mandag

Der er så meget mænd ikke forstår part 1

 Støy Munkholm

Jeg ejer ikke et eneste par jeans. Af forskellige ahem... grunde befinder både min behind og min front row sig meget bedre i fx. gamacher, hvor der er mere plads til "fri leg". Jeg synes dog, at det er helt vildt flot, når (langbenede + meget slanke) piger sporter et par højtaljede jeans, gerne med en skjorte stoppet ned i linningen. Som regel har min kæreste ikke rigtigt nogen mening om kvinders tøj, men de højtaljede bukser har dog alligevel fået ham til tørt at indvende, at "man da vist får en temmelig lang og flad røv i sådan nogle"! For det havde han alligevel af uransagelige grunde bemærket....

Den må jeg så lige tygge lidt på, imens jeg overbeviser mig selv om, at jeg da alligevel aldrig ville lytte til hans meninger om mit tøj. Mens jeg så leder videre efter nogle gode (og velsiddende) jeans....Jeansene her er model Brigitte fra Won hundred. Og jeg synes de er superfede, men ved ikke helt, om jeg kan leve med en potentielt lang og flad behind... Der er jo ingen grund til at udfordre tyngdeloven yderligere!?!

3 kommentarer:

  1. Hej Malene, mener det er 800 kr. Du kan evt. klikke på Støy M. ikonet under billedet, så ryger du videre til webshoppen:)

    SvarSlet
  2. Aarg, synes ikke de sidder helt så godt på modellen dér. Vil nok give din kæreste ret!

    SvarSlet