onsdag

Onsdag

Photobucket
Hvor ville det være fint, hvis man benyttede det fine sommerlys til at tage nogle billeder i nogle andre omgivelser end ens kedelige grå gang.... For det meste er jeg bare lidt for blufærdig til at skulle "stille mig op" i offentlighed og få taget billeder, selvom det vel egentligt er lidt fjollet. De fleste andre gange har jeg bare ikke kameraet med mig, da det er lidt af en moppedreng at slæbe rundt på, så ergo får jeg ikke taget nok udendørsbilleder... Og min telefon er så gammel og umoderne at den ikke har en kamerafunktion. Meget oldschool og meget ufikst efterhånden, he he...

Nyder I sommeren? Jeg har det, som om at jeg er kommet ud af et vinterhi! Og hvor er Århus egentlig bare charmerende og skøn, når solen skinner og folk viser sig fra deres bedste sider - ikke mindst påklædningsmæssigt! Folk ser bare bedre ud om sommeren, hvor de ikke er gemt væk under store vinterfrakker og kæmpe halstørklæder. Det synes som om at hele byen er vågnet op og der flashes blomstrede sommerkjoler og buksedragter, små nederdele og (denim)shorts , striber (både på tøjet og på folks skuldre), tanktoppe, solbriller, brune ben og smil på stribe og ikke mindst sandaler i alverdens afskygninger.

Hvis du ser mig gå og kigge ned i jorden, er det såmænd bare fordi jeg spotter sandaler! Enhver respektabel kvinde ejer mindst en sandal eller to. De rigtigt vilde har skabet fyldt med sandaler til hver en lejlighed. Dvs. den praktiske (vandre)sandal (ofte med velcrolukning, mest af alt praktisk, sjældent særligt køn), den flade i læder (komfortabel og casual, fås dog også med en masse hippie-lir), den sporty og den med plateau (jeg takker min gud for plateau!) plus alle de der sådan-ind-imellem-type-sandaler....
Min sandalsamling er, skal jeg selv sige det og det skal jeg jo, ganske beskeden, set i forhold til hvad jeg ellers har fået samlet mig sammen af div. tøj og tilbehør gennem årene.....Jeg ejer ikke mindre og ikke mere end:

1 par høje i mørkebrunt læder fra Mango
1 par flade i kanvas/fake ruskind fra mtwtfss- absolutte yndlings pt.!
1 par i sort læder med kittenheel (et eksempel på et engelsk ord, vi ikke behøver at indføre i det danske fodtøjs-lingo; "killingehæl"...?)
1 par Acne-wannabees fra den gode Jeffrey C. som vel efterhånden har fået slået sit navn fast som trofast kopierende andres design...Hrmrff... jeg mener selvfølgelig ladet sig inspirere af...!
1 par fejlkøbte nogle, som egentlig er pæne nok, prisvenlige nok, men bare alligevel lidt kedelige. Måske de kommer i brug, når de sorte flade mtwtfss-nogle er faldet fra hinanden. Det er de allerede så småt begyndt at udvise tegn på... Ikke just langtidsholdbare, eftersom jeg har haft dem på 4-5 gange!?!

Se, 5 par sandaler, det var da ikke så overdrevet! Jeg burde måske undlade at fortælle om den dag for nylig, hvor jeg i et lettere vanvittigt øjeblik ville tælle, hvor mange toppe og kjoler jeg egentligt havde.... Jeg konstaterede indledningsvist, at jeg havde 19 kjoler. Altså jeg mener, hvem i alverden har egentlig brug for 19 kjoler??? Og 10 tanktoppe, og der var jeg ikke engang nået til de toppe der befandt sig i den anden del af skabet.... hvor der måske, måske ikke befinder sig noget nær 20 toppe mere...PLUS alt det andet i form af nederdele, gamacher, t-shirts, bukser....

Enough  said, jeg har pinligt meget tøj og i dag i forbindelse med en venindefrokost i byen kiggede jeg på endnu mere tøj...H&M bød på The Doors t-shirt i herreafdelingen. Et godt råd, lyt til musikken og se evt. den nye dokumentarfilm "When you´re strange" før du køber t-shirten, det højner oplevelsen! "When you´re strange" er, på trods af at jeg vist fik fejlinformeret om det modsatte, stadig at se i fx. Biocity og den er bestemt seværdig!

H&M havde også nogle små sorbetfarvede korte t-shirts, der til en pris af 70,- stykket er i front prismæssigt. Jeg lod dem dog hænge. Og klappede mig selv på skulderen for det. Photobucket
Prøvede også en polka-prikket kjole fra Divided 179,- Klart en klassiker som faktisk burde være i mit skab, men det blev bare ikke lige i dag! Buksedragten til højre har jeg kigget på flere gange. Bare ærgerligt at den sidder dårligt på mig og strammer de forkerte steder... Jeg gik nu ikke helt tomhændet hjem, men fandt i stedet for et par shorts og en kjole... Shorts har jeg ikke mange af, men altså - 20 kjoler? Er det ikke sådan liiige at overgøre det? Så kjolen overvejes lige. Mens det overvejes om der er nogle af de andre 19 kjoler der kan sælges....Photobucket
Tror i øvrigt jeg b.la. kommer til at huske sommeren 2010 for svaler og et vist sort-hvidt mønster... "Minimum" (her fra butikken Sofistikant i Bruuns) er de seneste jeg har set abe efter....God aften, jeg kigger ind igen, når vejret er dårligt - og det er vist (desværre!) allerede i morgen... :)
Photobucket

3 kommentarer:

 1. Du skal da have den der polkaprikkede sag! Så smuk og så lyder 21 meeeget bedre end 20 :)

  SvarSlet
 2. Fint 'dagens outfit' du har på :-)

  og jeg synes også den der polkaprikkede sag er fiks til dig ;-) 20 er sådan et grimt tal... 21, meget bedre ;-)

  SvarSlet
 3. Hej Lea, ja, jeg var godt nok også fristet og jeg er slet ikke overrasket over at du selvfølgelig er vild med den ;)

  Tak Michelle, he he, synes måske også 21 lyder bedre end 20, men forsøger jo at skære ned i overforbruget, såeh, det bliver nok ikke denne gang... :) Og tak:)

  SvarSlet