fredag

Fredagsbattle - Medina vs. MedinaFantastisk, hvor meget der er sket på ganske kort tid for hele Danmarks lille guldfugl! Da jeg først hørte om hende for nogle år siden, troede jeg egentlig at hun var en sangerinde der skulle på banen som en ny dansk R & B prinsesse i stil med Karen eller Szhirley - hvilket første video også vidner lidt om.. I stedet for fandt hun sit eget udtryk og selvom jeg ikke vil kalde hende unik i international sammenhæng, så har vi altså ikke nogen andre popstjerner herhjemme som pt. kan måle sig med hende. Jeg er ret vild med at hun virker så sikker på sig selv, sin stil og sit udtryk og så er det bare superfedt, at hun har bragt lidt glamour til lille DK! Go Medina!

6 kommentarer:

 1. Addiction er uden tvivl den bedste.
  Medina er virkelig fantastisk, og hendes stil er alt for fed!
  Hendes musik kan redde hver eneste dårlig dag.

  SvarSlet
 2. Jeg er som sådan ikke særlig vild med hendes musik (Hun fanger, men hendes stemme er bestemt ikke noget at råbe hurra for), men jeg har bare sindssygt meget respekt for hende - syntes virkelig hun er en spændende personlighed.

  P.s Elsker dine indlæg! Syntes de er spændende og relavante - og så har du præsenteret mig for 'en masse' ny musik. Fedt! Tak!

  SvarSlet
 3. Åh jeg er også vild med Medina, både hendes musik og hendes selvsikkerhed og personlighed - det jeg nu "kender" af den. Mest fra hendes nye bog, har du læst den? Syntes i så fald du skulle :)
  /Gunilla

  SvarSlet
 4. Jeg er ingen Medina-fan, det kan jeg vist ikke løbe fra (kan dog godt blive set danse til "Vi to" hvis jeg har fået godt med øl haha), men det er da helt sikkert at jeg foretrækker det nyeste nummer, SELVOM jeg godt kunne have tænkt mig at hun lige havde droppet den der danske accent når hun synger :S

  SvarSlet
 5. Ha! Har aldrig hørt det tidlige nummer der før.. det er jo for nice :) Jeg er nede med Medina... funky cold Medina.. eller..

  SvarSlet
 6. Nina: synes også den er ok, men tror måske jeg er mest til Medina på dansk...

  Anonym: Jeg er lidt enig, hun er nok ikke verdens største sanger, men jeg synes at hun har sjæl og melankoli i stemmen og det er egentlig nok til det hun laver...Og så vil jeg lige sige TAK TAK TAK! Det er altid dejligt at få lidt ros :D

  Gunilla: Jeg har ikke læst hendes bog, men kunne godt finde på det en dag - tak for anbefalingen:D

  Lea: "Vi to" er efter min mening også et af hendes bedste numre... Har ikke rigtigt bemærket accenten, men det er ihvertfald tit der filmen knækker når danske musikere vil til udlandet.... kan du huske "this is my life" med Kim Larsen? (nu du har Kim Larsen-trip?)

  Lasse: Heh, fedt! Kender du til Tone Loc? Det en klassiker...

  SvarSlet