onsdag

Cremer til en tørstig radiator-dehydreret hud...

I flere år har jeg haft skiftet mellem hhv. Cliniques Superdefense, Clarins Multi active jour og Jurliques cremer, som efter min mening alle er supergode kvalitetsprodukter der virkelig gør en forskel for huden. De er dog noget pricey og derfor har jeg længe haft udkig efter nogle billigere alternativer. Nu hvor det kolde vejr sætter ind, er det ekstra vigtigt med en god ansigtscreme, som skal fugte uden at fedte og jeg tror at jeg har fundet mig en ny favorit!

 Embryolisse-cremen har man efterhånden i flere år kunnet se nævnt mange forskellige steder i skønhedsartikler á la "Supermodeller afslører alt om deres skønhedsrutiner" og "Hvad makeup artisten anbefaler" og ja, det virker på mig! Altså den omtale, som man i virkeligheden ikke kan være sikker på, at de ikke er købt og betalt for at sige.... ! Lige før cremen kom til DK, købte jeg den derfor over nettet for at afprøve dens fortræffeligheder og jeg må sige, at jeg kun kan anbefale den!

Cremen indeholder - af hensyn til risikoen for allergi - kun de mest nødvendige ingredienser, hvilket jeg virkelig synes godt om, for hvorfor fylde cremer med alt muligt unødvendigt skidt? Den er desuden parabenefri, hvilket selvklart også er et stort plus.
Ingredienserne er b.la. shea-smør der er rig på A, D og E-vitaminer, beskyttende og blødgørende bi-voks, Aloe vera (også rig på vitaminer og mineraler) og soja-proteiner. Den indeholder desuden hyalouron-syre og kollagener som hjælper til at holde huden gennemfugtet.

Konsistensen af cremen er helt perfekt, den trænger hurtigt ind og det føles i det hele taget som om at huden bliver gennemfugtet på en rigtig behagelig måde. Derudover dufter den virkeligt, virkeligt godt og den minder mig på en måde lidt om en meget mildere udgave af den klassiske blå Nivea-duft. Minusset er så selvfølgelig at den ikke er parfumefri. Jeg har også brugt den som makeup-fjerner og den kan fint tage pudder/foundation af, hvorimod den nok ikke lige er sagen som øjenmakeup-fjerner.

Derudover er jeg vild med, at firmaet i deres brugsanvisning skriver nogle generelle gode råd om hudpleje, såsom at man skal drikke rigeligt med vand, rense sin hud, spise balanceret og varieret og undlade overdreven indtagelse af alkohol og tobak! Det er jo så sandt som det er sagt, har bare ikke lige set sådanne anbefalinger før i en brugsanvisning til en creme. Synes snarere at firmaerne som regel har travlt med at fremhæve, hvordan lige præcist deres creme kan gøre den der altafgørende forskel på ens hud. Og anbefaler de endelig noget, er det som regel nogle andre produkter i deres serier, som man tilskyndes til at anvende for at få det optimale resultat.

Uanset hvad vi hopper på af produkter, er det jo nok snarere i sidste ende vores livsstil og gener som dikterer vores sundhed og udseende og ikke de mange forskellige "mirakel-produkter" som vi er tilbøjelige til at kaste penge efter. Så når Embryolisse fremhæver generelle råd såsom vigtigheden af kosten og det at huske at rense sin hud, så virker det som en anerkendelse af dette, istedet for bare at lade som om, at bruger man deres creme, ja så er man da selvfølgelig sikret en sund og lækker hud langt ud i fremtiden! Det virker bare mere reelt og uden dikkedarer og det tiltaler mig helt vildt meget!
Derudover er prisen på 200 kr altså lige til at overkomme og ca. halvdelen af, hvad Clinique, Clarins og andre dyrere mærker tager for den samme mængde creme! Og så er der jo penge til en lækker serum, som alle de kloge jo siger er endnu mere vigtig end en god dagcreme.

Og apropos mirakel-produkter, så har jeg også lige fået en ny øjencreme fra Nivea. Jeg læste om den for nogle måneder siden, da TÆNK testede øjencremer og hvor Q-10 øjencremen "vandt" over andre og dyrere mærker, idet det var en af de få øjencremer, hvor man rent faktisk kunne måle en effekt i huden. Da jeg så, at Føtex havde tilbud på den til halv pris (63 kr) røg den lige med hjem på prøve. Det kunne jo være rart hvis skidtet virker, det vil jo kunne spare mig for mange botox-kroner i fremtiden, ha ha!

Jeg kan ikke linke direkte til TÆNK, men fandt lige en artikel på nettet som refererer til testen.

4 kommentarer:

 1. Hvor kan man købe Embryolisse i DK? Ikke at jeg kunne finde på det til 200 kr, den koster jo kun 80 kr i Frankrig. Jeg køber online fra en fransk apoterkerhjemmeside, der også har billig Nuxe. Jeg køber 3-4 stykker ad gangen sammen med litervis af Bioderma Sensibio cleanser, hæhæ

  I øvrigt ville jeg passe på med Clinique. Man kan rense badekar og fjerne neglelak med deres toner, og i øvrigt har jeg fået de vildeste allergiske reaktioner hver eneste gang jeg har prøvet deres produkter. Nej tak...især ikke til den pris

  SvarSlet
 2. Hej Ida, jeg ved det faktisk ikke - måske magasin? Har bare set det nævnt mange steder at den nu fås i DK. Vildt at prisforskellen er så stor, men sådan er det vist med de fleste produkter, hvis man køber dem i DK....

  Har du lyst til at give tippet videre med den franske apotekerhjemmeside?? I så fald, vil jeg da gerne have et navn eller et link:)

  Har hørt det med Clinique før, hvilket ærgrer mig lidt, for jeg har endnu ikke selv haft problemer med det mærke, men det er knapt så fedt, hvis der vitterlig er så mange der reagerer på deres produkter!

  Trode ellers at risikoen for allergi var lidt mindre med deres produkter, idet de jo bryster sig af at gennemteste det, de sender ud...

  Men fedt at du skriver ærligt omkring dine erfaringer. Jeg har selv en mild parfumeallergi, så det er måske ikke så god en idé at bruge et mærke som andre har reageret stærkt på...
  Det gør da ihvertfald, at jeg måske lige vil overveje det en ekstra gang om jeg stadig vil bruge det mærke.... Men hvor er det svært at finde noget ordentligt som ikke er fyldt med skidt og bras! Og alle de der øko-mærker er jo faktisk tit værre ift. at fremkalde allergi, så synes lidt man er på herrens mark!

  SvarSlet
 3. http://www.lecomptoirsante.com/les-marques/toutes-les-marques/d-f/embryolisse.html

  Man kan jo forsøge sig med de svanemærkede sager. Dér kan man ikke gå galt, i hvert fald. Synes bare ikke der er så meget at vælge imellem :S Jeg vil gerne have AHA i min dagcreme, og solfaktor også...det kan bare ikke lade sig gøre, åbenbart.

  SvarSlet
 4. Det er rigtigt og bruger også fx selv Dermas produkter (deo + bodylotion) men synes ligesom dig at det er svært at finde en dagcreme som både er uden alt muligt skidt og som samtidigt skal kunnne en hel masse....

  Tak for linket, det kigger jeg på med det samme:)

  SvarSlet