lørdag

Dagens

Photobucket
Photobucket
Den anden dag da jeg bevægede mig udenfor i min koreaner-kappe som jeg købte i Seoul, bemærkede min ældste søn tørt at jeg lignede en gammel fattig kone.... Tak sønnike! Skal vist liiige have lært dig nogle elementære regler for kommunikation mellem kønnene. Fx. er det nok som mand bedst bare at tænke sit om hunkønnets påklædning fremfor bramfrit og højlydt at dele ud alle sine iagttagelser... Selvom jeg måske godt kan ane ligheden med en posedame er jeg nu ret glad for den alligevel. Også selvom jeg med mit enorme vingefang præsterede at rage det halve af en hylde ned med meget fancy og dyre produkter i en meget fancy og dyr dullegrejs-butik.. Sådan noget sker i det hele taget lidt for tit. Tidligere mente jeg bestemt, at jeg måtte være født med en eller anden form for alkohol-skade, men det er nok en teori der er lidt langt ude. De fleste andre kalder det nok bare at være lidt småklodset! 

Fortryder dog meget, at jeg ikke lige nuppede nogle ekstra kapper hjem derovre fra. Man kunne nemlig få dem i alverdens farver og mønstre, så HVORFOR jeg ikke købte den blå, som jeg også var vild med, er mig en gåde...! Okay, det var vist noget med at jeg stod og følte mig ret så fornuftig der i øjeblikket og tænkte, at jeg jo egentlig har nok tøj i forvejen....Men øv, skulle da have taget begge. Især fordi de kun kostede 120 kr stykket! 

2 kommentarer:

  1. Hahahaha fed kommentar fra din søn :D
    Men jeg vil nu give dig ret i at kappen (på trods af at den nok ikke er mega praktisk) og looket ser superfedt ud. Du er one fierce poor lady ;)

    SvarSlet
  2. Ja, han siger tingene lige ud...Hvilket vel kun er godt til en vis grad, he he:)Og tak for det!

    SvarSlet