torsdag

Torsdag

Photobucket
Jeg er normalt ikke til fodbold, forstået som at jeg hverken ser superliga, champions league og hvad det ellers hedder, selvom jeg bilder mig ind at jeg egentlig godt kan forstå, hvorfor folk synes det er spændende. Og det forstår jeg så bare ikke altid alligevel... Snarere fører jeg skyttehavskrig med kæresten om retten til vores ene fjernsyn i de der perioder, hvor det bare synes som om at al sendeflade hedder fodbold, fodbold og fodbold. For ikke at gøre mig pige-sur (hvilket vel egentlig er ret så ucharmerende i min alder...!) når der kommer fodbold og jeg lige havde regnet med at skulle se film eller serier, har han dog med årene lært et godt trick, som vel egentlig er det, man også bruger overfor sine børn nogen gange, når man vil forberede dem på noget ubehageligt der skal ske. I vores tilfælde har han lært, at jeg bare skal vide i rigtig god tid at der kommer fodbold, hvilket betyder, at han faktisk skriver det på kalenderen. Så kan jeg ligesom bedre kapere det og jeg får ihvertfald mulighed for at lave andet end at være på nakken af ham og hans fodbold... ;)

Jeg synes dog at VM er lidt spændende og måske især fordi vores to drenge nu også er ved at være så store (ihvertfald den ældste af dem) at de også synes at det er fedt. Håber vi vinder, eller det skal vi vel egentlig for at gå videre? Ja undskyld, men SÅ meget er jeg heller ikke inde i det, men det er også ligemeget, for i dag er jeg superpatriotisk, så kom så Danmark!

7 kommentarer:

 1. Ej hvor skægt. Jeg bliver fuldstændigt antipatriotisk til VM fordi jeg ved at Danmarks landshold bare ikke kan noget som helst med en fodbold. Don't quit your day job, som nogen siger...hæhæ. Hepper konsekvent på det andet hold når Danmark spiller :D

  SvarSlet
 2. Ja, jeg ved så heller ikke lige hvor "patriotisk" jeg føler mig lige nu... Øv bøv Danmark!

  SvarSlet
 3. Told you! :D Ej, hehe...bare for sjov!

  SvarSlet
 4. Elsker dit outfit her! cardiganen står godt sammen med kjolen.

  /Anna
  http://infashionwetrustblog.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Ih tak Anna, faktisk er det bare t-shirten og nederdelen fra H&M jeg har sat sammen, så det ligner en kjole....

  SvarSlet
 6. Ej hvor er dit bælte fint :)
  hvor er det fra? og er det "bare" et blødt kernelæder bælte?

  VH Kathe
  jemapellekathe.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Hej Kathe, tak for det:) Det er bare et helt almindeligt flettet kernelæderbælte :)

  SvarSlet