søndag

Wool hair

Jeg har aldrig rigtigt været den store fan af hårprodukter - også fordi jeg lidt har tænkt, at det var rigeligt at jeg i dag knapt nok kan gå udenfor en dør uden at pudre fjæset til... Jeg har ikke ligefrem brug for en ny "skønheds-addiction"...

Eftersom mit hår er fuldstændigt glat, har jeg dog tit ønsket mig lidt mere tekstur eller struktur eller hvad man nu kalder det, og til det formål har jeg tidligere brugt forskellige saltvandssprays, som giver det der lidt rodede, lidt slidte udtryk, som jeg godt kan lide. Jeg har også været og er stadig glad for "dust it" dåsen fra Schwarzkopf, men har lidt et had/kærlighedsforhold til den, da jeg nogle gange kommer til at komme for meget i = fedtet hår...

For nyligt læste jeg om Redkens "Wool shake" som umiddelbart lød meget godt. Den giver fylde, tekstur og et "mat udtryk", så den hapsede jeg lige på ebay.co.uk, hvor man kan finde dem til noget billigere penge end hos de danske forhandlere. Den kommer snart med posten og glæder mig til at prøve den!

3 kommentarer:

 1. Det ser jo ret fantastisk ud - glæder mig til at høre hvad du synes om den.

  Hvis den virkelig er så god som den ser ud, er det lige før jeg ærgrer mig over netop at have klippet mit laange hår væsentligt kortere :-)

  SvarSlet
 2. Uh hvor jeg glæder mig til at høre om det virkelig virker, for så er det lige hvad jeg står og mangler til mit hår(også)!

  SvarSlet
 3. Skal nok lige smide et par ord om den, når jeg har fået den afprøvet ;)

  SvarSlet