lørdag

Ønskes: nye fødder og almindelig økonomisk mådehold!!!!! SALG!!!!!!

Photobucket

Jeg har ryddet lidt op i gemmerne og lagt nogle nye ting på Trendsales inkl. Provider jakke, Acne sandaler og almindelige fejlkøb/tøj jeg er "vokset ud af"!

Jakken er sindssygt fed, men jeg føler mig ikke tilpas i den. Acne sandalerne er PERFEKTE, men mine fødder er atter engang for brede til at jeg kan bære dem ordentligt. Fantastisk, hvordan jeg konstant tror, at jeg kan spare både tid OG penge ved at købe over Trendsales. Vil skyde på, at over halvdelen af mine køb derfra ender som deciderede fejlkøb, og ift. sko er det som regel altid, fordi mine fødder åbenbart er for vanskabte til at bære smalle sandaler.... I sidste ende betyder det så at jeg både taber penge og tid på alt bøvlet.... BAH! Forhåbentligt lærer det jeg snart - at jeg IKKE skal købe dyre ting over nettet uden returret!

Tag et kig lige HER!

10 kommentarer:

 1. Hej Fugl, er ikke sikker på jeg ved hvad du mener??

  SvarSlet
 2. Altså, true to size? (fordi jeg er så top trendy at jeg kune skriver i forkortelser .D)

  SvarSlet
 3. Ha ha, det er bare mig der ikke fatter internet-lingo:) Jo, det vil jeg sige at den er, jeg kan da måle den til dig, hvis det er??

  SvarSlet
 4. Det må du meget gerne :D Den er nemlig fin - men det er noget med graviditetsmave her i firmaet.. :(

  SvarSlet
 5. Hej, nå det er det det er, det der flæsk som jeg aldrig er kommet af med på maven, ha ha!
  Nå men, nederdelen måler 2 x 38,5 cm i livet og 45 cm i længden. Husk at den skal sidde højt i livet.

  SvarSlet
 6. Dit mådehold, eller mangel på samme, er jo til stor gavn for os andre svage sjæle!;) - Jeg skal ihvertfald lige en tur forbi din ts profil:)

  /Simone/fashionmanifest

  SvarSlet
 7. Er den fine blomstrede med bar ryg ikke til salg? kunne ikke finde den på ts :)

  SvarSlet
 8. Hej, jo det er den, men det er ikke det samme billede der er på, så måske det var derfor den ikke var så tydelig. Smider lige et link:


  http://www.trendsales.dk/annoncer/topshop-blomstret-skaterkjole/17512139?forum=105&status=&search=

  SvarSlet
 9. Hej Simone, ha ha det er jeg da glad for at høre, jeg har nu hanket noget op i mig selv og shopper ikke for nær så meget som jeg gjorde for bare et år siden!

  SvarSlet