søndag

Nye bøger

Photobucket
I september måned er jeg hele tre gange blevet begavet af min kæreste. Først fik jeg 2. del af Ejersbo-trilogien - tak for det, så mangler jeg bare "Liberty", så jeg kan læse, hvad der sker med Christian, Samantha, Jarno og de andre i Moshi.... Og i sidste uge stod der pludselig en rar postmand i min dør og ville aflevere nogle pakker til mig. Som jeg var lige ved at nægte at tage i mod, da jeg jo ikke havde bestilt noget fra Amazon. I pakkerne var to bøger købt og betalt af min kæreste, som da lige mente at jeg trængte til noget læsning med koreanske referencer. Og gad vide, hvad det mon er, som jeg venter svar på? Det er ikke "Sporløs", men det er sgu tæt på!

Og så har jeg selvfølgelig igen problemer med at svare på kommentarer, idet jeg ikke kan logge rigtigt ind og svare som normalt, selvom jeg godt kan redigere indlæg osv. Underligt. Men det er altså ikke for at ignorere de af jer der har kommenteret, det virker bare ikke lige nu....

6 kommentarer:

 1. Åha åha, nu er jeg da også helt spændt :)
  Og det er vist godt, at man lige ved, at det er kæresten, der er historielæreren. Tror ellers det kunne give anledning til lidt af en akavet situation hvis min historielærer havde kaldt mig prinsesse.
  Men det kunne da blive en interessant omgang navne-opråbning (for ikke at tale om karaktergivning).

  SvarSlet
 2. He, he ja og tror måske også at du har gættet det Line:)

  B: ja, han er dejlig:)

  SvarSlet
 3. ... Har jeg gættet det?! Er J i virkeligheden bare et dække for Mogens Historie/Idræts-volley-volley-volley-lærer?! I så fald, må du lige hilse.

  SvarSlet
 4. Jeg er en halvny læser på bloggen og jeg er ikke helt med - søger du din biologiske familie, eller er det for filmagtigt? Håer ikke jeg er snagende eller stødende på nogen måde, jeg er blot oprigtigt nysgerrig og er forstående for at det muligvis er for privat :)

  SvarSlet
 5. Line, jeg må desværre skuffe dig. Min kæreste kan bestemt ikke spille volley, så det kan umuligt være den samme!

  Anonyme: jeg skriver lige mere om det snarest muligt, har bare lige lidt travlt lige nu og skal også have det helt på plads før jeg skriver mere. Men nej, jeg har jo ligesom selv åbnet lidt op for det, så det er ikke for privat, så havde jeg aldrig selv nævnt det:)

  SvarSlet