torsdag

Rub&scrub

Jeg er stor tilhænger af den der med kritisk at vurdere, hvilke skønhedsprodukter der er værd at kaste penge efter og hvilke der omvendt kan spares på, uden at det går ud over effekten. Eksempelvist nægter jeg at bruge mange penge på en bodylotion, da den jeg bruger fra Derma er perfekt på alle måder og så er jeg ret ligeglad med at der ikke står La Mer på den... På samme vis vil jeg heller ikke give mange penge for en scrub, da den jo egentlig bare skal kunne skrubbe huden for døde hudceller (lyder altid voldsomt ulækkert!) hvorefter det meste af den alligevel havner i afløbet. Jeg er derfor ret begejstret for denne her bodyscrub fra Matas`egen linje (som jeg i øvrigt er ret stor fan af i det hele taget, da det virker som solide gode produkter uden alt for mange dikkedarer) som jeg købte med hjem, da de havde 25 % rabat på flere af deres egne produkter.

Den skrubber huden på behagelig vis, er ret drøj i det og så er det bedste næsten at den samtidigt fugter huden på helt eminent vis. Faktisk i så høj grad, at selv jeg, som indimellem lider af krokodillehud om vinteren, næsten kan undvære bodylotion. Og effekten varer ved i mange timer efter skulle jeg hilse og sige. Eneste minus er måske den ret gennemtrængende duft, som man helst skal kunne lide for at kunne udholde den, da den også varer ved i ret lang tid bagefter. Men alt i alt, et super godt produkt og uanset om de der antioxidanter virker eller ej, kan man ihvertfald tydeligt mærke en forskel på sin hud og det er jo det vigtigste. Mener den koster omkring 60 kr i matas, men husker det ikke præcist.

3 kommentarer:

 1. Jeg har de andre produkter i Granatæble-serien, så denne vil jeg klart prøve - tak! :)

  SvarSlet
 2. Hvis du ikke er fan af duften, jeg anbefale deres grøn te body scrub.

  SvarSlet
 3. Themoneypurse; så lidt:D

  Anja; tror godt jeg kan leve med duften, men den er da en anelse intens. Kender også godt deres grøn te-linje, den dufter rigtigt godt!

  SvarSlet