fredag

Citrus


Nu har jeg efterhånden set den her virkeligt fine trøje en hel del gange i forskellige magaziner og jeg bliver mere og mere hooked på den. På Filippa Ks hjemmeside ser det ud som om at den skulle være kommet i butikkerne i februar måned. De butikker, som jeg desværre - eller heldigvis, alt efter hvordan man nu ser det -  ikke rigtigt har tiden til at løbe rundt i pt. Jeg har forsøgt at søge på den på nettet, dog uden de store resultater, så hvis nogen har set den i en dansk webshop, må I meget gerne sige til. Lige nu ved jeg ikke engang hvad den koster...Sikkert alligevel alt for meget til at jeg vil kunne købe den alligevel, så hvis I nu har set noget der ligner den til billigere penge, så skriv også endelig her :)

5 kommentarer:

  1. Så den i svenske Elle til 1300 svenske kr.

    Mvh

    Liselotte

    SvarSlet
  2. Har også kigget på den - den er så flot :)

    SvarSlet
  3. Liselotte, av for den, det var alligevel mere end jeg regnede med...Tror måske ikke lige jeg synes den er helt så hot mere, men vidste selvfølgelig godt at den nok ikke ligefrem var helt billig:) tak for besked!

    Mette, ja, den er vildt lækker. Men nok for dyr for mig:(

    SvarSlet
  4. Men tænk det på den her måde - hvis du ville give 1300 svenske kr. omsat til danske for den, så ville du kunne passe den.

    Filippa K har nemlig i år ændret deres størrelser, så min skuldre ikke en gang kan være i str. xl mere, se det er surt. Og det er altså en ny ting, for der hænger både jakker, en frakke og t-shirts fra sidste år og året før i mine skabe. De har simpelthen sat mig udenfor døren:-(

    H&M har en rigtig flot gul langærmet t-shirt i deres netshop, som jeg så i en britisk avis's modesider forleden dag. Den kan du bruge - gul er ikke lige noget for en svagt lyserød blondine;-).

    Bedste hilsner

    Liselotte

    SvarSlet
  5. Det er måske rigtigt nok, men det ligger bare over min (SU)smertegrænse for en trøje, hvor snittet måske nok er klassisk, men hvor det jo ikke er sikkert at jeg gider farven om et år... Men sikke noget med deres str.! Det er da virkeligt nederen, især hvis du normalt har været glad for det mærke. Men det er det med str. også derfor jeg tit går fejl med mine netkøb. En str. S er bare ikke altid en str. S længere.... Tak for tippet om H&M, har lige kigget på den, den kunne bestemt godt overvejes:)

    SvarSlet