tirsdag

Old stuff

Photobucket


Photobucket

Sådan så jeg ud i går; gammel nederdel, gammel tee og virkelig gammel orange cardigan. Tilbragte det meste af dagen på et kopicenter for at (fy!) kopiere tonsvis af litteratur, så rimelig kedelig dag må man nok sige. Resten af ugen ser heldigvis lidt mere spændende ud.

Er iøvrigt nok efterhånden blevet lidt nysgerrig på hvem I er, jer der læser med engang i mellem her på siden. Er I 15. årige skolepiger, trætte husmødre, studerende eller noget helt fjerde? På en måde kan det jo godt freake en lidt ud at man stiller sig frem på de her blogge i fuld offentlighed, mens man sjældent ved hvem der egentlig kigger med...Så hermed en lille opfordring til lige at smide en kort kommentar og fortælle, hvor gamle I er og hvad I laver. I må såmænd gerne være anonyme, hvis I ønsker det, men vil sætte pris på at få lidt respons fra jer:)

13 kommentarer:

 1. Hej Charlotte.
  Jamen, det er da fair nok, og jeg vil gerne lægge ud: Bor i Århus, gift, mor til dreng på 4 1/2 år og pige på 8 mdr. P.t. på barsel.
  Nok en af dine ældre læsere, nemlig 37 år, men føler mig åbenbart en del yngre, når jeg køber f.eks. sneakers (der nok mere var egnede til en på 13 år). Så må de bare retur igen! Giver min skostr. (35) skylden ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er 20 år, og 3g'er, der glæder sig MEEEEGET til at blive færdig og holde et velfortjent sabbatår! :)

  Dit outfit er rigtig fint!

  SvarSlet
 3. Jeg er 14 år (15 til juni) og går i folkeskole :)

  SvarSlet
 4. Jeg er 23 og læser MA International Relations i London :)

  SvarSlet
 5. Hej:-)
  Nyder meget at læse din blog, og nyder især alle dine genbrugsfund.
  Jeg er 27, og mor til en dejlig pige på 7 måneder, er pt på barsel, men er uddannet pædagog..

  SvarSlet
 6. Ganske forståeligt. Jeg er 24 år, læser molekylærbiologi på 4. år på Aarhus universitet og så elsker jeg genbrug og at rejse! Hvis du vil vide mere, så blogger jeg også selv på http://shinimichi.blogspot.com/ sammen med min søster :)

  SvarSlet
 7. Heh, jeg kan sagtens forstå du er lidt nysgerrig på dine læsere. Det ville jeg også være.. Men hej! Jeg hedder Rikke, er 21 år gammel og læser Nordisk sprog og litteratur på AU på 2. semester. Jeg bor sammen med min kæreste og bruger meget af min tid på at læse maaaaasser af skønlitteratur, gå i fredagsbar, se film og drikke kaffe. Jeg elsker at rejse og har en drøm om en dag at komme til at bo i Berlin som er det ultimative sted i verden! Derudover er jeg lidt af en træningsnørd (og har en drøm om at tage en kandidatoverbygning i idræt) hvilket betyder at jeg dyrker masser af yoga, løb, boksetræning og styrketræning! BUM.. det var en lang præsentation.. :)

  SvarSlet
 8. Halløj. Jeg vil også give mig tilkende, selvom jeg er ny her - næsten ny.
  Jeg hedder Marie-Louise, 19 år og bor i Sorø på Sjælland. Jeg læser til social og sundhedshjælper, er færdig til oktober/november. Jeg drømmer om både at blive jordmord, dagplejemor, social og sundhedsassistent, sygeplejske eller arbejde i en lækker tøjbutik. Mange drømme - forhåbentlig også et langt liv! ;-)
  Jeg bor sammen med min kæreste, der lige pt er som værnepligtig som rekrut, men ellers er landbrugselev med speciale i maskiner.

  SvarSlet
 9. Årh kan godt forstå dig - det er jo sjovt nok at vide hvem der kigger med :)
  Men hej! Jeg hedder Kathe, og jeg er 19 år gammel. Jeg blev færdig med gymnasiet i sommers og nu arbejder jeg som avissælger inden jeg om en lille uge tager til asien og australien i i hvert fald 3,5 måned (behøver jeg at sige at jeg glæder mig UTROLIG meget) og så spiller jeg klaver på et rimelig sejt niveau :)
  BTW så kan jeg rigtig godt lide når du skriver om alle dine ebay fund og genbrugsfund :)

  SvarSlet
 10. 32 år, journalist, gift, mor til én :-)

  SvarSlet
 11. Hej!
  Jeg hedder Julie, er 22år og læser ernæring og sundhed på metropol til hverdag!

  SvarSlet
 12. 24 år, studerer til design teknolog i København og arbejder frivilligt i en vintage butik hvor overskudet går til rødekors, elsker at tegne og læse tegneserier

  tak for en god blog :)

  - Astrid

  SvarSlet
 13. Camilla: He he, det kender jeg jo godt til, det der med at føle sig noget yngre end man reelt er. Jeg er ihvertfald heller ikke færdig med sneakers:)Og synes nok også bare at man skal gå i det man vil, så længe det er klædeligt og set i det lys bliver man altså aldrig for gammel til sneakers!

  Michelle: Ja, det er dejligt at blive færdig med gymnasiet, men husk at nyd det, det er jo også ret fantastisk at gå i gym:)

  Therese: Hej!

  Anne: Lyder spændende! Har aldrig været i London, hvilket virkelig er for dårligt:)

  Anonym: Åh, hvor dejligt at være på barsel. Det savner jeg virkelig! Er glad for at du lige nævner hvad du godt kan lide at læse om. Elsker også selv at læse om andres genbrugsfund, selvom man tit ærgrer sig lidt over at man ikke kan gå ud og få det samme!

  Sheena: jeg kigger lige forbi:)

  Rikke: Hej! Elsker også Berlin og skulle jeg flytte til en europæisk storby ville jeg ihvertfald langt hellere til Berlin end nogen andre steder! Du lyder sej med al den sport, det kunne jeg nok godt lære lidt af:)

  Mapola: Sikken fin lille beskrivelse, håber du får alle dine drømme opfyldt:)Som social og sundhedshjælper har du ihvertfald et godt fundament for evt. videreuddannelse, held og lykke med det hele:)

  Kathe: Bliver helt misundelig, det bliver jo helt fantastisk! har aldrig været i Australien, men det står helt sikkert på top ti listen over steder jeg skal hen før jeg kradser af engang:) Rigtig, rigtig god tur!

  Anonym: hyggeligt at høre fra dig:)

  Julie: Lyder som en spændende uddannelse:)

  Astrid: spændende, ved ikke så meget om designteknolog-uddannelsen, men har opfattelsen af at den giver mange forskellige muligheder, hvis man vil arbejde indenfor modebranchen...? Lyder som mit drømme-frivillig-job at kunne stå og rode i aflagt tøj, det overvejer jeg også når jeg får mere tid igen:)


  Tusind tak for jeres kommentarer, det var virkeligt fedt at få et indtryk af jer og kan jo se at I er mange forskellige aldre og det er jeg rigtig glad for:)

  SvarSlet