søndag

Kurt smells like teen spiritMY GOD, han var hot. Faktisk ville jeg gå så vidt som at placere ham på min top 5 over døde mænd som jeg gerne ville have giftet mig med!  Jeg ved, at det er en smule patetisk og i dag næsten pop-agtigt at sige, men ligesom mange andre teenagepiger verden over, græd jeg ved nyheden om hans selvmord. Det var en sort dag og for en ung pige (jeg var 15 år!) med selvudråbt weltschmerz var hans selvmord nærmest essensen af ulyksalighed og generel meningsløshed. Tilbage står mindet om en ung rockstjerne, der mere eller mindre retfærdigt er blevet fremstillet som personificeringen af en hel generations pubertetskvaler og så den her Unplugged koncert, som fortsat står som en af de mest intense koncertoplevelser, jeg nogensinde har oplevet. Ville have givet min højre arm for personligt at have overværet koncerten i 1993 og ikke blot nøjes med en højopløselig pixeludgave af ham på datidens alter (som dengang var fjernsynet, vel at mærke). Nuvel, det var måske godt nok, at 90`erne senere ramte de fleste af os med al sin lalle-gladhed, smileys, neonfarver, girlpower og optimisme, det har sikkert reddet en hel generation fra kollektivt sortsind....!

Håber I har en rigtigt afslappet og dejlig søndag. Jeg er næsten ovre den forkølelse som har plaget mig de sidste par uger og håber derfor at se frem til en uge uden kleenex, natlige hosteanfald og i det hele taget deraf en sølle og selvmedlidende tilstand. I dag har jeg planer om at bage chokoladekage og lave hjemmelavede forårsruller, som vi ikke har fået i en evighed. Glæder mig,  der er ikke noget som god musik og mad som kan gøre mig i godt humør!

3 kommentarer:

 1. i hear you there! Han er virkelig smuk, og med hans talent skulle han ikke spørge mig to gange før vi løb hen til kirken! Når du siger top 5 hvem havde du så ellers på :)?
  Jeg sad nemlig og tænkte over det, og den eneste jeg lige kunne komme i tanke om (udover) er Heath Ledger.

  SvarSlet
 2. Hmmm, måske jeg skulle lave en liste med det for sjov? Ud over Kurt ville det nok være sådan nogle som Jim Morrison, River Phoenix, Heath Ledger, Michael Hutchence.... :)

  SvarSlet
 3. ...Det var mig der skrev lige nu, kan bare ikke logge ind! Vh Charlotte

  SvarSlet