mandag

ASOS vs. Ganni


At dømme efter den megen summen i blogland, ser det ud som om at mange er ved at beslutte sig for, hvilken shearling aviator jakke de skal købe. Skal det være Acne, ASOS, Topshop eller Only ? Jeg skal slet ikke have nogen af dem. Jeg ville da selvfølgelig ikke sige nej, hvis en sådan en ligefrem blev kastet efter mig, men jeg er nu mere interesseret i de forskellige bud på vinterstøvler. Især fordi jeg rent faktisk ikke har et par varme vinterstøvler, hvorimod jeg vist ikke mangler det store på jakkefronten.

Og mit dilemma er (ja, det er ikke de store problemer der tynger mig pt. - heldigvis, kunne man vel sige!) derfor snarere, om man skulle nuppe et par af ovenstående støvler fra ASOS, eller om man skulle spare lidt sammen til den der Ganni støvle, som jeg tidligere har vist? På en måde er det jo lidt sygt at man kan få næsten 3 par af ASOS udgaverne for den samme pris som det ene par fra Ganni....!

Hvilket par ville I vælge?

10 kommentarer:

 1. dem fra Ganni er klart det værd!!! De ser 100x mere komfortable ud :)

  SvarSlet
 2. Hvis du ville få dem fra Ganni brugt i flere seasoner end dem fra Asos, så stemmer jeg helt klart på dem fra Ganni. De er også lidt mere interessante, rent udsendemæssigt :)

  SvarSlet
 3. jeg synes også dem fra Ganni er de fedeste..
  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hæl-facon-mæssigt synes jeg bedst om den fra Asos, MEN:
  1) Ganni-støvlerne dækker mere foran (der hvor sne er ondest og koldest!)
  2) Efter et par timer er Asos-støvlerne nok ikke så komfortable - på trods af eventuelt blødt for.
  3) Hvis jeg skulle gå over en til-iset kæmpevandpyt (eller en meget glat rist) med indkøbsposer i begge hænder, så ville jeg klart vælge Ganni-støvlerne. Jeg ville nok stadig falde, men I) jeg ville nok ikke også forstuve anklen og II)når jeg så endelig var landet (røv mod is), så tror jeg, jeg ville kunne komme op lettere (med mindre der var folk til stede... i så fald ville jeg lade som om jeg absolut ikke var i stand til at bevæge mig... eller at jeg var besvimet... eller at jeg i hvert fald var udlænding og ikke kunne dansk og faktisk slet ikke bor i nærheden... overhoved).

  Men altså, det her kommer fra en person der har flade Timberland-støvler (der stod i dame-afdelingen) der er fra deres Junior Boys kollektion. Med ekstra behageligt tilkøbt sål-indlæg i... uld... mix.

  SvarSlet
 5. Jeg synes der er både for og imod på begge sider :) jeg har selv kigget meget efter dem fra asos - men jeg kan godt se at de andre der måske er mere vinter venlige men altså.. du kan få 2 andre par sko evt. så, hvis du kun købte et par fra asos :P

  Jeg er elendig til sådanne valg :P

  SvarSlet
 6. He, hvor er I gode! Tak for kommentarerne!

  SvarSlet
 7. Hej Malene, Ganni støvlerne koster 1500 kr og dem fra ASOS koster omkring 500 kr ;)

  SvarSlet
 8. Okay :-)
  Det er jo ikke engang slemt at give 1500 kr for et par vinter støvler. Selvfølgelig ville du kunne købe flere par sko hvis du tog dem fra asos, men hvis du synes Ganni støvlerne er de fedeste og de er 1000 kr mere værd, så synes jeg klart du skal købe dem!

  SvarSlet
 9. Hej Malene, synes måske at 1500 kr er lige på kanten for mit vedkommende, men nu er jeg også på SU, så det er alligevel en del penge for mig! Hvis de var de helt rigtige ville jeg gerne give den pris, men har prøvet dem og de er altså desværre ikke så gode til min benlængde. De skærer på et uflatterende sted, da de er ret høje i svangen... Øv... Men jo, de er det altså værd - til den rette!

  SvarSlet