tirsdag

Amazing Grace

Som bekendt er jeg mere end almindeligt glad for Vagabond, som indimellem de noget damede designs, også rammer plet fra tid til anden med sko, der både er lidt rå i det, komfortable og derudover til at betale. Nyeste forelskelse er "Grace"- skoen, som jeg virkelig godt kunne se mig selv i. Nok mest den med højt skaft som jeg virkelig synes er fin og som jo faktisk ville være perfekt til både kjoler og jeans...

7 kommentarer:

 1. Uhh, dem til venstre er faktisk meget pæne :) Stop så med at vise flotte sko, Charlotte1!!
  ..Godt at jeg er for syg til at gå ned at shoppe :D

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte! Jeg hælder nu mest til den til venstre ;)

  Knus fra Emma

  www.w-l-a.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Lea: tjah, det er jo både godt og skidt for dig, god bedring ihvertfald :D Og nej, KAN IKKE STOPPE...!

  Sjovt at I begge synes bedst om den til venstre...
  Men så er der måske håb om at jeg stadig kan finde den til højre når jeg engang har lidt penge igen...:D

  SvarSlet
 4. Tak :) Men nu jeg tænker over det, så ligner dem til venstre egentlig ret meget nogle meget hvide Vagabond-rædselssko, som jeg havde og eeeelskede åh-så-meget dengang jeg gik i 6..
  Tydeligvis har jeg ikke lært noget, eller også så siger det bare noget om hvor exceptionelt god stil jeg havde allerede den gang (selvom jeg dog tvivler, da jeg også svor til både Buffalos med reflekser og freeman t.porter "skater"bukser)??

  SvarSlet
 5. He, jeg tror faktisk at de her findes i hvide! Og jeg tror også at jeg har haft de præcist samme sko som dig dengang og jeg elskede også mine. De ligner meget dem som Palladium (eller hvad det nu hedder) stadig laver...! Kan godt huske de der Freeman T. Porter bukser... Tror det har været i samme periode som de også ligeledes møg-grimme Harley D. gamacherne, kan det ikke passe?

  SvarSlet
 6. Hahahah ja! Og jeg havde oveni købet også palladium sko - i orange! Jeg havde en orange fase i 4.-5. klasse, hvor alt var orange. Min orange fase er vel blevet erstattet af en meget insisterende polkaprik-fase nu hahaha.
  Og mht til Freeman T. Porter så tror jeg de kom lige efter Harley gamacherne (som jeg i øvrigt tiggede min mor om at få, men som hun ikke ikke ville give - thank god!!!).
  Åhh hvor sjovt at tænke tilbage :D

  SvarSlet
 7. Ja, ville sådan ønske at jeg havde flere billeder af mit tøj fra dengang. Det er virkelig grineren at tænke tilbage på... Og så lang tid siden er det jo heller ikke siden :D

  SvarSlet