lørdag

Århus tager den igen!


Nu er programmet ved at være på plads og babysitting og billetter er in da house, så gemalen og undertegnede er mere end klar til årets Took it festival, der finder sted i Århus d. 30. sept. - 2. okt. på Voxhall. Glæder mig! Vi har været der hvert eneste år og selvom vi jo desværre bliver ældre og ældre (og vores bukser strammere og strammere!) og det øvrige publikum deraf synes yngre og yngre, ja så holder vi ihvertfald fast indtil videre. Så hvis du ser en ældre dame i gamacher og oversize tee stå og kaste håndtegn, så er det bare mig!

Udenlandske navne er i år b.la. Masta Ace og Pharao Monch og dem skal jeg ihvertfald se. Derudover byder programmet i år på noget ganske særligt. En helt speciel begivenhed, idet Per Vers har samlet mere end tres danske kunstnere til at komme og spille de største hip hop baskere i perioden 1988 - 2010. Og det tror jeg bliver temmeligt vildt. Nostalgisk. Overdådigt. Cool. Og i øvrigt fedt på alle mulige måder.

Se mere på hjemmesiden lige her - klik!

3 kommentarer:

 1. Tror Ace & Monch bliver sindssygt!

  SIMON SIR, FÅ DIN RØV OP!!

  SvarSlet
 2. PHARAO MONCH....ahhhhhhhh, elsker! Hvorfor vidste jeg ikke det?

  SvarSlet
 3. Kasper, ja, har set dem før, men de er jo stadig gode! Har du været til Took it? Hvis ikke, så få din røv afsted der ;)

  Ida, he he, jamen så må du jo afsted:)

  SvarSlet