onsdag

Onsdag


Photobucket

Photobucket

Indvielse af mit seneste genbrugsfund - skjorten, som jeg fandt til kun 20 kr og som jeg allerede har vist her
Blazeren er et af mine (meget få!) køb fra Seoul og det er faktisk kun 3 gang jeg har den på, så godt at den også kun kostede et par hundrede kroner derovre. Følte mig lidt for fin og pæn i skjorte og blazer, så tog  sneakers på til, så jeg ikke ligner en der skal ind og arbejde på et kontor. 

Solbrillerne er nye og fra H&M til en flad 50`er. Har en plan om at få købt nogle bedre på et tidspunkt, men har meget svært ved at beslutte mig for, hvilken model det skal være, så indtil videre er det helt fint med sådan et par cheap solbriller som man ikke behøver at være bange for bliver væk! Måske handler det også om at solbrillekøb næsten er værre for mit vedkommende end det at skulle købe et par jeans, som ellers nok er noget, der kan få sveden og rynkerne frem på mangt en kvinde-pande. For det første har jeg jo den der asiatiske næse... Og derudover har jeg nogle asiatiske øjenbryn (læs: særdeles højtsiddende) som heller ikke altid arter sig og som prikken over i`et et Jennifer Aniston kæbeparti, der heller ikke ligefrem behøver at blive fremhævet. Så der er mange ting at skulle tage hensyn til ift. solbrillekøb og faktisk er det endnu aldrig lykkedes mig at finde et par, som både jeg og min næse, øjenbryn og kæbeparti kan blive enige om. Og de der runde nogle, der er fremme lige nu... Ain´t gonna happen! Jeg ikke bare tror - nej, jeg ved, at jeg ligner en vag udgave af Yoko Ono (hvilket jeg ikke har specielt meget lyst til!) i sådan et par, så det er ihvertfald en model, jeg kunne udelukke...

Er der nogle ansigts-form-kyndige derude der kan foreslå en lækker solbrille? 
Hvis ikke, håber jeg bare at I nyder vejret, der ihvertfald i Aarhus ser ud til at arte sig her op til weekenden. Jeg vil skynde mig at spise noget og så afsted til biblioteket igen - igen...

9 kommentarer:

 1. Jeg har ingen solbrille hjælp - jeg er selv forelsket i Ray Ban Wayfarer :)

  Men jeg ville bare lige rose dit outfit, det er riiiigtig fint!

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte.
  Nu bruger jeg ikke solbriller, men jeg har lige været på jagt efter nye briller og i den forbindelse oplevede jeg, at Ray Bans stel sad rigtigt godt. Smuttede bare lige på... og blev sgu siddende i stedet for med det samme at glide halvvejs ned på meget lav asiatisk næseryg ;-)
  Det kan jo være, at deres solbriller sidder lige så godt, så måske worth a try?
  Venligst Camilla

  SvarSlet
 3. Suk. Hvis du finder nogen, så må du meget gerne skrive hvilke, det er.
  Måske skulle man bare investere i en full-face ansigtsskærm?

  Solbriller, bukser, foundation og hårnåle der ikke glider ud - jeg gider det ikke mere! (hulk hulk, piv piv)

  SvarSlet
 4. Sig mig lige engang, hvordan kan et Jennifer Aniston kæbeparti være en ulempe? Det er noget så smukt, at have et markeret kæbeparti! :-) (Underforstået: DU er smuk, også med din asiatiske næse samt øjenbryn + JA kæbeparti :-))

  SvarSlet
 5. Den blazer er sgu topfed C!

  Og det kæbeparti skjuler du godt, jeg har ihvertfald ikke lagt mærke til det :)

  SvarSlet
 6. Jeg ved ikke noget om asiatiske næser eller øjenbryn, jeg ved kun noget om min egen arabiske tud (ja, vi har alle hver vores komplekser hahaha), men for en uges tid siden købte jeg et par solbriller inde i Gina Tricot, og selvom jeg overhovedet aldrig nogensinde (på nær de to første gange jo... man skal jo lære) køber noget derinde fordi kvaliteten er bras og tøjet ikke sidder ordentligt på mig, så er jeg MEGET positivt overrasket over brillerne.
  De sidder som de skal, de er ikke skæve, de falder ikke af, de gør ikke ondt at have på en hel dag OG, og, og de kostede kun 49 kr! Hallååå, hvad venter du på, Charlotte? Afsted med dig!

  link til brillerne: http://www.ginatricot.com/cdk/da/kollektion/ccollection-p1.html#product_100815

  SvarSlet
 7. Michelle: tak for dine altid søde kommentarer:)

  Camilla: Vil klart overveje og prøve et par Ray Bans, når jeg lige støder på nogle. Tak for tippet:D

  Line: Du og jeg har vist haft den her snak før? Hvis du kommer til Seoul, skal du kigge efter nogle derovre, hørte at briller er MEGET billigere derovre, nåede bare ikke selv at finde nogen...:)

  Amalie: He, he det er jo nok smag og behag, jeg har nok bare altid syntes at mine kæber lidt får mig til at ligne en drag, men bare rolig, jeg har sådan set forliget mig med mit udseende... Også selvom jeg i gymnasiet blev sammenlignet med en burger. Altså når jeg smiler, get the point? Og tak for dine søde ord i øvrigt:)

  Brigitte: Taark! Jeg har faktisk gjort dig opmærksom på mit kæbeparti, men du var stiv, så det husker du nok ikke:D

  Lea: Tak for tippet! Det vil jeg også kigge på! Meen, nu er arabernæser jo lidt anderledes udformede end asiaternæser, så det må jo komme an på en prøve;) Men manner, indimellem bliver jeg bare så edderspændt irriteret over at leve i et land, som tydeligvist ikke er skruet sammen efter min næse, øjne, hudfarve, højde og hvor rigtig mange produkter er målrettet "skandinavisk hud/hår/øjne" og hvad har vi lige... Især skønhedsbranchen i DK er slet, slet ikke gearet til at vi efterhånden er en del, der ikke har brunt/lyst hår og lys hud...

  SvarSlet
 8. Jeg kender godt det dér med at man ikke vil forveksles med en voksen (ahem). Elsker sgu den blazer.

  SvarSlet
 9. Ja, lidt paradoksalt, når man som jeg vel ER voksen rent faktisk med børn og hele molevitten. Men hus, bil og kapitalpension har jeg altså ikke, så tillader mig at være ung med de unge lidt endnu:)

  SvarSlet