jeg burde godt nok også gå oftere i genbrug, for der gemmer sig altså ofte nogle gode sager!

  SvarSlet
 3. haha, jeg læste det som genbrug shit ;)

  SvarSlet
 4. HAha, jeg læste også genbrug shit :D Sikke nogen gode genbrugskup!

  SvarSlet
 5. Suk... Nogle er bare for heldige ifht. at på i genner (sådan siger man når man kommer fra Jylland, egos!) og jeg er bare ikke en af dem! Suk suk suk...

  SvarSlet
 6. Sikke en flot lædertaske! Kunne også godt tænke mig at vide hvilken genbrugsbutik du har været i:)

  SvarSlet
 7. Jeg er vild med din egen kommentar: "Man er vel jyde". So true! :D Altså ikke at du virker specielt jyde-agtig normalt, men du ved have jeg mener..

  Og den salat ser virkelig lækker ud! Opskrift/tips??

  //Benedikte

  SvarSlet
 8. Virkelig gode køb C! Især skjorterne.

  Og ja, jeg læste det altså også som genbrugs- shit :D

  Glæder mig til at se dig senere idag!

  SvarSlet
 9. Supergode køb, Tellah! :o)

  SvarSlet
 10. Tillykke med de gode kup (er vild med shortsne og den blå skjorte)! Jeg er dog desværre faldet grundigt i tilbudsfælden. Jeg skal ud at rejse om lidt over en uge og har simpelthen brugt for mange penge! Haha.. Men, kom hjem med flere virkelig dejlige ting :)

  SvarSlet
 11. Utrolig gode kup!! :)
  er specielt helt forelsket i dine lædershorts!

  SvarSlet
 12. Skjorterne er virkelig smukke. Hvilket stof er den blå lavet af? Den ser rigtig flot ud.

  SvarSlet
 13. Hej - tak for alle kommentarerne:)Og til jer der læste det som "Genbrug-shit" - det var også lidt meningen ;)

  Hvad angår hvilken butik jeg har været i, vil jeg gerne holde det for mig selv, da det ellers er lidt for tydeligt præcist hvor jeg bor... Generelt er det dog altid en god idé at gå i de "lokale" gennere - hvor de ofte ikke ved, hvad der er godt og hvad der bør koste...!

  Skjorterne er begge noget viscose-agtigt noget, så det er desværre ikke silke, selvom den blå godt kunne ligne det...

  SvarSlet
 14. Sej taske! I want!
  Mht shortsne så synes jeg faktisk at de klæder dig bedst på venstre billede.

  PS. Tror i øvrigt at jeg så dig i byen i lørdags, men jeg var aaaalt for stiv til at kunne overskue at finde ud af om det *var* dig :D

  SvarSlet
 15. Hej Lea, jeg var i byen i lørdags, så mon ikke det var mig? Hvor var du henne? En anden gang skal du altså hilse på, desuden var jeg sikkert mindst lige så stiv, så altså... :)

  Og tak for tippet med shortsene, jeg kan også lide dem korte, men synes snart at jeg er ved at være for gammel til konstant at flashe ben, men med strømpebukser går det måske...

  SvarSlet
 16. ..og forresten, Benedikte, glemte helt at svare på det med salaten:) Det er altså bare rucola, kogt kylling, tomater, parmesan og hj. lavet pestodressing med nogle speltpandekager, som jeg tidligere har lagt opskriften på. Den kan du finde ved at skrive speltpandekager i søgefeltet:)

  SvarSlet
 17. KUP! For dælen da:) så lækkert shorts og skjorterne!

  SvarSlet