onsdag

Tasker med vintage-look

Begrebet " vintage" er måske noget af det mest slidte og udvandede begreb efterhånden. Og heller ikke ASOS holder sig tilbage fra at benævne spritnye tasker som "vintage-tasker"....!
 Når det så er sagt, så kan jeg godt sidde og glæde mig over, at jeg ikke "behøver" at kaste penge efter en taske med vintage-look (som jeg synes er en bedre betegnelse for items, som højest har en sæson på bagen..) som fx. de her ellers fine eksemplarer fra førnævnte ASOS, da jeg jo har et par stykker eller tre fra genbrugen. Som ligner disse her en hel del. Og som jeg kun har givet en tiendedel af prisen for. Ikke helt dårligt.

3 kommentarer:

 1. Er selv ret glad for vintage-tasker, har det dog osse lige som dig, at jeg heller ikke behøver at købe nye vintage-tasker, har nemlig en mor der har været særdeles god til at passe på sine ægte vintage-tasker :)Og ja så er det jo ikke lyv det med vintage :)

  SvarSlet
 2. CHARLOTTE!
  Jeg bliver simpelthen nødt til at vise dig denne her video (i tilfælde af, du ikke lige er kommet forbi min blog i løbet af natten... jeg sidder og ser NBA-kampe live lige nu... jeg mangler en mere fornuftig hobby).
  Jeg aner ikke om den har været på dansk tv, men jeg synes den er genial uanset hvad!

  http://www.youtube.com/watch?v=kfJnqbudMzs

  Og nej, den har ikke rigtigt noget at gøre med vintage-look-tasker, men blev bare lige nødt til at dele den med dig :)

  SvarSlet
 3. Prinsesse Pirk: Hvor er du bare heldig! Synes det er vildt hyggeligt at overtage noget fra fx. ens familie... Det er bare lige ekstra særligt, når det har været brugt af en som man holder af:)

  Line: jeg kigger på det:)

  SvarSlet