onsdag

Selected Femme skindjakke

Den anden dag hvor jeg var på gave-shopping så jeg denne her vildt lækre skindjakke fra Selected Femme. Den kostede 1.300 kr, hvilket jo er mange penge, uden at det er fuldstændigt hen i vejret. Det er jo trods alt en skindjakke! Det er ikke så tit, at jeg ligefrem begræder, at der er en eller anden H&M ting som jeg ikke fik fingrene i (som regel glemmer jeg det bare kort tid efter, hvilket bekræfter mig i, at jeg faktisk ikke ville have den sådan vildt og voldsomt...) men jeg har godt nok tænkt mange gange, at jeg skulle have slået til ift. den der FAA-jakke som de lavede i sommers og som til forveksling ligner denne her. Og som vel kostede under det halve af den her! Nå, men nu er det jo snart jul og desuden er det ufatteligt vinter-agtigt udenfor, så ingen skindjakke til mig, men derfor kan jeg jo godt lige vise jer den!

6 kommentarer:

 1. Den ser rigtig flot ud til dig! Selected Femme laver nogle rigtig lækre sager... ;-)

  http://ashopaholicisloose.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja den klæder dig godt, uha, jeg kunne virkelig godt overveje at investere i sådan en - synes pludselig heller ikke 1300 er meget hehe, men må vente til engang til januar eller senere, suk.
  Ved du hvor man kan få fat i den? Evt. over nettet? :)

  SvarSlet
 3. Ja, de laver faktisk nogle rigtigt fine ting indimellem!

  Michelle, jeg så den i Århus hos vero moda, men ved desværre ikke hvor den fås sådan mere præcist. Søg evt. på mærket og se hvad der dukker op :)

  SvarSlet
 4. Må jeg låne højre halvdel af billedet til en søge annonce på trendsales? :-)

  SvarSlet
 5. Michelle, det må du da helt sikkert! Tror du skal være ganske heldig for at finde den der, da den er i butikkerne nu, men det er da bestemt et forsøg værd! Held og lykke:)

  SvarSlet
 6. Webshoppen hipdeluxe.dk har den til halv pris! :-)

  SvarSlet