torsdag

Favoritfarven pt.


                                                                             Topshop

Rustrød...Rustrød... Rustrød...(og så et enkelt lille hint af turkis...) Jeg har lyst til at tømme dankortet bare for at få lidt varme ind i garderoben! Synes ikke at butikkerne har sådan specielt meget interessant at byde på lige nu, men Topshops webshop (som jeg klart foretrækker fremfor den fysiske butiks overpriser i Magasin, Århus) er til gengæld altid garant for at man kommer til at sidde og sukke, jamre og vride sig foran computeren, mens man forsøger at fortælle sig selv at der absolut ikke lige skal købes tøj i disse dage... Håber I nyder den søde juletid på trods af eksamener, slud og trist vejr og ikke alt for julehjertelige medmennesker - hvad sker der lige for den der asen og masen nede i byen og ABSOLUT ingen smil?? Smil for helvede, det er jo snart jul:)

4 kommentarer:

 1. elsker virkelig også den farve! har bare ikke skaffet noget i den farve endnu :)

  SvarSlet
 2. Er også ret vild med den farve! :D
  Er enig med dig i at webshops, som topshop, har så meget fedt! Det er bare lidt surt, at man ikke kan prøve tøjet inden man køber det...

  http://camillataasti.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Jeg har lovet mig selv at jeg ikke må lure på TopShop's i-Shop før jeg har fået en 10% rabatkode per mail ;) De har så mange lækre sager.

  ...og nej, ved da virkelig heller ikke hvad der sker for sure miner, trængsel og alarm ;) i downtown Århus.

  Heeeldigvis er mine juleindkøb og eksamener overståede!! Yay.

  God Jul :)

  SvarSlet
 4. Anna: :)

  Anne: Er du studerende, for så kan du jo få 10 % rabat?

  Camilla: Ja, det er jo altid et problem det der med at tøjet bare ikke altid fungerer irl...Især hvis man ikke lige bor i nærheden af en Topshop...Mit problem med Topshop er nok også at jeg generelt vil have det hele og har meget svært ved at vælge ud!

  SvarSlet