onsdag

Tirsdag

Photobucket
Billede fra i går, hvor jeg skulle mødes med en og ordne nogle ting nede i byen. Det viste sig så hurtigt, at vi havde den "samme" cardigan på. Eller dvs. hendes er fra i år og min er fra sidste år, men bortset fra en svag farveforskel er de helt magen til hinanden! Synes nu flere gange, at jeg har lagt mærke til at H&M er begyndt at gøre sig i lidt genoptryk af tøj, der tidligere har været i butikkerne, men det må jo være fordi at der stadig er salg i det!? Nå men, min røg nu af med det samme, for deciderede veninde-outfits er vi vist begge vokset fra... ! Et held, at hun ikke også havde sine Vagabond støvler på ligesom mig... Det er altså ikke nemt, når begge shopper på budget og har nogenlunde samme smag, så vil der ligesom være nogle overlappere, idet high street jo pr. definition ikke er særligt unikt.

Det er næsten lidt pinligt, men alle tre dele herunder er fra H&M (hallelujah!) Skjorten er flere år gammel og sweater og cardigan er fra sidste år. Sidstnævnte Divided sweater og cardigan er i produktion igen i år - bare i andre farver. Og nu... stopper jeg måske med mit karry/mustard trip, eller også gør jeg ikke :)
Photobucket

4 kommentarer:

 1. Wauw! Du er er en af de mennesker der vitterligt kan bære den gule farve der.

  Synes nemlig det er en farve der er virkelig er forbeholdt et fåtal.
  :)

  SvarSlet
 2. Jeg hader normalt den karrygule der, men den er bare såååå guddommelig smuk til dig! Du ser så fantastisk ud :)

  SvarSlet
 3. Jeg er blevet helt vild med mustard farven og håber, at der vil være en masse at finde i lige netop dén farve, når vi kommer lidt længere ind i efteråret :)

  /PERNILLE

  SvarSlet
 4. Tak, tak! Ja, det er lækkert at man lige nu kan finde en af sine yndlingsfarver i lidt flere butikker end ellers:)

  SvarSlet